Benim derdime bulunmaz çare

Canim diger konunada yazmistim ben ve herkes hemfikir senin konun hakkinda..
Dusunduklerin hos seyler degil hele hele amaann o kizla egleniyor ki o hem o yabanci onu almaz zaten hahaha hihihi durumlari kendine yakistirmamalisin...

Gayet mantigini devreye gecirebilecek yastasin..
Bak sana ne anlaticam.
Ben sevgilimi tanidigimda onuda benden once taniyip hoslanan kizlar vardi neticede nasip kismet beni secti Allaha sukur cokta guzel bir ask yasiyoruz..
Sonra gel zaman git zaman dengesizin teki bana msjlar atmaya basladi..
X benimle konusuyor yakin zamanda konustuk bana sevgilisi oldugunu soylemedi kisacasi seni aldatiyor o bak gizliyor seni benimle konusuyor ayrilda x bana kalsin misali.. Yermiyim la ben:))) sonra tabi kizin hazin sonu vukubuldu

Empati yaparsan ne demek istedigimi anlarsin..
Dusun ki yillardir sen cikiyosun birisiyle baska bir kizda geldi ben onu daha onceden taniyordum seviyordum haydi ayrilin fln.. Bunlar yanlis..

Ha illaki israr ediyosan o kizla evlenmez o ciddi iliskisi yok demeye ozm kendini dusurme varsa kismetinde ayrilir o kizdan er yada gec Allah sizin tanismanizi gorusmenizi nasip eder..
Ama boyle kara kedi gibi araya girmeye calismak sevgilisi oldugunu bildigin halde sahte profillerden sohbet ortamlari yaratmak hic hos olmayan seyler.. Kendine bunlari yakistirmamalisin..
Burda neler okuyoruz Allah korusun yetiskin yetiskin kadinlar nebicim iliskiler yasiyolar.. Kendine saygin olsun lutfen.

Yok yok ben zaten ne oglanla konusuyorum ne kizla. Oglanin nummarasi var ama hiç atmadim daha simdiye kadar. Oglan ayrilirsa is basina anca hahah.

Sana bir abla olarak tavsiye vermek isterim tatlım. Öncelikle bu yaşlarda vücudunu beğenmemen,çoğu şeyi kafana takman çok normal .Ergenliktesin ve bunun psikolojisini yaşıyorsun. Ve bu yaşta kilolu olman normal.Senin yaşında kuzenim kiloluydu ama kendiliğinden verdi 2 senede. Allah dermansız dert vermesin. Ne güzel zeki bir kızmışsın.Okulunda başarılıymışsın.
Gelelim asıl konumuza.. Aşık olman,karşı cinse birşeyler hissetmen çok normal. Amaaa. Bunu abartmadan,platonikçe yapmalısın. Ki karşı tarafın şuan için bir kız arkadaşı varmış. Bu yaşlarda olan herşey gelip geçici.O çocukta kız arkadaşından ayrılacaktır,sende bi süre sonra ilgini kaybedeceksin muhtemelen.
Bir de komşumuz diyorsun ve ailen bu konularda biraz katı galiba.Sana diyebileceğim tehlikeli sularda yüzme .Evet merak ediyorsun onun hayatını,sana çok gizemli geliyor ama akıllı bir kızsın yakalandığında olabilecek şeyleri de düşünmen lazım.
Bu yaşta hissettiklerin çok normal,çok güzel ve çok masum şeyler.. Sen fazla kurcalamadan hoşlanmaya devam et.İleride ne olacağını kimse bilemez. Belki ileride hatırlayıp gülersin bunlara belli mi olur.

16 yaşında aşık olunur çokta doğal bişey. Ama anlatılmak istenen gelip geçicide olabilir sen üni. kazanınca o çocuğu artık beğenmeyebilirsin. Kendi okulundan birisine ilgi duyabilirsin. Diğer taraftan bu komşunla büyük bir aşk yaşayabilir ve evlenebilirsinde. Öncelikle Biraz geç kalmışsın çocuğun sevgilisi varmış. Biraz bekle ayrılırlarsa hemen git aşkını itiraf et. Baktın ayrılmıyorlar ve çok mutlular. O zaman kendine yeni bi yol çiz. Çünkü o durumda söylesen seni reddedebilir. Yapacak başka bir şeyin yok. Ama şunu bil o senin kısmetinse zaman döner gelir seni bulur. Dediklerimi dikkate al sen :))

Zaten çok abartmiyorum, ondan hoslaniyorum biliyorum ama artik eskisi gibi degil normalmis gibi.
Hayatinda herseyi ama herseyi biliyorum, neler sevdigini, dogumgunusunu, nelerden hoslandigini artik onu çok iyi taniyorum. Ama o kesinlikle benim hakkimda okadar bisey bilmiyor.

Burasi yabanci yer oldugu için , okullar tüm yabancilarla dolu ondan okulumdan birisine hoslanmiyacagimi biliyorum.
Insallah kismetimdir, zamanla görücez.

16 yasindaki bir genc kiz icin fazla acımasız degil misiniz?yahu hic biriniz mi böyle bi sey yasamadiniz?ne var bunda.daha 16 yasinda cok sey gorucek cok sey yasicak cok sey değişecek hayatinda.
sana gelince tatlim birinden hoslanman kadar normal bir sey yok.o yaşlarda birinden hoslanmak konusunda kendini tutamaman da cok normal.yani sen 25inde 26inda sevgilisi olan bir erkekten hpslansaydin evet kendini tut diyebilirdik ama daha o kadar kucuksun ve tatli tatli icini acmissin ki hic uzulme insanlari cok takma hayat senin hayatin.kilodur alinir verilir falan ama sana tavsiyem sen yine de uzaklasmaya bak.
cocuk hoslandigini anlamis numara yapiyor.bak ben de o yaslards çoğu erkege bu numarayi yapardim.safa yatardim.benden hep hoslansinlar isterdim.insanin dogadinds var.senin hoslanman hoşuna gidiyor o yuzden ilgilisini azaltmiyor ama senden hoslandiguni da sanmıyorum.sirf ego.egosunu daha fazla sisirme ablacim:)

Son düzenleme:

Ay çok güzel söylemissin, agziniza saglik. Zaten takmiyorum , sanki sevgilisinin yuvasini yikiyormusum gibi konusuyorlar kendimi bi anda suçlu buluyorum ama o kizin komsumla iliskisi bittiginde kesinlikle baskasiyla çikacak ona hayat devam olacak burda tüm yabancilarda öyle.
Ben napsam bilmiyorum.

sen daha 16yasindasin tabi ki tecrubesiz olcaksin hayata karsi yaşadıklarından ders al ama.gercekten hic bi seyin seni uzmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…