Benim derdimede çare bulunnn

niye? biz insan degilmiyiz, beyinsizmiyiz anlamazmiyiz?
valla sizin konularinizdan daha ilginc benim konum

:) Öncelikle ablalarının sözlerine atarlanmadığın ve saygısızca sözler sarfetmediğin için kutluyorum seni kardeşim. Yaşın daha küçük :) olur tabi bu tür şeyler ama umutlanma o kadar derim. Belki o çocuk o kızla mutludur. Ya da diyelim ki onunla ayrıldılar senin onunla anlaşıp mutlu olacağın kesin mi? Çok belli etme duygularını. Sonra suçlu ve kötü kız durumuna düşersin. Ya da hiç belli olmaz iyi dediğin efendi dediğin çocuk senin iyi niyetini görüp umut verip seni üzebilir. Tekrar söylüyorum eğer konu gerçekse daha önce başka bir küçük arkadaşımızın yaptığı saygısızlığı yapmadığın için tebrik ediyorum. Hiçbir şey için acele etme. Bazen uzaktan sevmek en güzelidir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah minik gerçekten çok saygılıymış

maşallah minik gerçekten çok saygılıymış

Ama ıphone sahibi arkadaşımızla karşılaştırınca gerçekten yanında efendi kalıyor yanılıyor muyum? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir haklisin :))azcik uykum vardi oda gitti
Bugün de böyle geçti işte:) bakalım ne olacak. Dediğim gibi muhterem zaat farklı bir kullanıcı adıyla yepisyeni bir kişi olarak aramıza katılacak mı? Yoksa bombardımana devam mı edecek:)

Ama ıphone sahibi arkadaşımızla karşılaştırınca gerçekten yanında efendi kalıyor yanılıyor muyum? :)

Buda basliyacaktida siz cok saygilisiniz diyince sakinlesti beyinsizmiyiz demesinden yola cikarak boyle diyorum

Onu allah bilir gecici bir sure kapatildi da baska bir hesap acar kesin bna tací dedi konu kapatilmasaydi kesin annda ceza yerdim cunku cok sinirlnmstim insallah yarinda ceza yemeyiz(( :18:

Buda basliyacaktida siz cok saygilisiniz diyince sakinlesti beyinsizmiyiz demesinden yola cikarak boyle diyorum

Olsun olsun yatıştırmak lazım ortalığı:) Daha masumane bir konu ve cevaplardı bana göre diğeri ile kıyaslayınca. Tartışmaların bile bir adabı vardır. Gerçekten zaman böyle nesil böyle. Allah anne babaların yardımcısı olsun.

Onu allah bilir gecici bir sure kapatildi da baska bir hesap acar kesin bna tací dedi konu kapatilmasaydi kesin annda ceza yerdim cunku cok sinirlnmstim insallah yarinda ceza yemeyiz((
:18:
Inşaallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…