• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim durumumda siz olsanız ne yaparsanız?

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
296
Ankara
daha önce pişmanlığım konusunda bir video paylaşmıştımm ve ona dedim... kaldır o videoyu iğreniyorum ddi bana :( ben bıktıkm bu hayattan yoruldumm :S huyunada gittim... 17snde doğum günüm.. bilet aldım yanına gidecektim... doğum gününü hristyanlar kutlar ddi bana :( Allah'ım ben kimin ahını aldımm her zaman mutsuzumm ne olurrr artıkk dayanacak gücüm kalmadı akıl verin bana.. :S

Ben konuyu tam anlamadım, başka bir topicte yazıyor mu? Bana kalırsa bırak, üzerine gittikçe burnu kalkar, kaçtıkça değerli olursun.

daha önceki topiklerini okumuştum. yaptığın şeyler bence gayet güzel ve herkesin hoşlanacağı romantik şeylerdi. iğrenecek birşey yok bence gurur duymalı onu bu kadar seven biri var.
madem doğum günü başkalarının kutladığ bişey o da kutlamak istemiyor, sen de onunla ormanlar haftasını kutla biraz odun mu ne?

benim durumumda olsanız naparsınız demişsin bu durumda ne yapardım kendimi ondan mahrum bırakırdım..
ne demişler "varlığımın değerini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim" ayynen öyleee..
hoşuna gitmese bile iğreniyorum ne demek ya bi insana bu denir mi??

daha önceki topiklerini okumuştum. yaptığın şeyler bence gayet güzel ve herkesin hoşlanacağı romantik şeylerdi. iğrenecek birşey yok bence gurur duymalı onu bu kadar seven biri var.
madem doğum günü başkalarının kutladığ bişey o da kutlamak istemiyor, sen de onunla ormanlar haftasını kutla biraz odun mu ne?

ahahahahah süperrr bu cnm yaa :)

evet kızlar buluştukk :) bütün sorunlarımızı oturduk konuştkk...bana kırgın olduğu için öle davranmışş...beyfendinin eski sevgilisi bu hareketlerine tahamml etmş ben edemiomşmm bende seni zorla tutan yok burda dedim istediğin yere gidebilirsin dedim.ondan sonra telefonundaki ismime kadar herşeyiii deiştirdiii ve şuandaaa çok mutluyuzzzzzzzzzzzzz :):)

Back
X