Benim eşimmi sorunlu,benmi sorun yapıyorum yardım lütfen :(

yagmuryag

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
72
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,kafamı çok kurcalayan bi konu var ve kimseyle paylaşamıyorum,size sormak istedim.
Eşimle 2 yıldır evliyiz ve özellikle evlendikten sonra kadınlara daha fazla bakmaya başladı.
Sevgiliyken yada nişanlıyken ya çaktırmıyodu yada ben o zamanlar anlayamıyodum bilemiyorum ama bu kadar dikkatimi çekmiyodu.Sorduğum zaman bakmıyorum diyo farkında değilim diyo,tv de dahi mini etekli yada dekolteli bi kadın görsün hemen dikkatli bakmaya başlar.
Yolda yürürken kaç kere baktığını farkettim uzun uzun bakmıyo ama mutlaka bi göz atıyo yani,buda beni acayip rahatsız ediyo öyleki soğumaya başlıyorum çok sıkıldım bu durumdan.
Bütün erkeklermi böyle benmi paranoya oldum bi anlam veremiyorum,benmi eksik geliyorum sana diyorum ne alakası var saçmalama diyo.
Ergen çocuklar gibi neden bütün kadınlara bakıyosun diyorum,yemin ediyo farkında değilim bakmıyorum diyo.Lütfen fikirlerinizi paylaşın bunaldım artık :((

Merhaba arkadaşlar,kafamı çok kurcalayan bi konu var ve kimseyle paylaşamıyorum,size sormak istedim.
Eşimle 2 yıldır evliyiz ve özellikle evlendikten sonra kadınlara daha fazla bakmaya başladı.
Sevgiliyken yada nişanlıyken ya çaktırmıyodu yada ben o zamanlar anlayamıyodum bilemiyorum ama bu kadar dikkatimi çekmiyodu.Sorduğum zaman bakmıyorum diyo farkında değilim diyo,tv de dahi mini etekli yada dekolteli bi kadın görsün hemen dikkatli bakmaya başlar.
Yolda yürürken kaç kere baktığını farkettim uzun uzun bakmıyo ama mutlaka bi göz atıyo yani,buda beni acayip rahatsız ediyo öyleki soğumaya başlıyorum çok sıkıldım bu durumdan.
Bütün erkeklermi böyle benmi paranoya oldum bi anlam veremiyorum,benmi eksik geliyorum sana diyorum ne alakası var saçmalama diyo.
Ergen çocuklar gibi neden bütün kadınlara bakıyosun diyorum,yemin ediyo farkında değilim bakmıyorum diyo.Lütfen fikirlerinizi paylaşın bunaldım artık :((

Siz de mini etek giyin bence.
Hem size bakıldığında ne hissettiğinizi anlar hem de size bakmasınlar diye sizi kollarken etraftaki kadınları farkedemez..

Siz de mini etek giyin bence.
Hem size bakıldığında ne hissettiğinizi anlar hem de size bakmasınlar diye sizi kollarken etraftaki kadınları farkedemez..

mini etek giydiğim zaman çıkan tartışmaları anlatamam istemiyo giymemi,madem sen bakıyosan bende erkeklere bakıcam dedim çıldırdı resmen,zaten yapacağımdan değilde anlasın ne hissettiğimi diye söyledim.

mini etek giydiğim zaman çıkan tartışmaları anlatamam istemiyo giymemi,madem sen bakıyosan bende erkeklere bakıcam dedim çıldırdı resmen,zaten yapacağımdan değilde anlasın ne hissettiğimi diye söyledim.

Zaten hep böyle olur.
Adam evdeki gül gibi eşinin etek giymesine izin vermez,dışarıdakilerin bacakları cazip gelir.
Ya gaz vermek istemem de ben olsam kıyafetlerime karıştırmam.
Nerede ne giyeceğimi hiç kimseye sormam.

Rahatsız olmakta çok çok haklısın bence :19:
Bir adam gül gibi karısı yanındayken başka kadınlara bakmaya utanmıyor mu yav :19:
Siz de onu rahatsız edecek tavırlar sergileyin.
Onun yanındayken yakışıklı bir adam geçtiğinde dönün ona bakın ve baktığınızı belli edin eşinize.
Sinir olacaktır ve sana soracaktır niye bakıyorsun elin adamına diye,
İşte o zaman da sen elin kadınlarına bakıyorsan benim elin adamlarına bakmama karışmayacaksın de.

