Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...
Tedavi olmalisin.Hosuma gidiyor da
Hoş geldin takı tasarımcısı sema.çoktandır yoktun. Sevgili buldun sandımÜniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...
Sevgili bulması için mi? Kockoca rektörden bu istenir mi yawRica mi etsek rektörden acaba![]()
Uzaktan eğitim istemiyormuş ya o yüzden calcicanSevgili bulması için mi? Kockoca rektörden bu istenir mi yaw
Senin tek derdin var üni. yiyelim içelim gezelim. Özgür ortam aileden uzak daha ne olsun . Ama o kafayı çok duvarlara vuracaksın. Uzaktan eğitimi öyle de yaparsın ki ama işine gelmiyor . Millet kalacak yer bulamıyor senin derdine bak hey Allah ımÜniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...