Benim Evim

Evin çok güzel canım. Alışılmış değil. Kendine özgü bir tarzı var. Mutfağın küçük ama çok şirin sıcak bir havası var. Eşinle daha nice yıllar mutlu mutlu yaşarsınız inşallah o evde.

Çok teşekkür ederim canım. Küçük olması en güzeli. Daha sıcak yapıyor evet.
Güzel dileklerin için çok sağol. kaydirigubbakcemile5

canım evin çok güzel güle güle oturun

çok sağol canım :1hug:

eviniz çok hoş görünüyo ağız tadıyla oturun inş
çok teşekkürler canım,

canımmmmm
salon tülünü nerden aldın
markası nedir
benim oturma odası için düşünüyorumm

sevgilerimle canım

Salondaki tabloya, mutfaktaki halıya bayıldım çok güzeller..
Çok zevkliymişsin güle güle otur..

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım..Renkler ve tarz tam benlik....Kıyma canım kendi evin mi kira mı canım..

Evini çok beğendim canım allah huzurla oturmayı nasip etsin..Ben o koltukların üstündeki beyaz tüylü yastıkları soracaktım nerden aldın acaba...Bende onların lilasını istiyorum..Gerçi ben ankaradayım ama ....

canımmmmm
salon tülünü nerden aldın
markası nedir
benim oturma odası için düşünüyorumm

sevgilerimle canım

perdelerin hepsini TAÇ tan almıştık. Bayaa indirimi vardı geçen sene. Pahalı değil zaten. yerimseniben

yatak başlığına bayıldım nerden acaba

Sağol canım, Doğtaş - Angelo serisinden. Hala vardır diye düşünüyorum. yerimseniben

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım..Renkler ve tarz tam benlik....Kıyma canım kendi evin mi kira mı canım..

Sağol canımm, kiradayım malesef senağlama

Sağol tatlım, koltuk takımını biz görmeden broşürden beğendik ve aldık. Broşürde yastıkları koymuşlardı ama ben geleceğini hiç ummamıştım :) Kirpi iple yaparım aynısını diye düşünmüştüm. Ama geldi ve gerek kalmadı :) Nereden alınabileceğini bilmiyorum ama bulamazsan kirpi iple de deneyebilirsin. Güzel olacağını düşünüyorum. yerimseniben

Canım salonun harikaaa kuzenimde yeni evlenecek onada gösterdim bayıldı nereden aldın koltuk takımnı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…