O inatçıysa sende inat ya.. ne demek yahu bakıyor. gerçekten de çok rahatsız edici bir durum...güzelce anlat baktın olmuyor eteklere bakmaya basla bence canım

kendisi baktığı için sana da bakacaklarını düşünüp ondan istemiyordur

yanı kısacası evet bakıyordur ben olsam çok bozulurdum haklısın

benimkide bakiyor , nedenini hala çozemedim
mini etegi evde bile giydirmez bana
ne halin varsa gor dedim bende
gunahi kendine
ali$tim artik takmiyorum:37:

Rahatsız olmakta çok çok haklısın bence :19:
Bir adam gül gibi karısı yanındayken başka kadınlara bakmaya utanmıyor mu yav :19:
Siz de onu rahatsız edecek tavırlar sergileyin.
Onun yanındayken yakışıklı bir adam geçtiğinde dönün ona bakın ve baktığınızı belli edin eşinize.
Sinir olacaktır ve sana soracaktır niye bakıyorsun elin adamına diye,
İşte o zaman da sen elin kadınlarına bakıyorsan benim elin adamlarına bakmama karışmayacaksın de.

valla haketti zaten,bugüne kadar hep lafta bıraktım.yapıcam dedim yapmadım ama belliki yapmadan anlamayacak..

öle bir erkek getirin karşımaki sokakta tvde netde dergide ve s. gordügü acik sacık giymiş bayana dikkat yetirmesin .biranlık bile olsa göz ucuyladaolsa bakıyor her erkek .hattda ilgisini cektigi zaman kadın bile kadına biranlıkta olsa bakar .fakat bunun herşeyin haddi var doju var .
başıma gelen bir olayı anlatayım .kocamla flort dönemindeyiz yazın ilk ayında haziran ayıydı .gezmeye cıktık deniz kenar park bulvara.herşey cok guzel gecmişti o gun gezmiştik elenmiştik filme gitmiştik yemek yemiştik harika vakit gecirmiştik hatda sürekli bana aşık oldugunu söleyip durmuştu o gun .neyse bizim bunla gizli saklımız olmazdı ozamandan beri birbirimizin imail sifrelerimizi fln bilirdik hep .buarada eşim o dönemde bende kapanmamı türbana gecmemi istiyordu ki benle tanıştıgı gun ustümde mini etek vardi.bende onun bu istegini düşünüyordum yavaş yavaşta daha uzun kapalı giymeye başlamıştım alıştırma yapıyordum belki ilerleyen zamanlarda türbana bile gecerdim.neyse o geziden 2gün sonra herzamanki gbibunun feysbukuna bi göz atayım dedim .öle baktım bişe bulamadım herşey normal .bi arşivede bakayım dedim ve en yakın arkadaşıyla yazışmalarını gördüm ole herzamanki gbi erkek muhabbetleri fln derken .bir dialoglarına rastladım .arkadaşı soruyor :e o gün yengeyle tek başına cıkmışiniz gezmelere bize haber vermemişiniz nalanla gelirdik 4muz gezerdik .nasıl bari eglendinizmi? benimki cevap yazmış: ha evet cok guzel bi gündü .oglum ya görmen lazımdı. bulvarda bi kızlar vardıkı xxxxxx mini etekte aklım gitdi dibim düştü .az kalsın yengene orda saldıracaktım !

bunu okudumda aklım uctu nasıl sınırım oynadı 1ay küs gezdik o olaya göre en son cok yalvardı gölnümü almak için cok ugraştı barıştık şimdi evliyız.....
ogünden beri vazgectim kapanmaktan eskisi gbi olmasada etegımıde giyerim süsümüde yaparım nazımıda atarım dili var bi lav desin karışşın giyim kuşamıma ondan sonra .o olayda sonra cok dkkat ediyor tvde orası burası acık bayan gördümü yanımda otururken hemen yüzünü başka yöne cevirir yada araya konu acar dikkatını kacırır tvden .ama yalnızken bilemiyorum naptıgını :34:

bence esiniz sorunlu degil hatta cok normal biri
siz sorun yapiyorsunuz ve büyütüyorsunuz
böyle yaparak daha cok bakmaya itiyorsunuz
ayrica göze yasak yok sanirim
baksin
bende bakarim güzel kadin yakisikli erkek görsem ne var bunda
köle mi aldiniz esinizi
gözlerini mühürleyin o zama n olsun bitsin..

