- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
- Konu Sahibi beautygirl16
-
niye? biz insan degilmiyiz, beyinsizmiyiz anlamazmiyiz?
valla sizin konularinizdan daha ilginc benim konum
İnşallah tek temennim cezasız belasız kurtulmak
Bnde o kiza saydirdim hakli olarak tací dedi bnde syldgm laflardan ceza alirmiyim yaaa
niye? biz insan degilmiyiz, beyinsizmiyiz anlamazmiyiz?
valla sizin konularinizdan daha ilginc benim konum
Bilmiyorum ki mune'nin insafına kalmış :44: Umarım almayız.
Insallah almayiz yaaa peki konuyu mune'mi kapatti :18:
Haykırdım sabah sabah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirdir ins ne oldu
:) Öncelikle ablalarının sözlerine atarlanmadığın ve saygısızca sözler sarfetmediğin için kutluyorum seni kardeşim. Yaşın daha küçük :) olur tabi bu tür şeyler ama umutlanma o kadar derim. Belki o çocuk o kızla mutludur. Ya da diyelim ki onunla ayrıldılar senin onunla anlaşıp mutlu olacağın kesin mi? Çok belli etme duygularını. Sonra suçlu ve kötü kız durumuna düşersin. Ya da hiç belli olmaz iyi dediğin efendi dediğin çocuk senin iyi niyetini görüp umut verip seni üzebilir. Tekrar söylüyorum eğer konu gerçekse daha önce başka bir küçük arkadaşımızın yaptığı saygısızlığı yapmadığın için tebrik ediyorum. Hiçbir şey için acele etme. Bazen uzaktan sevmek en güzelidir:)
Bilmem muhtemelen odur. :44:
maşallah minik gerçekten çok saygılıymış
Olabilir haklisin :))azcik uykum vardi oda gittiKonuları okuyunca arkadaş bu tepkiyi vermiş olmalı doğal olarak :)))
Bugün de böyle geçti işte:) bakalım ne olacak. Dediğim gibi muhterem zaat farklı bir kullanıcı adıyla yepisyeni bir kişi olarak aramıza katılacak mı? Yoksa bombardımana devam mı edecek:)Olabilir haklisin :))azcik uykum vardi oda gitti
Ama ıphone sahibi arkadaşımızla karşılaştırınca gerçekten yanında efendi kalıyor yanılıyor muyum? :)
:18:Bugün de böyle geçti işte:) bakalım ne olacak. Dediğim gibi muhterem zaat farklı bir kullanıcı adıyla yepisyeni bir kişi olarak aramıza katılacak mı? Yoksa bombardımana devam mı edecek:)
maşallahı var gerçektende çok ilginç. böyle kalakaldım
Konuları okuyunca arkadaş bu tepkiyi vermiş olmalı doğal olarak :)))
Buda basliyacaktida siz cok saygilisiniz diyince sakinlesti beyinsizmiyiz demesinden yola cikarak boyle diyorum
Inşaallah :))Onu allah bilir gecici bir sure kapatildi da baska bir hesap acar kesin bna tací dedi konu kapatilmasaydi kesin annda ceza yerdim cunku cok sinirlnmstim insallah yarinda ceza yemeyiz((
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?