• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu benim eşyalarım:))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bergennn

Akrep
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
48
Yer
Eskişehir
kızlar bende eşyalarımı yenı aldım paylaşmak istedim sizlerle :17: $Flamingo-Koltuk-Takimi-00.webp $20213073_b[1].webp $20213532_dd847864-badb-4483-9c68-054704b46809[1].webp $20213631_f4b4e1ea-0865-4bb3-b654-0cf6d84cd62c[1].webp $20213806_e1c0113b-9161-4976-baeb-da358028c0bd[1].webp $20221835_7aa10739-662e-46fe-a865-6e76a2acf7e6[1].webp $20223253_b[1].webp $003_yelken_tv_unitesi_d1.webp $077_petra_siyah_yemek_odasi_o.webp Eki Görüntüle 171869 $Truva-Kose-Kahve-00.webp yemek odasında masa aldm sadece sandalyelerınde ustu duz sıyah bacakları beyaz olucak beyaz esyalrında hepsı grı renk te hepsını begenerek aldım hayırlısıyla kullanırım inşallah

Son düzenleme:
Allah iyi günlerde kullanmayı nasıp etsın canım esyaların çok güzel

hepsi harika canım..
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

ayy inanmıyorum yaa yatak odasını daha dün baktım netten hatta bayılmıştım sende almışsın aynısını hepsi çok güzel güle güle kullan tatlım

bütün eşyalarınız çok güzel.mutlu günlerde kullanın.
ben en çok köşe takımınızı begendim.
nerden aldınız acaba.

yatak odanızı nerden aldınız hoş gerçekten

Eşyaların çok güzelmiş canım, özellikle yatak oda takımının nerden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim:29:

gerçekten çoooook güzel.bende en çok yatak odasını beğendim :nazar:

hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim kızlar :3: yatak odası evgör ün sitesinde var ama ben ordan almadım eskişehirde oturuyorum diger mobılyalarım kilimden ama yatak odasını onlar kendı çizimiziz demişlerdi katoloğda yok yani kendı uretimleri gibi bişey sanırım aynısını yapmışlar :1: bide 5 bin di yatak odası yanlış hatırlamıyosam

Son düzenleme:
canım güle güle kullan çok güzel görünüyorlar tabi gelip köşe takımının üzerinde kahve içerken kalite kontrolunude yaparız :)

hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim kızlar :3: yatak odası evgör ün sitesinde var ama ben ordan almadım eskişehirde oturuyorum diger mobılyalarım kilimden ama yatak odasını onlar kendı çizimiziz demişlerdi katoloğda yok yani kendı uretimleri gibi bişey sanırım aynısını yapmışlar :1: bide 5 bindi yanliş hatırlamıyorsam
3 bindi yanlış yazmısım:17:

Son düzenleme:
çokkk begendım gule gule kullanın cnm :nazar::nazar::nazar:

yatak odana bayıldım aynısından bızde nışanlımla baktık ama o aldırmadı :(

köse takımın tam benim istediğim gibi hayırlı olsun

3 bindi yanlış yazmısım:17:

merhaba canım yatak odan benim beğendiğim model bende eskişehirdeyim tam olarak nerden aldın paylaşabilirmisin bende evgörden beğendim ama cesaret edemedim ordan getirtmeyi şimdiden teşekkür ederim

cnm herşey çok güzel iyi günlerde kullan.yatk odana bizde baktık ancak kurulmuşunu görmediğimiz için cesaret edemedim sen kullanmaya başladın mı memnun musun.evindeki fotoğraflarınıda çekip koyarsan çook memnun olurum.

hepsi çok şık ama özellikle köşe takımına bayıldım güle güle kullan canım:nazar:

Back
X