İns olur canim pcosla cok yumos oluyor diye biliyorum hem tup bebek olcagi icin tuplerin pek onemi yok galiba drek rahme kondugu icin sansin yuksek diye tahmin ediyorummerhaba canım 27 yaşındayım benim de 4 yıldır bebişim olmuyo 3 aşılama ve şimdi kısmetse eylülün 9 da tüp bebeğe başlıyacam :26:başımdan talihsiz bi gebelik geçti 8 haftalık hamileyken dış gebelik olduğu anlaşıldı açık ameliyatla alındı ve sap tüpüm de gitti ve ayrıca pkos da var
yani sorun belli ama yine rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo işte
İns olur canim pcosla cok yumos oluyor diye biliyorum hem tup bebek olcagi icin tuplerin pek onemi yok galiba drek rahme kondugu icin sansin yuksek diye tahmin ediyorum
Arkadaslar bende hamis olmak.istiyorum aryik.3yillik.evliyim hicbir sorunumuz yok.ama olmuuo asilama oldum birkere tup yedavii dusunuyoruz bursaya yeni taindim ve hic bir fikrim yok hastane konularinda bana da fikir verin tup tedavisinde.ne gibi asamalardan geciyosunuz vs.
İns.Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasininş bitanem rabbim bu kez nasip eder gerçekten çok yoruldum artıkrabbim hepimize evlatlarımızı sağ sağlim nasip eder
Bursada bildigim bir yer yok malesefArkadaslar bende hamis olmak.istiyorum aryik.3yillik.evliyim hicbir sorunumuz yok.ama olmuuo asilama oldum birkere tup yedavii dusunuyoruz bursaya yeni taindim ve hic bir fikrim yok hastane konularinda bana da fikir verin tup tedavisinde.ne gibi asamalardan geciyosunuz vs.
Evet ben hep diyorum dusmanimin basina gelmesin diyeeöyle canım rabbim kimseyi böyle bişeyle sınamasın
Sagol canim kiz ben yumurtamdam korkuyorum yaa hani o yolculugun sonu gelirmi diye birde bu ay olmayabilir sonraki ayada kalabilir canimdenizimm biriick böcüğüm topiğin hayırlı olsunnn...kız ben halen nasıl hamile kaldığımı bilmiyom ha hazıranda hatta calışma yaptıktan sonra kalktım hiç önemli bişey yapmadımm ama hemen hemen hergün yaptık ben bu kiloyla hamile kaldıysam sen hayli hayli tüp bebekle hamile kalırsınnn şuanlarının tadını cıkarmya başla geri sayımmmmmm başladııııı 1 ayın kaldı
Sagol canim kiz ben yumurtamdam korkuyorum yaa hani o yolculugun sonu gelirmi diye birde bu ay olmayabilir sonraki ayada kalabilir canim
Evet ben hep diyorum dusmanimin basina gelmesin diyee
benimde ne klomenle ne iğneyle hiç büyümüyordu yumurtam. 3 aşılama sonrası ilk tüp bebek denememde hamile kaldım şimdi 19 haftalık hamileyim. Hiç kafana takma, tüp bebekle yumurtlama sorununu çözülüyor.
Zeynep hamislikden sonra kilo aldinmi sen
benimde ne klomenle ne iğneyle hiç büyümüyordu yumurtam. 3 aşılama sonrası ilk tüp bebek denememde hamile kaldım şimdi 19 haftalık hamileyim. Hiç kafana takma, tüp bebekle yumurtlama sorununu çözülüyor.
Canim biliyosun 4 yildir bekliyorum sonunda gelsinde 1-2 ay daha bekleriz artik ama gelsin neler yasadim sen biliyosun o ocak ayinda hamile olsaydim simdi dogmustutatlım sen devlet karşılasın dıye bekliyorsun inşallah uyuz edip uzatmazlar sinir etmesinler bizi..neyse hayırlı kazasız belasız olsunda 1 ay daha beklerizzz
aynen canım bende kimse böyle bi dertle uğraşmasınkendim yaşayan biri olarak biliyorum ne kadar zor meşakkatli bi süreç olduğunu iğnelerden ilaçlardan bütün sinir sistemim bozuldu bazen durduk yere ağlıyorum saçma sapan şeyler yapıyorum artık evlatsız olmak cidden çok zor allahım inş bizim de feryadımızı duysun nasıl istediğimizi görsün....
Canim biliyosun 4 yildir bekliyorum sonunda gelsinde 1-2 ay daha bekleriz artik ama gelsin neler yasadim sen biliyosun o ocak ayinda hamile olsaydim simdi dogmustu
Amin canim sendeki sorun neydi
ne güzel canım ya allahım bebişini sağ sağlim kuacağına aldığını göstersin inşinş ben de senin gibi ilk deneme de şanşlı olurum canım bizimde tek sorun bende pkos olması [/QUOTE
benimde pkostan dolayı yumurtam büyümüyordu. inşallah canım seninde ilk seferde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?