Benim Evim

çok teşekkürler arkadaşlar. çok daha güzelleri sizlerin olsun. a.s.

allah huzurlu oturmayı nasip etsin canım çok şirin evin.mutfak halının markasını özelden yazarmısın bana çok beğendim.

salondakı kırmızı koltuga ve yatak odasındakı perdeye bayıldım.
gule gule oturun cok güzel evınız var.

canım evin çok güzel sıcacık bir görüntüsü var...Allah güzel günler geçirmenizi nasip etsin ailenle..
Tekrar güle gülee oturrrŞeniz

Son düzenleme:
bende kırmızı delisiyim kesinlik bayıldım harika güle güle otur canım bi nazar boncuğu iliştir biyerlere mşl....kaydirigubbakcemile2

süper bi evin var cnm salonuna harika ancak kırmızı çok agresif bir renktir ama ona rağmen muhteşem.. ama keşke salonunda kırmıznn yanında yeşilin rahatlatıcı tonlarını kullansaydın :)

süper bi evin var cnm salonuna harika ancak kırmızı çok agresif bir renktir ama ona rağmen muhteşem.. ama keşke salonunda kırmıznn yanında yeşilin rahatlatıcı tonlarını kullansaydın :)

Çok teşekkür ederim. Her rengi düşündüm açıkçası. Mutfak ve salon bir olunca ve de mutfağın renginin krem - kahve tonları olması yüzünden tercihlerim bu şekilde oldu. Bu yüzden masam kahverengi oldu. Salon halım da kırmızı beyaz ve kahve oldu a.s

cıvıl cıvıl çok güzel canım kırmızı renkli koltuğa bayılırım

Canım güle güle oturursun inşallah evinde çok güzel halılarına bayıldım çok güzeller salon ,mutfak ve çalışma odandakı halılarını nerden aldın bılgı verırsen sevinirim 2 ay sora dugunum var halılarımız eksık bı sey begenemıyorum bı turlu yardımm

sağol canım, şimdiden kolay gelsin sana da :teselli:

Salon , mutfak ve koridordaki halılar KAŞMİR den. Çalışma odasındaki halı IKEA dan. Aslını sorarsan IKEA da çok daha fazla doğal seçenekler var. Tavsiyem yerimseniben

daha önce sorulmuştur belki ama okumadım. koltuklarını nerden aldın? evin çok güzel ağız tadıyla oturman dileğiyle

daha önce sorulmuştur belki ama okumadım. koltuklarını nerden aldın? evin çok güzel ağız tadıyla oturman dileğiyle

çok teşekkür ederim. EFSANE MOBİLYA dan koltuk takımı. Ama internete sitesine bakmak istiyorsan ÖZEFSANE diye aratman lazım. yerimseniben

seksi senisositososito kirmiziya dösemissin cok güzel olmus ya güle güle otur cok zevklisin canim saglikli ve mutlu günler oturman dilegile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…