• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim

Adinibilenyazsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
209
52
13
32
Arkadaslar bazen dusunuyorum yorgunluktanmidir nedir.bosa yasadigimi dusunuyorum bi iksizlik bi halsizlik.olmek istiyorum hayal kuruyoruz gercekkestirmek icin zaman geciyo ama olmuyo bi amac belirliyoruz cabaliyoruz olacak diye zaman geciyo ne zman olacagi belli deil.gerek olmadigini dusunup olmek istiyorum.ahiretmi seytanin gozu kor olsun oda az.napucam bilmiyorum boyle.uyimayip derdime ortak olanlara simdiden tesekkurler

Anı yaşa, yarına çıkacagımız belli mi. Ayrıca herşey günden güne değişiyor yarın ne olacagıda belli değil. Evet vbir amacın olsun ama gerceklesmediği zamanda hayttan kopma, yıldırmasn seni. Benimde istediğim çok sey vardı ama olmadı olmuyor bazen daralıyorum ama olmayınca olmuyor ne yapıcan bosverecen... oldugu kadar.

Hayat kısa,
kuşlar uçuyor
Demiş şair. Belki de çok istememekle başlamalısınız. Beklentilere girmeyerek sadece anlardan keyif almaya çalışıyorum, hayatım da temel düzeninde kendi rutininde öyle akıp gidiyor. Zaten öleceğim bir gün, acele etmeye ne gerek var.

Hayat kısa,
kuşlar uçuyor
Demiş şair. Belki de çok istememekle başlamalısınız. Beklentilere girmeyerek sadece anlardan keyif almaya çalışıyorum, hayatım da temel düzeninde kendi rutininde öyle akıp gidiyor. Zaten öleceğim bir gün, acele etmeye ne gerek var.
Beklentim pek yok evde yaptigim bi is var yavas yavas ilerliyorum.bi evim olsun istiyorum birikim yapiyorum baska istegim yookki hayattan.

Anı yaşa, yarına çıkacagımız belli mi. Ayrıca herşey günden güne değişiyor yarın ne olacagıda belli değil. Evet vbir amacın olsun ama gerceklesmediği zamanda hayttan kopma, yıldırmasn seni. Benimde istediğim çok sey vardı ama olmadı olmuyor bazen daralıyorum ama olmayınca olmuyor ne yapıcan bosverecen... oldugu kadar.
Oyle ama cok daraliyorum.boyle nereye kadar

Nietzsche ağladığında diye bir kitap var. zamanında okuduğumda ben de öyle hissetmiştim. tabi o zamanlar 17 yaşında kafası karışık bir kız çocuğu idim. arada bunalır insan.

Dünya binlerce yıldır var. Bizim yaşamımız ne ki. Göz açıp kapama süresi kadar..

Beklentim pek yok evde yaptigim bi is var yavas yavas ilerliyorum.bi evim olsun istiyorum birikim yapiyorum baska istegim yookki hayattan.
Ben de 5 yil once senin gibi evimde yaptigim isi ticarete cevirdim çok sukur. Duzenimi oturttum evimi aldim ama emin ol öyle kolay olmuyor. Gecelerce uyumadim sabahlara kadar ugrastim yaptigim isle ilgili. Sundan emin olabilirsin Allah hiçbir emegi karsiliksiz birakmaz ama sebat ediceksin

Ben de 5 yil once senin gibi evimde yaptigim isi ticarete cevirdim çok sukur. Duzenimi oturttum evimi aldim ama emin ol öyle kolay olmuyor. Gecelerce uyumadim sabahlara kadar ugrastim yaptigim isle ilgili. Sundan emin olabilirsin Allah hiçbir emegi karsiliksiz birakmaz ama sebat ediceksin
Senin yaptigin is ne peki

İsime inaniyorum da bebggim var besbucuk aylik o yuzddn pek odaklanamiyorum
Ben de bu ise basladigimda hamileydim, dogum yaptim ama pes etmedim, hatta isime daha da çok sarildim yavrum için. Birlikte calistik kizimla her gun sabah gittik ise aksam geldik. Iyi ki de pes etmemisim kizimla birlikte sancili donemli atlattik, isim de oturdu rayina kizim da buyudu isimle birlikte

Back
X