- Konu Sahibi beautygirl16
-
Canm sevgilisi varmis zaten.ama sen yinede gorunce slm falan ver.velki arkadas olursunuz belki sevgilisinden ayrilabilir olurmu olur.
Diyecek bisey bulamadim herkes askinin karsiligini alabilseydi su hayatta keske
Bi'gün sevgilin olur, çoook aşık olursun ve elin kızı gelir "şiiişşttt bana bak ben onu senden önce gördüm, platonik aşkım o benim sen kimsin ayool" der sen de "pardon abla önce sen mi görmüştün? Al ozaman senin hakkındır" de poşete koy ver sevgilini emi.
İki konu yazdın herkes sevgilisi var dedi. Napalım gelip ayıralım mı? Seviyo ki onunla, kabullen bunu. Aynı mahalledesiniz seni sevse senle olurdu 16 yaşında mantığını gayet rahat devreye sokabilirsin ama sokmak işine gelmiyo değil mi güzel kardeşim.
Bu benim 2. açtigim konum. Ilk açtigim konum biraz karisik oldu ondan yeniden yazicam okumak isteyenlere.
Ben 2 ay sonra 16 yasina giren , kilolu , ama zeki bir kizim. Derslerinle ilgilen derseniz su an zaten tatildeyim ve Allaha sükür sinifimida geçtim baya yüksekte okuyorum. Ve ben komsumdan hoslaniyorum bence artik bu hoslanma degil tam 1,5 sene oldu onu seviyorum. Ilk gördugum zaman burnu havada biri saniyordum çok havaliydi , çok gicik kapmistim sonra ne olduysa ona biseler hissetmeye basladim. Arkadasimdan gormustum kendisi fake facebook profil yapmisti ve bende ailemin facebook hesabimin olmasina izin vermedigi için fake bir profil açmistim. Tam 1 sene konustuk, artik arkadastik , onun derslerine yardim ediyordum oda benim derslerime. Ne zaman sorunum olsa bana yardim ederdi hatta ona bahsetmistim birini seviyorum ve komsum demistim aptal anlayamadi onun o kisi oldugunu. Sevgilisi oldugu halde benimle konusurdu , beni guldururdu hatta bikere bana anneme benzetiyorum seni demisti. Sonra sevgilisi beni kiskandigi için beni engelledi. Onla tam 1 sene konusmustum, baya gücüme gitti tabi ama hata bendeydi, fake profil açmiyacaktim iste.
Önceki konumda baya olumsuz cevaplar aldim iste niye ugrasiyorsun, manyakmisin , utanmiyorsun , o sana bakmaz falan filan.
Haklisiniz ama elimde degil onu seviyorum ve her gordugumde dayanamiyorum elimde degil onunda benden hoslanmasini istiyorum.
Belçikada oturuyorum ve burda oturdugum hiç birsey degistirmez. Sevgilimin olmasi yasak, erkeklerle konusulmaz, kisa giyinilmez,..
Burda benim modern oldugumu sanmayin.
Lütfen benim içimi sikacaksaniz hiç bise gondermeyin daha iyi. Beni rahatlatmaniz , yardim etmenizi isterken çok üzenler oldu.
Sevmiyorsa zorlamaya gerek yok belki açık açık söyleydin niyetini bilseydi ona göre davranirdi tabii sevgilisi olmadan önce. Ama bilipde kabul etmemesi daha cok canini yakardi. Nerden tutsan patliyor be kardesim. Aşk isleride böyle iste oyle olsa boyle olur şöyle yapsaydim bu olacakti. Cok kasma ve yavaştan unutmaya bak unutmak zordur ama bi sure sonra aslinda cok kolay oldugunu anlayacaksin bunu yapmakta senin alternatiflerine kalmis. Simdi dua edelim o kizdan ayrilsinda senin olsun diye ama birde senin olunca mutlu olamamaniz var ortada o yuzden hakkinda hayirlisi olsun canim simdi bosuna ayirmayalim milletii. Ağla biraz rahatlarsiin ama cokta abartmamak sartiyla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel kardeşim ergenosum böyle tane tane açıklayınca dünkü olumsuz cevap verenlerin u dönüşü yapıp sana olumlu cevap vermelerini mi bekliyorsun. güzel güzel anlatınca ayyyy yazık kıza dur şunun içini rahatlatalım mı demelerini bekliyorsun.
daha 16 yaşındasın git bisiklete bin top oyna bebeklerinle oyna yada git arkadaşlarınla gez dolaş bu yaşta ne sevgisi sevgilisi yapmayın etmeyin daha yaşınız ne başınız ne yazık etmeyin bu yaşta kendinize. çevremde de var seninki minik kızlarımız onlara daha başka sözcükler kullanıyorum. neyse sakinim.
Bence kendi iyiliğin için unutmaya çalış. Bu yaşta yaşanacak şeylerin geleceği de olmaz ve seni belki sonradan çok pişman eder, üzer.
