benim diyet hikayem

Fidelyaravza

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
2
0
Merhaba güzel hanımlar
Size bugün hayatımda yaptığım değişimi,öğrendiklerimi ve mutluluğumu dile getireceğim 22 yasında genç bir kızım bugüne kadar kilolarimla hep basım dertteydi şöyle söyleyeyim 1.75 boyum var likrasiz esyalarda 46 giyiyordum.. Sürekli saçma sapan ayran detoksu,lahana çorbası,patates diyeti vb. Bir çok diyet demedim fakat her insanin bünyesinde ona zararlı yani kilo aldıran bir besin vardır bana da kilo aldıran ekmekmis bundan 1 yil önce ekmeği çok seven ben artik ondan sogudum canım bile istemiyor 1yildir sadece ekmek yemeyerek 42 bedene düştüm hatta likralilarda 40 giyiyorum boyum uzun olduğu için bu bedenleri kaldiriyorum o kadar çok mutlu oluyormuş ki insan başarınca biseyleriii hani hep diyorlar ya zamanla verin yiyerek verin kalıcı olsun diye sizde bünyenize neyin yaradığını bularak yiyerek zamanla verin
Zayıf kalin, sağlıkla kalın canlarrr

Benim de acilen kilo vermem lazim biktim verip verip almaktan düğünüm olacak kismetse ekmek yemiyorum pek ama duzensiz yiyorum yani iki gun yemiyorum uc gun zivanadan cikiyorum bana ne onerirsiniz

X