Daha once de dile getirmistim ancak su an hislerim cok yogun oldugu icin anlayisiniza siginarak icimi dokup rahatlamak istiyorum. Buna oyle ihtiyacim var ki...
Kardesim (30) calismak amaciyla Ingiltere'ye gitti. Cok burugum. Annemlerin yaninda guclu gorunmek adina oldukca sakin durmaya calisiyorum ama yalniz kaldigimda gozyaslarim boncuk boncuk dokuluyor. Simdiden oyle ozledim ki onu...
Benim en degerlim, en sevdigim... Allah tum guzellikleri benden alip sana versin. Seni oyle seviyorum ki...
İyi ve sağlıklı olduğunu biliyorsanız çok üzülmeyin..Allah sabır verir merak etmeyin.Hem İngiltere birçok ülkeye göre güvenli bir ülke. Bende 20 yıldır İngilteredeyim..
İyi ve sağlıklı olduğunu biliyorsanız çok üzülmeyin..Allah sabır verir merak etmeyin.Hem İngiltere birçok ülkeye göre güvenli bir ülke. Bende 20 yıldır İngilteredeyim..
Allah tum güzellikleri senden alıp ona vermesin ikinize de ayrı ayrı bir sürü güzellik nasip etsin ya hu, lütfen dilediklerimize dikkat edelim
seni çok iyi anlıyorum, insallah bol bol görüşürsünüz belki arada sen gidebilirsin yanına.