- 27 Nisan 2023
- 180
- 9
- 18
- 29
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Kari kiz degil. Cunku iyice baktim. İban lar baska sehire ait. Ve kardesine ciddi bir para atmis onun hesabindan da oynayabilmek icin. Gordum de kanitladi banaSizi üzmek istemem ama ben olsaydım biraz daha araştırırdım eşime sormadan önce. Belki de “kumar”bahanesi diğer şeylerden daha masum kaldığı için öyle dedi konu kapansın diye. İyice araştırın gerçekten kumar mı karı kız mı
Surekli aglayasim var. Bu seferlik affet bi daha olmicak diyip durdu. İcinde bulundugumuz durumda cok ciddi bir para gonderdigi paraNe yapmalısın sence ?
Hayatimdan nefret ediyorum...Aileniz arkanızda duruyorsa bi işiniz gücünüz varsa hiç durmayın. Böyle insanlara katlanmayın
Yani öyleyse iyi mi desem kötü mü desem. İki ucu b..değnek. Karı kız değilmiş kumarmış diye şükredilecek durum değil. Kumar da başlı başına bir bela.Kari kiz degil. Cunku iyice baktim. İban lar baska sehire ait. Ve kardesine ciddi bir para atmis onun hesabindan da oynayabilmek icin. Gordum de kanitladi bana
Uzulmeyecek gibi olsa keske. Kari kiz olsa direkt birakir giderdim hic arkama bakmazdim. İhanet bu derdim. Simdi şaşkın ördek gibiyim.Yani öyleyse iyi mi desem kötü mü desem. İki ucu b..değnek. Karı kız değilmiş kumarmış diye şükredilecek durum değil. Kumar da başlı başına bir bela.
Hamilesiniz üzmeyin kendinizi
8 aydir evliyim. Cocuk istedim dogruya dogru. Ama bizim ailelerimiz ben dogmadan once tanisan, birbirlerine guveni olan insanlardir. Ama yine de cok problemli evliligim oldu.Bir kadın hamilelikte bile üzülüyorsa o kocadan bir b.k olmaz. Bilmiyorum ne kadarlık evlisiniz ama keşke çocuk yapmasaydınız bu kadar sorunlu bir evlilikte.
Çocuk hiçbir zaman boşanmanıza engel değildir bunu unutmayın. Sağlıklı bir evde büyümek bir insan için daha önemli. Sürekli sorun olan bir aile yerine mutlu bir yalnızlık bir evlat için daha hayırlı. Hele ki hamilelik stresten uzak kalmanız gereken bir süreç. Yani bunu bile idrak edemeyen bir erkek çocuğunuza hiçbir zaman iyi bir baba olmaz. Bencil biri ne eş olur ne de baba. 8 ay çok çok erken burada hatanız var. Bebeğiniz 4 aylıkmış sanırım 4. Ayda hamile kalmış oluyorsunuz. Ben 4 aylık evliyken değil çocuk yapmak kendim çocuktum yaş olarak değil tamamen evlilik tecrübesi olarak. Evlilik birlikte büyüyüp gelişmektir. Bunu zaten kavrasak bu kadar boşanma olmayacak.8 aydir evliyim. Cocuk istedim dogruya dogru. Ama bizim ailelerimiz ben dogmadan once tanisan, birbirlerine guveni olan insanlardir. Ama yine de cok problemli evliligim oldu.
yapmış bileÇocuk yapmayın sakın
Olan oldu. Simdiki aklim olsa olmazdi. Zaten baska carem de yoktu. Eşim korunmayi sevmedi. Ben bir sure hap kullandim alerjim varmis. Spiral vermedi doktor. İgne vermedi. Kendi halime kaldim. Esim ikna etti oldu derken bu durumdayim. Ben en az 1-2 yil olmasin diyordum yoksa. Ama durumum buÇocuk hiçbir zaman boşanmanıza engel değildir bunu unutmayın. Sağlıklı bir evde büyümek bir insan için daha önemli. Sürekli sorun olan bir aile yerine mutlu bir yalnızlık bir evlat için daha hayırlı. Hele ki hamilelik stresten uzak kalmanız gereken bir süreç. Yani bunu bile idrak edemeyen bir erkek çocuğunuza hiçbir zaman iyi bir baba olmaz. Bencil biri ne eş olur ne de baba. 8 ay çok çok erken burada hatanız var. Bebeğiniz 4 aylıkmış sanırım 4. Ayda hamile kalmış oluyorsunuz. Ben 4 aylık evliyken değil çocuk yapmak kendim çocuktum yaş olarak değil tamamen evlilik tecrübesi olarak. Evlilik birlikte büyüyüp gelişmektir. Bunu zaten kavrasak bu kadar boşanma olmayacak.
8 ayda bahsettiğin gibi seni bıktıracak şeyler yaşarken hamile kalmasaydın keşke ben okurken uzun zamandır evli sandım dedim eskiden aile problemleri oldu sonra onlar bitti bu başladı arada da çocuk oldu diye düşündüm ama siz hiçbir şeyi hesaplamadan bodoslama ilerlemişsiniz böyle düşünmeden yaşadığınız için nefret edilecek hayatınız var yapılması gerekeni yapmayıp sonradan şikayet etmek anlamsız geliyor bana önce yapıcagınıx şeyi yapıp hayatınızı düzeltmek için çabalayın Bi sonra olmazsa şikayet edersiniz8 aydir evliyim. Cocuk istedim dogruya dogru. Ama bizim ailelerimiz ben dogmadan once tanisan, birbirlerine guveni olan insanlardir. Ama yine de cok problemli evliligim oldu.
Bunu söyledim diye kızdın bana kaç kere,olan olmuş tamam ama bu adam kumar oynamaya devam edecek,kumar çok büyük bir illet.Yalanlarin ve borçların ardı arkası gelmeyecek.Sanirim boşanmak senin için en hayırlısı şu durumda.Olan oldu. Simdiki aklim olsa olmazdi. Zaten baska carem de yoktu. Eşim korunmayi sevmedi. Ben bir sure hap kullandim alerjim varmis. Spiral vermedi doktor. İgne vermedi. Kendi halime kaldim. Esim ikna etti oldu derken bu durumdayim. Ben en az 1-2 yil olmasin diyordum yoksa. Ama durumum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?