Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Başlıktaki soruya gelirsek varsa bile bu sizi rahatlatmayacak. Kaldı ki bu hatayı yapan olabilir ama itiraf etmek zor geleceği icin duyamayiz. Konunuzdan analayacağimiz, hislerimize guvenmemeliyiz.

Bahsettiğim erken ya da geç değil 32 yaşında bulabildiği buysa kendi de bu adamdan çok farklı değildir hem beğenmemiş hem 2 çocuk yapmış şimdi de 44 yaşında 2 çocuklu ne olacak bulacağı adamın kalitesi belli olur
İşte bu geçmiş zamanlarda 'Taht değişir baht değişmez' vs gibi sözlerle aynı evlilikte kalmaya mecbur hissettiren teyze ruhu.
İnsan iddiasından vurulur, tavsiyem daha hafif cümleler kurmanız.

İşte bu geçmiş zamanlarda 'Taht değişir baht değişmez' vs gibi sözlerle aynı evlilikte kalmaya mecbur hissettiren teyze ruhu.
İnsan iddiasından vurulur, tavsiyem daha hafif cümleler kurmanız.
Alakası yok sadece beğenmediği adamdan 2 çocuk yaparken kafasında silah mı vardı baştan düşünseydi şimdi bile pişman hayatım mahvoldu bilmem ne kim seçti kim tercih etti şimdi ne bekliyordu ki bu kadının süper über çevresi olduğunu sanmıyorum mesleği de öyle karşısına çıkan adam belli işte tam tersi olsaydı da böyle derdim biri karısı hakkında bakımsız üasif kısa boylu şişman dese burada bu kadın açsa kocam böyle diyor diye neler denirdi kadın olunca mı zorbalık

44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Ne haddsiz bir yorum böyle yazarken utanmadın mı? Yazdında ne oldu bakıyorum sende koca bulamamışsın orda burda milletin konularına salça oluyorsun. Bazılarımız nerde nasıl yorum yapacağını bilmiyor .Baktım mühendisin kesin herkese karşı böyle kaba ve haddsiz birisin Allah seninle çalışmak zorunda olan herkese sabır versin. Çirkin kalbini kilometrelerce öteden görebildim çünkü.

Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Ne haddsiz bir yorum böyle yazarken utanmadın mı? Yazdında ne oldu bakıyorum sende koca bulamamışsın orda burda milletin konularına salça oluyorsun. Bazılarımız nerde nasıl yorum yapacağını bilmiyor .Baktım mühendisin kesin herkese karşı böyle kaba ve haddsiz birisin Allah seninle çalışmak zorunda olan herkese sabır versin. Çirkin kalbini kilometrelerce öteden görebildim çünkü.
Ben koca aramıyorum sırf evlenmek için evlenmem konu sahibi gelip kocam beni beğenmiyor şişman buluyor kısa buluyor kadınsı bulmuyor dese aynı şeyleri diyecek miydin? Utanmadım gerçek bu daha da cevap vermiyorum herkes tetiklendi belli yani bayaaaaa bi alınan var bu benim sorunum değil konu sahibi çok normal varsın kötü kalpli olayım Samimiyetsiz olmaktan iyi

Evlenemedi ile evlenmedi aynı şey değil. Ben evlenmedim, çünkü sebeplerim vardı. 20'li yaşlarımdan itibaren benimle evlenmek isteyen kişiler elbette çıktı. Hala da çıkıyor, ara ara görücü usulü teklifler gelmeye devam ediyor. :KK53: Evet 30 yaşından sonra da geliyor, şaşırmayın. Ama ben görücü usulü istemediğim için reddediyorum.
Fiziken beğendiğim, aileci olmayan, kişiliği deccal olmayan bir insan evladı çıkarsa karşıma belki düşünürüm. Ha deyince evlenemem, iş güç meseleleri var çünkü. E bir de manyak falan çıkarsa zamana yayarsam tanırım en azından. Deccal koca ve zebani ailesine feda edilecek bir psikolojim yok benim. Ben bdvdeki bazı kadınlar gibi kahır çekip devam edebilecek biri değilim. Kendi mutsuzluğum bana yetiyor, bir de evlenip koca tarafının mutsuzluğunu satın almak istemiyorum açıkçası.

Bak benim güzel öğrencilerim 19-20 yaşında evlendiler hemen. Sen 25te evleniyorsun çok geç kalmışsın kim bilir nasıl adamla evleniyorsun. Üzüldüm şimdi adına :( Neyse mutluluklar
19-20 yaşında evlenmeyi mi övdünüz? Benim tanıdığım o yaşlarda evlenenler güzelliklerinden değil başka seçenekleri olmadıklarından evlendiler hep. ne kariyerleri vardı ne düzgün bir hayatları. 22 yaşındayken 2 çocukluydu hepsi. 35 yaşında gösteriyorlar ve mutsuzlar. düzgün aileye sahip okuyan kızların hiçbiri o yaşlarda evlenmedi (güzel olanlar da). üyeye laf sokacağım diye saçmalamışsınız.

Sizin yazdığınıza katılıyorum ancak sadece guzel kadinlar genc yaşta evlenir ya da sadece guzel kadinlar yakışıklı boylu erkekler bulabilir ya da erken yaşta yapılan evliliklerde daha iyi partnerler bulunabilir gibi bi matematik yok ki.

