kızlar dun doğum gunumdu benımsevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece (
ayyy bunu telıme kaydedııyım de ona gönderiyim :)Eki Görüntüle 1296964
şu karikatür geldi aklıma. sizinki de aynı hesap, hediye almış ya daha ne olsun
kızlar dun doğum gunumdu benımsevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece (
Hakkaten odunmuskızlar dun doğum gunumdu benımsevgılım hedıye almış hedıyeyı okuldan çıktım sokağın ortsında verdı .Herkes bize baktı utandım bıraz.Tsk ettim ve gitti.Ben hem çalışıyorum hem okuyorum.O günü beraber gecırırız dıye duşundum ıs cıkısı en azından bı yemek yerız beraber dıye dusunurken ıs cıkısı benı aldı .Dedi ki pastaya felan gerek var mı ? Bende utandım tmm gerek yok dedım ve hıcbısı demedı evıme bıraktı gitti.Sizce kırılmakta haksız degıl mıyım ben hedıyede felan gozumyok ben beraber gecırmek ıstedım sadece (
Bence sen hediyeyle birlikte sevgilini de paketle gonder canim, resmen dalga geciyor adama bakKızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedımSen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı
Kızlar gece anlattım kırıldığımı uyumadan .Hedıyelerı de götürgeri ver dedımSen zaten hiçbir seyı begenmıyorsun dedı basta yokkalsın felandedı sonra tamam dedı yarın goturuyum verıyım gerı
tsklerdoğun günün kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?