benim derdim...

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
ben dertliyim ya. derdim mune ve kajen. naptılar bu siteye böyleee
ne oldu bu foruma herşey karmakarışık.
mune bişi deme bana başka yerde konu açamıyorum, bulamıyorum hiçbirşeyi çünkü. banlamada beni, bak bu sene fazla banlanmadım zaten jokerlerimi kullanmak istiyorum. bi ara konudışı şeyleri serbest bırakmışsınız onuda ben yokken denk getirmişsiniz.
ayrıca beni ödüllendiriyorsunuz ikide bir ne ödülü bunlar hıııı bağımlı üye falan diye ne diyonuz sizzzzzz
beğeni prensesi falanda seçmişsiniz o tamam, hoşuma gitti, diğerleri ne öyle hakaret gibi

neyi nerde bulacam ben bu sitede.
canım geyik istiyor geyik bölümü nerde, getirin bana. nerde olduğunu söyleyin çabuk mune gelmeden
kazığı geçirecek bana birazdan

diğer konuma yazmayın aşağı kaysın görmesinler, bunları ordada sorabilirdin derler

munedenmi korkuyorunuz? korkmayın munede yok kazende yok. gelseler ben özelden oyalarım onları

3 dakkada bir düşüyorum siteye gire çıka aşındırdım deli olucim

korkma korkma henüz ban yok

yani 2 saat önceye kadar öyleydi sonrasını bilmiyorum

ban yiyecek varsa en ön sırayı çekiyorumdur kesinnn

zamanlada alışıyorsun siteye merak etme

ben sadece açtığım konular kısmını bulamıyorum

birde üyelerin konularını

ben bişeye tıklıyorum başka bişeye giriyorum. mune ve kazenle bu konuda en kısa zamanda bir toplantı yapmam lazım. benm onlara ne dedim onlar ne yapmışlar

nasıl ban yok bu arada??
istediğimi yapabilirmiyim burda yaniii bunumu demek istiyorsun??
herşey serbestmi??

:)) nereye gitti mesajım
demiştim ki
şu körpecik üyeciğe yardım edin geyiğe gitsin orda cin h,kayeleri anlatsın :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…