Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Her şey gelip geçici, güzelliğiyle kimse övünmesin bence.Kimsenin yarın şuan ki görünümünde olacağının garantisi yok. Bence huy ve karakter önemli. Erkeğin zaten güzeli, çirkini oLmaz. Güzel kadınlar erken yaşta evlenir sözüne de katılmıyorum ayrıca. Bence güzel kadınlar daha seçici oluyor, çok geç evlenen de oluyor. Evlilik yaşının güzellikle asla alakası olmaz. Çok güzelsindir, beklersin belki daha iyi birisini bulurum dersin. 30 dan sonra evlenirsin. Ortalama güzellikte olursun çok aşık olursun 20 sinde evlenirsin. Yani hem güzel olup, eğitim kariyerle uğraşırsın 30 da falan evlenirsin bunlar değişir yani. Geç evlenen çirkinle mi evleniyor çok saçma bence . Hayata bakış açısı, kariyer, karşına doğru insanın çıkması, ailevi faktörler vb çoğu şey evlilik yaşının etkileyebilir. Çirkin kadın yoktur, bakımsız ve kendini sevmeyen kadın vardır 🌺🌺

Ben kendimi beğeniyorum yeterli benim için ayrıca anonim platforma neden fotoğraf atayım çok istiyorsan sen atabilirsin daha da yazmayın öf yeter isteyen istediği gibi ağlayabilir bu kadar alınacak tetiklenecek bir şey yok

Konun sahibide kendini beğeniyordur, ama siz onun hakkında şuursuzca yorumlar yapmayı biliyorsunuz.
Ayrıca benim güzel olmak gibi bir derdim hiç olmadı ama bütün konu boyunca, konu sahibini görmediğiniz halde güzellik üzerinden vurmaya çalıştınız. Madem bu kadar her şeyi güzellik üzerinde yorumluyorsunuz o hade sizden bir fotoğraf istemekte şart oldu. Öyle burası anonim ortam diyerek işin içinden çıkamazsınız. Atın bir tane fotoğrafta o muhteşem güzelliğinizi görelim.

Beğenmeyip iki çocukla boşadığınız adamın ahını nasıl taşıyorsunuz ya.

Seda hazir bosanmissin yoluna bak,geriye bakma artık . Al bir kâğıt kalem Yaz evliyken hissettigin olumsuz duyguları.. açıkça Yaz ,sonra her yeniden vicdan yaptığında bak oku ve hatırla..
İnsan sevince herşey kolay gelirde ,sevmeyince herşeyde batar insanın gözüne..
Tek başına ait hissetmemek bile aile olmaya engel bence,eşler arasında ki çekimin nasıl da mühim olduğunu tiksinerek öğrenir insan,açıkça söyleyemedigin ,üstünü örtüp durdugun her mutsuzluk dağ olurda intiharı bile düşündürür insana.. artık hayattan zevk almak ,gülmek ,güvende hissetmek ,çocuklara annelik yApabilmek ,çorba pisirebilmek bile yük gelir insana..
İnsan yaşadığını bilir de dile dokemez öylece..
Ama anlat bize hikayeni..
Anlat ki hem ferahlayasin.. şuan ailenlemisin.. nasıl oldu boşanma surecin..

Eski eş ve çocuklarımız nasıl karşıladı bu durumu? Ne zaman boşandınız bilmiyorum ama İki çoçukla hayatınız kolay olmayacak biliyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Boşanmak için ille de dayak, ihanet vs olması gerekmiyor. Olmuyorsa boşanılır. Sevgi biter, ilgi alaka biter, başlangıçta gözümüze batmayan özellikler varsa zamanla batabilir vs vs.
Burada benim takıldığım şey sizin üyelere verdiğiniz drama queen, arebesvari cevaplar.
Annemin yüzünden evlendim, Allah size yaşatmasın, kendimi yüksek bir yerden mi atayım.
Öncelikle yaptığınız şeylerin sorumluluğunu alın, yetişkiniz. Ne yaptı anneniz silah mı dayadı başınıza, kör kuyularda karanlık mı bıraktı? Hayatta seçimlerinizin sorumluluklarını almak zorundasınız.

kendinizi cok ifade edemiyorsunuz, ara ara yazdiklarinizdan biraz cikarim yapabildim. bence sizin derdiniz sadece eski esiniz degil. hayatiniz uzerinde soz hakkiniz yokmus, bazi seyleri cok ezbere yasamissiniz. 40’li yaslar sorgulama donemi oluyor. su an boyle bir donemden geciyorsunuz. bir uzmana gidebilseniz cok iyi olur. eger butcem yok diyorsaniz youtube’daki uzmanlarin videolarini izlemek size iyi gelebilir. bu konuyla alakali kitaplar okumayi da deneyin lutfen.

siz once kendinize bir dönün, duygu ve dusuncelerinizi duzenleyin. sevgilimin boyu kisa diye ayrildim yazsa bir genc kiz ben gulumser gecerim cevap bile yazmam. yasinizla bilincinizi bir uyumlu hale getirin. cocuklarinizin ne istedigini bilen, kararlarininin sorumlulugunu alabilen bir anne gormeye ihtiyaci var.

