Benim durumumda olup tupde basariyi yakalayan varmi?

merhaba canım 27 yaşındayım benim de 4 yıldır bebişim olmuyo 3 aşılama ve şimdi kısmetse eylülün 9 da tüp bebeğe başlıyacam :26:başımdan talihsiz bi gebelik geçti 8 haftalık hamileyken dış gebelik olduğu anlaşıldı açık ameliyatla alındı ve sap tüpüm de gitti ve ayrıca pkos da var
yani sorun belli ama yine rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo işte

Son düzenleme:
İns olur canim pcosla cok yumos oluyor diye biliyorum hem tup bebek olcagi icin tuplerin pek onemi yok galiba drek rahme kondugu icin sansin yuksek diye tahmin ediyorum

İns olur canim pcosla cok yumos oluyor diye biliyorum hem tup bebek olcagi icin tuplerin pek onemi yok galiba drek rahme kondugu icin sansin yuksek diye tahmin ediyorum

inş bitanem rabbim bu kez nasip eder gerçekten çok yoruldum artık rabbim hepimize evlatlarımızı sağ sağlim nasip eder

Arkadaslar bende hamis olmak.istiyorum aryik.3yillik.evliyim hicbir sorunumuz yok.ama olmuuo asilama oldum birkere tup yedavii dusunuyoruz bursaya yeni taindim ve hic bir fikrim yok hastane konularinda bana da fikir verin tup tedavisinde.ne gibi asamalardan geciyosunuz vs.

inş canım rabbim bebeğini nasip eder benim de kısmetse ilk tüp bebek denemem olacak valla bende sayfalardan okuduğum kadarıyla belirli dozda iğne oluyosun yumurtalar olgun duruma geldiğin de toplanıyo döllenince rahime konuluyo :44::44:

inş bitanem rabbim bu kez nasip eder gerçekten çok yoruldum artık rabbim hepimize evlatlarımızı sağ sağlim nasip eder
İns.Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
Bursada bildigim bir yer yok malesef

denizimm biriick böcüğüm topiğin hayırlı olsunnn ...kız ben halen nasıl hamile kaldığımı bilmiyom ha hazıranda hatta calışma yaptıktan sonra kalktım hiç önemli bişey yapmadımm ama hemen hemen hergün yaptık ben bu kiloyla hamile kaldıysam sen hayli hayli tüp bebekle hamile kalırsınnn şuanlarının tadını cıkarmya başla geri sayımmmmmm başladııııı 1 ayın kaldı

Sagol canim kiz ben yumurtamdam korkuyorum yaa hani o yolculugun sonu gelirmi diye birde bu ay olmayabilir sonraki ayada kalabilir canim

benimde ne klomenle ne iğneyle hiç büyümüyordu yumurtam. 3 aşılama sonrası ilk tüp bebek denememde hamile kaldım şimdi 19 haftalık hamileyim. Hiç kafana takma, tüp bebekle yumurtlama sorununu çözülüyor.

Sagol canim kiz ben yumurtamdam korkuyorum yaa hani o yolculugun sonu gelirmi diye birde bu ay olmayabilir sonraki ayada kalabilir canim

tatlım sen devlet karşılasın dıye bekliyorsun inşallah uyuz edip uzatmazlar sinir etmesinler bizi..neyse hayırlı kazasız belasız olsunda 1 ay daha beklerizzz

Evet ben hep diyorum dusmanimin basina gelmesin diyee

aynen canım bende kimse böyle bi dertle uğraşmasın kendim yaşayan biri olarak biliyorum ne kadar zor meşakkatli bi süreç olduğunu iğnelerden ilaçlardan bütün sinir sistemim bozuldu bazen durduk yere ağlıyorum saçma sapan şeyler yapıyorum artık evlatsız olmak cidden çok zor allahım inş bizim de feryadımızı duysun nasıl istediğimizi görsün....

Umut 2
Peki kac yumurtaniz toplandi sorun neydi kac tanesi dollendi kac tane transfer yapildi ?

Zeynep hamislikden sonra kilo aldinmi sen

yok bebem 5 kilo verdim üstüne halsizlik ve iştahsızlık mide bulantısı derken ama şmdi iyiyim ogün dk kilomu gördü kızacak dedim boşver kilonu takma önemli olan hamile kalmandı dedi şaşırdımmm

ne güzel canım ya allahım bebişini sağ sağlim kuacağına aldığını göstersin inş inş ben de senin gibi ilk deneme de şanşlı olurum canım bizimde tek sorun bende pkos olması

tatlım sen devlet karşılasın dıye bekliyorsun inşallah uyuz edip uzatmazlar sinir etmesinler bizi..neyse hayırlı kazasız belasız olsunda 1 ay daha beklerizzz
Canim biliyosun 4 yildir bekliyorum sonunda gelsinde 1-2 ay daha bekleriz artik ama gelsin neler yasadim sen biliyosun o ocak ayinda hamile olsaydim simdi dogmustu

Amin canim sendeki sorun neydi

Canim biliyosun 4 yildir bekliyorum sonunda gelsinde 1-2 ay daha bekleriz artik ama gelsin neler yasadim sen biliyosun o ocak ayinda hamile olsaydim simdi dogmustu

Amin canim sendeki sorun neydi

malesef pkos canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…