Yani katılıyorum evet 44 yaşında boylu poslu yakışıklı bulmak tabiki zor ama bu demek degil ki 32 yaşında ve bekar kadin çirkindir.
O kısma tabiki katilmadim. Ordaki Türkçe de biraz bozuk ben mealine katildim aslinda 😁 Ben de 40ima gelirken evlenmis biriyim hic alakasi yok evlenmenin tiple, istek önemli tabiki de.

Ayni bireyin 30 yas dolaylarindaki potansiyeliyle 45lerindeki potansiyelini kiyaslamak anlaminda doğru demek istiyorum ben. Gittikce düşüyor maalesef hedef kitle, iyi insanlar zaten çabuk kapılıyor :) insanin boyu bile kisaliyor ki yaslandikca. 😆

Bi de şu "aktif adam-pasif adam" ne oluyor onu hiç anlamıyorum. Eli iş tutuyor mu? Evine bakıyor mu? Tamamdır. Ne bekliyorsunuz millete höt zöt yapıp gece alemlerine akmasını mı? Şirket kurup ceo olmasını mı?

19-20 yaşında evlenmeyi mi övdünüz? Benim tanıdığım o yaşlarda evlenenler güzelliklerinden değil başka seçenekleri olmadıklarından evlendiler hep. ne kariyerleri vardı ne düzgün bir hayatları. 22 yaşındayken 2 çocukluydu hepsi. 35 yaşında gösteriyorlar ve mutsuzlar. düzgün aileye sahip okuyan kızların hiçbiri o yaşlarda evlenmedi (güzel olanlar da). üyeye laf sokacağım diye saçmalamışsınız.
Hayır ironi yaptı. Mesajların öncesi var. Biri 32 de evlenemeyen çirkindir dedi,bunu diyen 25 yaşında evlenıyormuş. Burdaki kişide sende 20 yaşında evlenemediğine göre çirkinsin o zaman diyerek atıfta bulundu. İroni yaptı.

Daha çok 30 yaşında bekar kadınlar alındı aslında.
30 yas sana cok büyük geliyor dimi :) 30 ne ki genceciksin daha o yasta. Niye alınsınlar, 30 yasinda bekar olmak kadar guzel bir sey var mi. Alinan kesim 40+ çocuklular.

1000175166.webp

Son düzenleme:
30 yas sana cok büyük geliyor dimi :) 30 ne ki genceciksin daha o yasta. Niye alınsın 30 yasinda bekar olmak kadar guzel bir sey var mi. Alinan kesim 40+ çocuklular.
İşte 30 yaşında istediğini alamayan çirkin adamı alan 40 yaşında 2 çocukla mı bulacak bir de hala suö benim değil diyor sen seçmişsin işte 2 çocuğu da sen yapmışsın yoksa ben kimseye 30 yaşında bakarsan çirkinsin demiyorum ama bu da bir durum o zaman aklı neredeydi kendi de çok güzel değildir öyle olsa ilgi gören biri olurdu böyle bir gerçek var millettin zoruna giden tam tersi olsa kocanın selası verilirdi birden herkes sevgi kelebeği oldu

Merhaba,
44 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.
Benim gibi evliliğinde bu tür sebeplerle mutsuzluk yaşayan, sonra da benzer duygularla baş etmeye çalışan var mı?
Lütfen yargılamadan paylaşın, yalnız hissetmekten çok yoruldum.Üstelik çocuklarda var.O çocukların günahı neydi diyeceksiniz biliyorum ama bende bunları kendime söylüyorum.Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.Lütfen beni yargılamayın yeterince kendimi yargılıyorum zaten.Ruhsal olarak yıllardır donmuş olarak kaldım.Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?
Birinci çocuk kocaya atılmak istenen ilk düğüm, ikinci çocuk: ikinci düğüm. Sizin için çocuk: düğüm. Sonuç ise : sıfır

Ben koca aramıyorum sırf evlenmek için evlenmem konu sahibi gelip kocam beni beğenmiyor şişman buluyor kısa buluyor kadınsı bulmuyor dese aynı şeyleri diyecek miydin? Utanmadım gerçek bu daha da cevap vermiyorum herkes tetiklendi belli yani bayaaaaa bi alınan var bu benim sorunum değil konu sahibi çok normal varsın kötü kalpli olayım Samimiyetsiz olmaktan iyi
Herkes yorum yapabilir konu sahibi yorum beklediği için açmış belli ki.Yaptığınız yorum çoğu kadını hoşuna gitmemiş aynı şekilde benimde. Bu kadar kaba olmanıza gerek yoktu yazdığımız şeyler karşı tarafı incitebilir, kırabilir.Yaptığınız yorum beni sinirlendirdi sizi kırdıysam kusura bakmayın. İnsanlara karşı biraz daha nazik olabiliriz :))

12 sene dayanan bir 20 sene daha dayanırdı bence. İnsan sevmediği birine en fazla 2-3 sene katlanır bence seviyordunuz sonra bişeyler oldu ve soğudunuz.Dile kolay 12 seneden bahsediyoruz. Bence kendinizi yanlış ifade etmişsiniz konuda.
Evli olup Mutsuz olmaktansa boşanıp mutlu olmak daha mantıklı tabi. Eminim yazıda bahsetmediğiniz çok şey vardır.Boşanıp mutsuz olmanızda alışkanlıktan ötürü diye düşünüyorum

Back
X