Konun sahibide kendini beğeniyordur, ama siz onun hakkında şuursuzca yorumlar yapmayı biliyorsunuz.
Ayrıca benim güzel olmak gibi bir derdim hiç olmadı ama bütün konu boyunca, konu sahibini görmediğiniz halde güzellik üzerinden vurmaya çalıştınız. Madem bu kadar her şeyi güzellik üzerinde yorumluyorsunuz o hade sizden bir fotoğraf istemekte şart oldu. Öyle burası anonim ortam diyerek işin içinden çıkamazsınız. Atın bir tane fotoğrafta o muhteşem güzelliğinizi görelim.
ssen dedin diye hemen atıyorum fotoğraf 🤣 konuyu ben açmadım istediğim gibi yorum yaparım aşırı derecede kompleks yapmışsın belli bu gocunmandan istediğim gibi yorum yaparım yahu açmasın o zaman konu sen de başkasının avukatlığını yapma. Belli ki aşırı derecede komplekslisin baya da yaran var. Oldu canım hemen atıyorum fotoğraf. Her şeyi güzellikle yorumlarım tabii güzel çekici bi kadın yalnız kalmaz ilgi görür. Bu konuyu tam tersi olsaydı karısını beğenmeyen adamı savunur muydun

ssen dedin diye hemen atıyorum fotoğraf 🤣 konuyu ben açmadım istediğim gibi yorum yaparım aşırı derecede kompleks yapmışsın belli bu gocunmandan istediğim gibi yorum yaparım yahu açmasın o zaman konu sen de başkasının avukatlığını yapma. Belli ki aşırı derecede komplekslisin baya da yaran var. Oldu canım hemen atıyorum fotoğraf. Her şeyi güzellikle yorumlarım tabii güzel çekici bi kadın yalnız kalmaz ilgi görür. Bu konuyu tam tersi olsaydı karısını beğenmeyen adamı savunur muydun

Sizi seçmenlerin zekâ için sevmediği çok belli.

Birileri hırsını alamadı hakarete de başladı kalitesini de belli etti hemen hahaahah o kadar gitmiş zoruna belli 💅

Bütün konu boyunca görmediği halde konu sahibini güzellikten vuran siz kalitede den söz edecek en son kişisiniz. Bunun için ceza bile verdiler yine aklın başına gelmedi. Gelmiş kaliteden söz ediyor pes.

Konu twıtter x de bi tayfanın ağzına düşmüş öyle yorumlar yapıyorlar ki bu inceller denen yeni türüyen tipler var. İşte bekaret avcıları sözde grup falan bazı üyelerinde beğendiği için isimleri çıkmış sanıyorum ki erkeklerde kadın olarak üye oluyor buraya.

Konu twıtter x de bi tayfanın ağzına düşmüş öyle yorumlar yapıyorlar ki bu inceller denen yeni türüyen tipler var. İşte bekaret avcıları sözde grup falan bazı üyelerinde beğendiği için isimleri çıkmış sanıyorum ki erkeklerde kadın olarak üye oluyor buraya.
Burada kesinlikle bazı üyeler erkek zaten.

Aynı boydaydık.Ben kadınlara göre uzun o erkeklere göre kısaydı.Birde pasif bir insandı.
İnsanlar evlenir, ayrılır bunda bir sorun yok
Çocuk olana kadar evliliğin ilk zamanları adamı tartarsınız, sevip sevmediğinizi bilirsiniz ona göre yol alırsınız
Sizin durumunuzda onca yıl geçmiş, iki çocuk olmuş artık biraz daha mantık gerekirdi. Çocuklar olduktan sonra hayat artık sadece sizin hayatınız olmuyor. O çocukların yaşamında iyileşmeyecek izler bıraktınız, eşinizi orta yaşa gelmişken düzeninden ettiniz. Kavga dövüş, olmayan, aldatma olmayan, stabil giden bir düzeni karmaşık duygular için bozmak akıl karı değil. Bir kişi mutlu olacak diye üç kişi mutsuz oluyorsa orada devreye kul hakkı girer, mazlumun ahı girer. Duygu ve tatmin kısmı bunca yol yürünmeden düşünülecekti. Şimdi bu yazdıklarım size eski kafalı ya da çok sert gelebilir ama benim dünyamda gerçek bu. Boşanıp mutlu da olmamışsınız zaten etti şimdi dört mutsuz, ha şunu da diyeyim bu saatten sonra eteri gider beteri gelir, çok istisna durumlar haricinde 44 yaş ve iki çocukla uçuş uçuş bir hayat yaşayamazsınız. Boşanma olmuş zaten şimdiden sonra hiç olmazsa evlatlarınızın yaralarını sarmaya bakın, onlarla mutlu olmayı öğrenin

Back
X