benim adamda bakıyor.ben diyorumki sende bir sorun var ne bakıyon diyorum oda diyorki bakmazsam bende bir sorun vardır.hasbünallah:44::44:

herkes yürürken birbirinin yüzüne bakar ya kızlar. tabi öyle abartılı bakışlardan bahsediyorsanız onu bilemem ama benim bu konudaki gözlemim bu yönde. bazen kadınlar da birbirine bakıyor ama bu bizim dikkatimizi çekmiyor altında bir durum aramadığımız için. bence refleks gibi bir durum bu. vesvese yapmamak lazım.

teşekkür ederim yorumlarınız için,belkide haklısınız bakması normal bende takıntı haline geldi,ama yazdıklarınızı okumak biraz rahatlattı diyebilirim sağolun :)

benim adamda bakıyor.ben diyorumki sende bir sorun var ne bakıyon diyorum oda diyorki bakmazsam bende bir sorun vardır.hasbünallah:44::44:

hey allahım bütün erkeklerde var bu huy demekki,belkide bi arkadaşın yazdığı gibi reflekstir bu erkekleri anlamak gerçekten zor,ama söylediği lafa çok güldüm :D

mini etekli güzel bacaklı bi kadın yanımdan geçse ben de bakarım...
gözüm kayar elimde değil:1:

bütünü olmasada genellikle erkek fıtratıdır bu.Bana sorarsan görmezden gel zamanla kontrol etmiyorsun
kendi durumunu düşünsene bir kız geçiyor heme eşine dönüyorsun ne bunaltıcı birde diğer kadını düşünsene
çok komik duruma düşüyor insan bende rahatsız oluyordum ama birgün vapurda giderken bir kadını gördüm
eşi bana bakıyordu kadını görmeliydin adama nasıl bakıyor bana gıcık gıcık bakışlar falan oooo
ben çok farklı şeyler düşüyordum adamdan değil kadının bakışından rahatsız olup farkettim durumu
o an kendim geldi aklıma ne kadar güvenim azmış kendime hemen kadını rakip yapıyoruz falan genede siz bilirsiniz ,
ama bence çok üstelemeyin ne olabilir ki sen bakmıyor musun güzel kadına açık giyinene
eğer çok bariz sarkıyorsa sizin yanınızda eşinizi düzgün bir şekilde uyarın en azından size çaktırmasın

açık giyinen kadına,güzel kadına ben bile bakıyorum.eşim bakıyorsa bile farketmedim ama bence bakmasında sorun yok.göze yasak mı var.bence birbirimizi çok kasmamak lazım.

tabi birazda özgüvenimiz olmalı.

bütünü olmasada genellikle erkek fıtratıdır bu.Bana sorarsan görmezden gel zamanla kontrol etmiyorsun
kendi durumunu düşünsene bir kız geçiyor heme eşine dönüyorsun ne bunaltıcı birde diğer kadını düşünsene
çok komik duruma düşüyor insan bende rahatsız oluyordum ama birgün vapurda giderken bir kadını gördüm
eşi bana bakıyordu kadını görmeliydin adama nasıl bakıyor bana gıcık gıcık bakışlar falan oooo
ben çok farklı şeyler düşüyordum adamdan değil kadının bakışından rahatsız olup farkettim durumu
o an kendim geldi aklıma ne kadar güvenim azmış kendime hemen kadını rakip yapıyoruz falan genede siz bilirsiniz ,
ama bence çok üstelemeyin ne olabilir ki sen bakmıyor musun güzel kadına açık giyinene
eğer çok bariz sarkıyorsa sizin yanınızda eşinizi düzgün bir şekilde uyarın en azından size çaktırmasın

açıkcası bu açıdan hiç düşünmemiştim,haklısın.

Back
X