• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim nedir?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
Üniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...

Üniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...
🤦🏻‍♀️ Sms niye atiyon yaw

Hoş geldin takı tasarımcısı sema.çoktandır yoktun. Sevgili buldun sandım

Senin tek derdin var üni. yiyelim içelim gezelim. Özgür ortam aileden uzak daha ne olsun . Ama o kafayı çok duvarlara vuracaksın. Uzaktan eğitimi öyle de yaparsın ki ama işine gelmiyor . Millet kalacak yer bulamıyor senin derdine bak hey Allah ım

Yüzyüze egitim istemenizi en iyi ben anlarım. Bölümünüz çizimle alakalı. İyi ki zamanında mezun olmusum diyorum okuyan arkadaslarım cok zorlanıyor cizim konusunda. Umarım bir an önce biter bu cile. Bence eliniz durmadan bol bol kağıda karalama ve cizim yapmanızı öneririm.

Back
X