benim diyetim(kilo verdireceğim GARANTİ )

55 olsam iyi olur
tamam listeye ekliyorum her persembe bildirim yapmalısın ama buraya şu kadar kiloyum diye ve ekmeği kesiyoruz istersen benim yediklerimle yapabilirsin diyet 1 gün önceden yazıyorum neler yiyeceğimi

Ama ben yeni baslayacagim icin senin yediklerinle ben doyamam ki anca 1 hafta baslicam ki yavas yavas azaltip senin diyetine uycam yoksa ilktrn birakirim

Ama ben yeni baslayacagim icin senin yediklerinle ben doyamam ki anca 1 hafta baslicam ki yavas yavas azaltip senin diyetine uycam yoksa ilktrn birakirim
tamam nasıl istersen ama bende dün basladım , zaten doymamak gerkiyor adını listeye ekledim :) 1.sayfadan bakabilirisin en üstte

Gordum adimi peki hehangi bi spor yada egzersiz felan yapilmicak mi sadece diyet mi vucut sarkmaz mi
istersen yapabilirsin tabi ben şuanlık yapmayı düşünmüyorum zaten az yiyorum bayılır giderim , bana sporun faydası olmuyor az yemenin oluyor . ama sen yürüyüş falan yapabilirsin . illa buraya uyacaksın diye bi kural yok . benim tavsiyem önce az yemeye başla ekmeği kes zaten hemen veriyorsun , yasaklı yıyeceklerden de uzak dur . buraya günlük ne yediğini de yazabilirsin amaç zayıflamak , uyarsan buraya kesin zayıflarsın boyle de bi durum var . destek olalım birbirimize diye açtım burayı

Hadi hayirlisi o zaman benim icin yarin baslicam

Hemde cok sikildim valla birde bende basen hep firlar simdi hicbiseg yemicem sadece su iccem
evet işte böyle . bizde s beden olabiliriz neden olmayalım ki . zaten boyumuz da kısa o yuzden biran once vermeliyiz bu kiloları

yarın ki menü

SABAH
1 yumurtalı omlet
biraz peynir
3 adet zeytin

ÖĞLEN
Yarım tabak patlıcan yemeği
bir kase yogurt

AKŞAM
bir kase çorba
yarım tabak patlıcan yemeği

BİR MÜDDET BIRAKMIŞTIM DİYETİ ŞİMDİ TEKRAR BAŞLADIM VEE SİZLERE YENİ DİYET LİSTESİ :
BUNUNLA BUGÜN 500 GRAM EKSİK KAPATTIM GÜNÜÜ
SABAH
kalkınca 2 bardak limonlu su (ödem söktürüyor tecrubemle sabit)
1 yumrta haşlanmış veya omlet
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates ve salatalık
ÖĞLE
salata(sınırsız)
AKŞAM
1 tabak sebze yemeği veya 1 porsiyon et yemeği(tavık eti ya da kırmızı et)
1 kase yoğurt veya salata
YATARKEN
tarçınlı ılık süt
**günde 2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…