benim derdim...

Birileri gelsin yoksa çatliycam sonra forumun başına kötü seyler gelebilir benden soylemesi

Şimdi kızlar ben görüncemle konuşmuyorum. Hem elti olacak kariyla hem görüncemle. Ayrı ayrı sebeplerden ötürü konuşmuyorum bi karışıklık olmasın, o yüzden belirtiyorum. Görüncem bana yamuk yaptı isteyerek bilerek kasten yaptı ilerleyen sürede ne yaptiginida söylerim. Şimdi doğum yaptı ben hayirlamadim bi telefon bile acmadim. Şimdi ilk defa resim atmış ve ben hala daha bırak hayırlı olsun demeyi faceden resmi bile begenmiyorum. Icim deki melek dio boşver beğen hayırlı olsun de ama şeytan olmaz yapma sana yaptığını hatırla diyor.. eltimlede kankalar bu arada onlada konuşmuyorum. Şimdi yelkenleri suya dusurdugumu zannederler tepki versem enayi yerine koyarlar gibime geliyor

Sorunun büyüklüğüne bağlı aslında tebrik etme durumu. Çok büyük sorun varsa bilemem ama çok büyük değilse tebrik edilebilir diye düşünüyorum.

Sorunun büyüklüğüne bağlı aslında tebrik etme durumu. Çok büyük sorun varsa bilemem ama çok büyük değilse tebrik edilebilir diye düşünüyorum.

Onların olduğu şehire gittim sınavlara giriyordum ve telefon açtım gelip alabilirmisiniz diye biz uyuyoruz dediler e ben Sokakta kaldım gecenin bi vakti. Başka kimsemde yoktu istanbulun o tarafinda. Sabahladim terminalde sonra gectim karşıya. O günden sonra konusmadim onlarla.

affetmeee dışarda sabahladıysan bak çok kızdım şimdi

Bırak ne halleri varsa görsünler. Önce insan olmayı öğrensinler.

eşin ne yaptı bunu duyunca ?
senin küsmeni anladımda onlar neden aramıyorlar o geceden sonra hem suçlu hem güçlü
birileri bıçak istedi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…