Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

İyi biri olunca fiziksel beğenmemeyi kabulleneceğim sandım.Ben olsam da böyle bişeyi yaşamamış olsam içimden kınardım.
Ben sizi yargılamıyorum. Aksine destekliyorum, beğenmediğiniz biri ile niye evli kalasınız?
Ancak başlangıçta niye evlendiniz onu merak ediyorum. Aileden / çevreden evlenme baskısı mı? Aile evinde mutsuzdunuz da bir kaçış olarak mı gördünüz?
Büyük bir aşkla bile evlenseniz evlilik sürdürmek aslında kolay bir şey değil, yeri geliyor anlaşmazlıklar yaşanıyor illa ki, ve en büyük aşk bile bir gün biter, bitmese de alevli zamanları söner ondan sonra da kusurlar göze batar.
Muhakkak boydan postan ve pasiflikten başka sorunlar da vardı, ne yazdınız boşanma dilekçesine "tipini beğenmiyorum" demediniz herhalde. Anlaşmalı mı boşandınız?
Peki şimdi bu konuyu açma sebebiniz pişmanlık duymanız mı? Yalnızlık mı hissediyorsunuz maddi ya da manevi zorlanıyor musunuz? Keşke boşanmasaydım mı diyorsunuz? yoksa boşandıktan sonra hayatınız daha mı iyi oldu? Öyle olsa vicdan yapmazdınız gibime geliyor. İçinizdeki çelişkileri bir netleştirin.
Burada beni düşündüren tek şey çocuklarınız, kaç yaşındalar? Boşanmanızı nasıl karşıladılar adapte olabildiler mi? Siz onlara yoğunlaşın, yoksa iki yetişkin insansınız, kimse beğenmediği biri ile evli kalmak zorunda değil, o bağlamda adama da üzülmüyorum size de. Siz bundan sonra çocuklarınızın babayla ilişkilerinin iyi olmasına ve duruma adaptasyonlarına odaklanın. Kendiniz de yalnızlık vb sebeplerle yeniden yanlış bir ilişki yaşamamaya dikkat edin.

Hadi evlendin... niye çocuk yaptın. Hadi 1 çocuk yaptın oldubir hata... Niye 2.çocuğu yaptın 😂 yani şöyle bir bak, nereden tutsak elimizde kalan bir hikayen var. Kendin etmiş kendin bulmuşsun. Kendi düşen ağlamaz.

Komik yazdığımı hatırlamıyorum, yargıladığımı da, sadece farketmenizi sağlamak için dışardan bir göz olarak yorumladım ama gördüğüm kadarıyla hatalarınızı farkedip telafi edecek gibi durmuyorsunuz zira evliyken ne istediğinizi bilmiyormuşsunuz ve mutsuzmuşsunuz halen aynısınız, mutluluk ve iç huzurunuz gökten zembille inmeyecek sonuçta kendinizin inşa etmesi gerekiyor ama zor gibi sizin, ne denir ki umarım bundan sonra dilediğiniz gibi olur hayatınız.
Yazmadığımız şeyleri yazmış gibi cevap veriyor anlamadım platonik galiba burnunu sokma yazmış banada bende anlamadım tuhaf birisi

44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Konu sahibi 12 yıl evli kalmış ve çocuklar bu sürede olmuş.2 çocukla 44 yaşında evlenmemiş.(Evlense bile bu yorumlar hoş değil.)30 yaşında falan evlenmiş muhtemelen.

Merhaba,
44 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.
Benim gibi evliliğinde bu tür sebeplerle mutsuzluk yaşayan, sonra da benzer duygularla baş etmeye çalışan var mı?
Lütfen yargılamadan paylaşın, yalnız hissetmekten çok yoruldum.Üstelik çocuklarda var.O çocukların günahı neydi diyeceksiniz biliyorum ama bende bunları kendime söylüyorum.Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.Lütfen beni yargılamayın yeterince kendimi yargılıyorum zaten.Ruhsal olarak yıllardır donmuş olarak kaldım.Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?
Çocuk oyuncağına dönen evlilikler. Anlayamadığım dış görüşününden etkilenmediğiniz adamla evlenip çocuk yapmışsınız ve sonra bu yaşta ayrılıp birde yargılamayın diyorsunuz. Brad pitt i bulursunuz umarım ne deyim. Evliliği cinsellik olarak gören erkekler ve bi erkeği dış görünüşü ve parasıyla değerlendiren kadınlar. Bi kadın bi erkeğin karakterine değer vermeli yaş aldıkça zaten dış görünüşümüz mecburen değişecek. Ayrıca ne ayıp bi konu bu ya adamın boyu kısa bilmem ne ergen misiniz siz? Kusura bakmayın ya da bakın ama bence siz tekrar evlenmeyin.

