maşşallah diyelim o zaman :) devamı gelsin inşallahaynen sürekli bakıyorum ve günü 1kilo 100 gram vererek kapadım tok karnına hemde
inşallahhhhmaşşallah diyelim o zaman :) devamı gelsin inşallah
tamamdrı öncelikle boyun ve kilon kaçGeldim bende
Boy 1.60 kilo 70tamamdrı öncelikle boyun ve kilon kaç
hmm kaç olmak istiyorsunBoy 1
Boy 1.60 kilo 70
55 olsam iyi olurhmm kaç olmak istiyorsun
tamam listeye ekliyorum her persembe bildirim yapmalısın ama buraya şu kadar kiloyum diye ve ekmeği kesiyoruz istersen benim yediklerimle yapabilirsin diyet 1 gün önceden yazıyorum neler yiyeceğimi55 olsam iyi olur
tamam nasıl istersen ama bende dün basladım , zaten doymamak gerkiyor adını listeye ekledim :) 1.sayfadan bakabilirisin en üstteAma ben yeni baslayacagim icin senin yediklerinle ben doyamam ki anca 1 hafta baslicam ki yavas yavas azaltip senin diyetine uycam yoksa ilktrn birakirim
Gordum adimi peki hehangi bi spor yada egzersiz felan yapilmicak mi sadece diyet mi vucut sarkmaz mitamam nasıl istersen ama bende dün basladım , zaten doymamak gerkiyor adını listeye ekledim :) 1.sayfadan bakabilirisin en üstte
istersen yapabilirsin tabi ben şuanlık yapmayı düşünmüyorum zaten az yiyorum bayılır giderim , bana sporun faydası olmuyor az yemenin oluyor . ama sen yürüyüş falan yapabilirsin . illa buraya uyacaksın diye bi kural yok . benim tavsiyem önce az yemeye başla ekmeği kes zaten hemen veriyorsun , yasaklı yıyeceklerden de uzak dur . buraya günlük ne yediğini de yazabilirsin amaç zayıflamak , uyarsan buraya kesin zayıflarsın boyle de bi durum var . destek olalım birbirimize diye açtım burayıGordum adimi peki hehangi bi spor yada egzersiz felan yapilmicak mi sadece diyet mi vucut sarkmaz mi
Hadi hayirlisi o zaman benim icin yarin baslicamistersen yapabilirsin tabi ben şuanlık yapmayı düşünmüyorum zaten az yiyorum bayılır giderim , bana sporun faydası olmuyor az yemenin oluyor . ama sen yürüyüş falan yapabilirsin . illa buraya uyacaksın diye bi kural yok . benim tavsiyem önce az yemeye başla ekmeği kes zaten hemen veriyorsun , yasaklı yıyeceklerden de uzak dur . buraya günlük ne yediğini de yazabilirsin amaç zayıflamak , uyarsan buraya kesin zayıflarsın boyle de bi durum var . destek olalım birbirimize diye açtım burayı
bugünden başla , yeme bir sey su dısında bir şey içme tavsiye sadece . ne zaman karar verirsen o zaman başla . sıkılmadın mı aynadaki görüntüdenHadi hayirlisi o zaman benim icin yarin baslicam
Hemde cok sikildim valla birde bende basen hep firlar simdi hicbiseg yemicem sadece su iccembugünden başla , yeme bir sey su dısında bir şey içme tavsiye sadece . ne zaman karar verirsen o zaman başla . sıkılmadın mı aynadaki görüntüden
evet işte böyle . bizde s beden olabiliriz neden olmayalım ki . zaten boyumuz da kısa o yuzden biran once vermeliyiz bu kilolarıHemde cok sikildim valla birde bende basen hep firlar simdi hicbiseg yemicem sadece su iccem
Aynenevet işte böyle . bizde s beden olabiliriz neden olmayalım ki . zaten boyumuz da kısa o yuzden biran once vermeliyiz bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?