Ailen de bu konuda katıymış hem, diyelim ki aranızda bir şeyler oldu ve ailenin kulağına gitti komşu olduğunuza göre bu o kadar da uzak bir ihtimal değil, ailenin güvenini kaybedersen bu sefer daha da kısıtlanmış bir hayat yaşarsın.
Ben de 17 yaşındayım, bir arkadaş grubumuz var yakın arkadaşlar ve ordaki erkek arkadaşlarımın kız muhabbetlerini bildiğim için şimdiye kadarki hiçbir arkadaşlık teklifine sıcak bakmadım çünkü lise döneminde kimse çok hoşlandığı, sevdiği, aşık olduğu için bu tarz ilişkiler yaşamıyor. O yüzden sen de bence çocuğu unut, derslerine yoğunlaş ama hayat da sadece dersten ibaret değil hobi edin, spor yap, fotoğraf çek, gez ve bu yaşının kıymetini bil :)
Sana 16 yas kücükmu geliyor yani? Bebek oynama yasi çoktan geçmis haahahha
Sana 16 yas kücükmu geliyor yani? Bebek oynama yasi çoktan geçmis haahahha
çok mu büyük ki :26:
Canım yardımcı olunmasını istemişsin ama sana küçüksün diyenlere kızıyorsun sevdim seni ama olumsuz yorumlara da bi güzel karşılık veriyosun senin yaşında hoş olmayan cevapta olsa samimi geldin bana yazdığını anlamadım demelerin falan..neyse ben konuya geleyim... Gerçekten çok küçüksün daha ben 20 yaşındayım 1.5 yıllık ilişkim var üniverste bittiğinde evlenir miyiz o zamana kadar devam eder miyiz diye düşünüyorum nasip kısmet işi bunlar Allah bilir 20 yaşındayım ben bile küçüğüm daha yani ki sen daha 16 olmamışsın.. İlk hoşlandığın biri sürekli gördüğün yerde bence sen bu yüzden çok takıldın ve kendine özgüvenin olmadığı için kendini ona gösteremediğin için takıntı haline geldi sende eğer yarın gelip sana sevgili olalım dese 2 ay sonra sevgi olmadığını anlarsın.. Bir arkadaş sevgi kolay olmuyor ddemiş çok da doğru demiş sevgi aşk ikisi çok farklı ve gerçek olduğunda ikiside aynı anda yaşanan duygular emin ol daha çok sevceğin ve bunun karşılıklı olduğu bir ilişki yaşayacaksın kendini farklı şeylerle meşgul et kurslara yazıl spor aktiviteleriyle zayıflarsın hem.. Yüzmeyi öneriyorum sana hem kaslarını güçlendirir hem de kilonu düzenlersin :) görüşmek üzeree
Bu benim 2. açtigim konum. Ilk açtigim konum biraz karisik oldu ondan yeniden yazicam okumak isteyenlere.
Ben 2 ay sonra 16 yasina giren , kilolu , ama zeki bir kizim. Derslerinle ilgilen derseniz su an zaten tatildeyim ve Allaha sükür sinifimida geçtim baya yüksekte okuyorum. Ve ben komsumdan hoslaniyorum bence artik bu hoslanma degil tam 1,5 sene oldu onu seviyorum. Ilk gördugum zaman burnu havada biri saniyordum çok havaliydi , çok gicik kapmistim sonra ne olduysa ona biseler hissetmeye basladim. Arkadasimdan gormustum kendisi fake facebook profil yapmisti ve bende ailemin facebook hesabimin olmasina izin vermedigi için fake bir profil açmistim. Tam 1 sene konustuk, artik arkadastik , onun derslerine yardim ediyordum oda benim derslerime. Ne zaman sorunum olsa bana yardim ederdi hatta ona bahsetmistim birini seviyorum ve komsum demistim aptal anlayamadi onun o kisi oldugunu. Sevgilisi oldugu halde benimle konusurdu , beni guldururdu hatta bikere bana anneme benzetiyorum seni demisti. Sonra sevgilisi beni kiskandigi için beni engelledi. Onla tam 1 sene konusmustum, baya gücüme gitti tabi ama hata bendeydi, fake profil açmiyacaktim iste.
Önceki konumda baya olumsuz cevaplar aldim iste niye ugrasiyorsun, manyakmisin , utanmiyorsun , o sana bakmaz falan filan.
Haklisiniz ama elimde degil onu seviyorum ve her gordugumde dayanamiyorum elimde degil onunda benden hoslanmasini istiyorum.
Belçikada oturuyorum ve burda oturdugum hiç birsey degistirmez. Sevgilimin olmasi yasak, erkeklerle konusulmaz, kisa giyinilmez,..
Burda benim modern oldugumu sanmayin.
Lütfen benim içimi sikacaksaniz hiç bise gondermeyin daha iyi. Beni rahatlatmaniz , yardim etmenizi isterken çok üzenler oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?