I
Yarası olan gocunur tarzı ergen laflar geldiğine göre bize müsade. Neyse o kadar iyi(!) birini bulmuşsun ki belli daha işler ciddiye binmeden Haziran ayında 3 konu açmışsın. Evlenene kadar bir 333 konu daha açarsın. Artık 2025 mi 2026 mı 2033 mü bilmem daveti atarsın canım 🙋‍♀️
Hala genç ve güzelim bu olmazsa başkası olur seçeneğim çok ayrıca 2 konu sadece onlarda da sıkıntı benden kaynaklı konu içeriğinde erkek arkadaşım çok kötü iğrenç geçmiyor aksine üstüme düşen bi adam her türlü nazımı da çeker sırf evlenmek için evleniyorum aşığım evleniyorum sana da nasip olsun ablam aşk

Adam evlenirken çocuğu yaparken uzundu da sonradanmı kısaldı 😀 olan olmuş boşanmışsınız 190lık 50yaş bir amca paklar sizi artık.

I

Hala genç ve güzelim bu olmazsa başkası olur seçeneğim çok ayrıca 2 konu sadece onlarda da sıkıntı benden kaynaklı konu içeriğinde erkek arkadaşım çok kötü iğrenç geçmiyor aksine üstüme düşen bi adam her türlü nazımı da çeker sırf evlenmek için evleniyorum aşığım evleniyorum sana da nasip olsun ablam aşk
Hep genç ve güzel kalmayacaksın. Trollsen iyi, değilsen bu kibir iyi değil. Cahil cesareti.

Valla gerçekler 32 yaşında evlenmiş bunu bulabilmiş şimdi 44 yaşında ne bulabilecek ki sanki çok daha yakışıklı adam mı bulacak 2 çocuğa yazık değil mi
İnsanlar ne kadar ikiyüzlü görüyorsun dimi. Şu konuyu okurken herkesin aynı şeyi düşündüğüne eminim ama seri begenmedim atıyorlar. Kac senedir bir kere bile begenmedim'e basmadim ben daha hiçbir yoruma, bu kadar kolay begenmedime basip nefret kusabilen bu riyakar tiplerin bunu dusunmediklerine sen inaniyor musun :) akil var mantik var 45 yasindan sonra 2 de cocukla boylu poslu yakisikli adam kac kisi bulabilir. Ulan zaten erkeklerin %80i cirkinlikten kırılıyor. Kalanin yarisi evli yarisi yas grubuna uymuyor. Olurlu bolgede 5 kisi falan var 😂 ayrica konusahibinin bu yuzden bosanmasi da garip boyle biri erkek olsa her türlü lafi yerdi burda akli nerdeymis 2 cocuk yapana kadar diye. Tartar biçer oyle evlenir cocuk yaparsin o cocuklarin gunahi ne sucu olmayan babalari kapi disari ediliyor boy yuzunden. Kaldi ki kimseyi bulamayinca pisman olmus vicdan yapmis rezilce. Boyle birine bu yorum gayet de uygun ve mantikli.

Bosanali ne kadar zaman geçti? Neden ayrıldığını unutmuşsun sanki, fiziksel özellik sebebiyle ayrilik değildir o Sen bu adamı başlarda sevmissin çocuk yapmışsın 12 yıllık süreçte tavri karakteri vs sebebiyle sogumussundur. Bunları yaz bı kenara tek tek. Sonra düşün bu sebeplerle yine boşanmak vicdansızca diyorsan barisirsin kimse demedi mi sana neden diye bu açıklamayı kimse kabul etmez delirme der

Yarası olan gocunur tarzı ergen laflar geldiğine göre bize müsade. Neyse o kadar iyi(!) birini bulmuşsun ki belli daha işler ciddiye binmeden Haziran ayında 3 konu açmışsın. Evlenene kadar bir 333 konu daha açarsın. Artık 2025 mi 2026 mı 2033 mü bilmem daveti atarsın canım 🙋‍♀️
Birinin yaptığı işe mantıksız diyebilmek icin illa kendi hayatimizda her seyin dört dörtlük olmasi gerekiyor diye bi kural mi var.

