Benim Evim

Ben kırmızı koltuklarına ve perdesine bayıldım halında uyumlu olmuş evin tam anlamıyla çok güzel gülerek otur canım...

evinizz çok güzel döşenmiş..
özellikle salon takımına bayıldım ...
Rabbim mutlu mesut ömür boyu yasamayı nasip etsinn..
Agzınızın tadı bozulmasın inşallah..

Son düzenleyen: Moderatör:
evin çok güzel allah mutlu esut yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:

salon koltuğun kırmızı çok güzel bende kırmızı koltuk düşünüyorum.
perdelerini nerden aldın çook beğendim sırnaşık şey
koltuk takımında çok güzel. internet sitesine baktım fiyatı göremedim acaba sen kaça aldın??

Son düzenleme:
Salonundaki koltuk takimi cok hos, perdeyi, haliyi, koltuk takimini o kdr güzel uydurmusun ki, gercekten cok güzel görünüyor.
Calisma odan insana huzur veriyor, o kadar rahatlatici bi ambientesi var ki,
mutfagina söylenecek birsey yok zaten oda cok güzel,
yatak odandaki mobilyalarin ve özellikle perden cok güzel, yatak örtün tek olarak sahane ama ben sahsen gri veya siyah tonlarinda bi yatak örtüsü tercih ederdim...

Mutlulukla oturun, herseyin cok güzel...

ay bende bişey sorucam evin genel olarak çok çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah ama yatak odanı nerden aldın yatak başlığına bayıldım da

Herkese çok teşekkürler, sağolun,

2.400TL satış fiyatı imiş canım. Yeni öğrendim ben de yerimseniben

ay bende bişey sorucam evin genel olarak çok çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah ama yatak odanı nerden aldın yatak başlığına bayıldım da

Yatak Odası DOĞTAŞ (Angela) Şu anda devam ediyormu bilmiyorum ama kampanya ile almıştık. Tüm takım 1.890TL ye felan geliyordu. Bi de gardırop seçeneği çok fazla. İster 2+2 alıyosun, ister 3+2, istersen de sürgülü.. Tavsiye ederim.

evin çok güzelmiş cıvıl cıvıl koltukların kırmızı renk nasıl kullnışlı oluyormu birde duvarların ne renk kremmi tam anlayamadım rengini

renkler çok uyumlu çok begendim özellikle oturmaodan çok güzel ve uyumlu olmuş güle güle otur

oyyy oyyyy o nasıl güzellll koltuklar öyleee kıpkırmızı ayyy çok ama çok beğendim evini güle güle ve sağlıkla oturun inşallah

Kıymacımm tertemiz bi evin var çok beğendim gerçektenn
Güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim
Yuvanızdan huzur eksik olmasın, mutluluk eksik olmasın inşallah

Salonun koltuk ve perde takımı çok şirin...
yalnız aynı desenli halı gitmemiş biraz göz yorar açıkcası.. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…