teşekkür ederim ama böyle çok kilolu duruyorumBence 1,55 bo y için 55 kilo altı sağlıksız.bence derken Drsöylüyor.diyetisyenimde
merhaba canım dilediğin vakitte yyebilirisn ama 7 yi gecmesin :) saatlaeri kendine göre ayarlayabilrisin ben sabahı öğlen , öğleni ikindi vakti , akşamıda 7 gibi yiyorummerhaba canım aksam yemeğini kacta yiyorsun
listeye ekleyim istersen :)merhaba canım aksam yemeğini kacta yiyorsun
Kilolu durman yağ oranının fazlaligindan mi acaba ?teşekkür ederim ama böyle çok kilolu duruyorum
Bence 1,55 bo y için 55 kilo altı sağlıksız.bence derken Drsöylüyor.diyetisyenimde
yağ oranım fazla sanırım . göbeğim var , yanlarda yağ fazla , memnun değilim , daha önce diyetisyenede gittim olmuyor , yapım şöyle sok diyetler sayesinde zayıflıyabiliyorumKilolu durman yağ oranının fazlaligindan mi acaba ?
Bana sok diyetler sağlıklı gelmiyor kas kaybettiriyor yağ dan gitmedikten sonra kilo vermenin ne anlamı var spor yapsan yağ gider vücudun sıkılasir toparlanir daha ince gozukebilirsin yinede senin seçimin sen bilirsin tabi
Arkadaşım benim boy 155 hani boyu 165 olan arkadaşlar 55 kilolara iniyorya genel olarakmi 10 kilo altı zararlı yoksa boydan dolayi mi kisaya
Spor?yağ oranım fazla sanırım . göbeğim var , yanlarda yağ fazla , memnun değilim , daha önce diyetisyenede gittim olmuyor , yapım şöyle sok diyetler sayesinde zayıflıyabiliyorum
daha önce 16 lilometre yürüyüş koşu yaptım düzenli olarak faydasını göremedim . yani illa vardır ama zayıflama açısından faydası olması . işin sırrı az yemek
1 günde 2 kez mi tartıldın anlamadım52.600 muhteşem gidiyorum
aynen sürekli bakıyorum ve günü 1kilo 100 gram vererek kapadım tok karnına hemde1 günde 2 kez mi tartıldın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?