Konuyu yarım ve eksik gibi
Bir insan boyu için bukadar sene beklemez 44 yaşına kadar beklemeseydin daha yakışıklı boylu filan bulurdun bu saatten sora 2 çocukla gerçekler daha başka üstünden geçen geçmiş birini bulamadiginiz için sanki vahlaniyormussunuz gibi pişmanlik var bolca yazınızda olan olmuş artık

Konu sahibine niye kızmışlar, anlamadım. Boşanmak için illa dayak, aldatma vs. olması mı gerekiyor?
Birini artık sevmemek de gayet bir boşanma sebebidir. Fiziksel çekim yoksa o evliliğin ne manası var ki? Başta çok iyi biri diye devam edebilirim sandım yazmış. E edememiş işte, ne yapalım şimdi?
İnsanlar evlenirken tapuyla evlenmiyor, günün birinde taraflardan biri akdi sonlandırmak isterse boşanıyorsunuz.
Konu sahibini yargılayıp nasıl kınardım ben biliyor musunuz? Hala evli olup gözü dışarı kaymış olsaydı evet ayıplardım. Ama kadın doğrusunu yapmış işte, sevmiyorsan boşan yazmayı biliyorsunuz benzeri konulara. Ama yapanı da linçliyorsunuz, ben anlamadım.

Konu sahibi 12 yıl evli kalmış ve çocuklar bu sürede olmuş.2 çocukla 44 yaşında evlenmemiş.(Evlense bile bu yorumlar hoş değil.)30 yaşında falan evlenmiş muhtemelen.
Tamam işte 32 yaşında bu adamı bulabilmiş 44 yaşında sanki iyisini mi bulacak
Hep genç ve güzel kalmayacaksın. Trollsen iyi, değilsen bu kibir iyi değil. Cahil cesareti.
Ben hep genç ve güzel kalacağım demedim troll de değilim cahil de değilim kibirli değilim konu sahibi tuhaf

İnsanlar ne kadar ikiyüzlü görüyorsun dimi. Şu konuyu okurken herkesin aynı şeyi düşündüğüne eminim ama seri begenmedim atıyorlar. Kac senedir bir kere bile begenmedim'e basmadim ben daha hiçbir yoruma, bu kadar kolay begenmedime basip nefret kusabilen bu riyakar tiplerin bunu dusunmediklerine sen inaniyor musun :) akil var mantik var 45 yasindan sonra 2 de cocukla boylu poslu yakisikli adam kac kisi bulabilir. Ulan zaten erkeklerin %80i cirkinlikten kırılıyor. Kalanin yarisi evli yarisi yas grubuna uymuyor. Olurlu bolgede 5 kisi falan var 😂 ayrica konusahibinin bu yuzden bosanmasi da garip boyle biri erkek olsa her türlü lafi yerdi burda akli nerdeymis 2 cocuk yapana kadar diye. Tartar biçer oyle evlenir cocuk yaparsin o cocuklarin gunahi ne sucu olmayan babalari kapi disari ediliyor boy yuzunden. Kaldi ki kimseyi bulamayinca pisman olmus vicdan yapmis rezilce. Boyle birine bu yorum gayet de uygun ve mantikli.
Daha çok 30 yaşında bekar kadınlar alındı aslında

Sizin yazdığınıza katılıyorum ancak sadece guzel kadinlar genc yaşta evlenir ya da sadece guzel kadinlar yakışıklı boylu erkekler bulabilir ya da erken yaşta yapılan evliliklerde daha iyi partnerler bulunabilir gibi bi matematik yok ki.

Yani katılıyorum evet 44 yaşında boylu poslu yakışıklı bulmak tabiki zor ama bu demek degil ki 32 yaşında ve bekar kadin çirkindir.

Her kararda böyle fevri davranmaya devam edin. Bunun acısını hep çekeceksiniz. Amiyane tabirle rahat batıyor derler ya... Erkeklerin mantığından istiyorum yaaaa.

Back
X