Benim Evim

evin çok güzelmiş güle güle oturun insallah.koltuklara bayıldım özellikle kırmızı çok hoşşşş ..

çok zevklisin belli...bu evine yansımış...a.s

mutfak harika...banyo çok güzel...salon lotukların perde avize çok güzel.....modern çizgileri seviyorsun.....yalnız nacizane tavsiyem salondaki halıyı düz bir model kullanabilirsin..koltuklardada yuvarlak desenler var halıda da bu bir göz tırmalamış...

bir de yatak odasında yatak başı ve yatak örtüsü deseni uymamış gibi geldi banaCADIARZU

kusura bakma canım yanlış anlamassın umarım beni haddim değil ama fikrimi söylemek istedim....ama bunların dışında evin harika...çok beğendim....güle güle mutlulukla huzurlar oturun inşallaha.s.

valla beyaz kelebek tam da benim gözümü tırmalayan şeyleri sölemişsin :)) salonun perdeleri çok tatlı ama halı düz olsa daha hoş olacak gibi gelmişti ve evet yatak başlığıyla yatak örtüsü uymamış pek ama çok zevkli genel olarak bayıldığımı belirtmiştim zatennn

çok güzel. modern olmasını çok beğendim. özellikle salonun. gereksiz vitrinler falan yok. benim evime benziyor. ben de koyucam tamamlanınca. güle güle otur canım. mutluluklar.

begenip de bunu da alcam bunu da alccam dediğim bi çok seyi benden önce almışsın. çok hoş olmuş. güzel günlerde agız tadıyla oturman ve kullanman dilegiyle.darısı olmayanlara tez zamanda

canım evin çok güzelmiş özellikle oturmaodasına bayıldım kırmızı kırmızı perden falan çok hoş güle güle otur canım....

cıvıl cıvıl çok hoş çok modern sağlıklı mutlu günlerde bebişlerinizle oturun inşallah...

çok zevklisin allah mesut etsin güzelimmmm.....ikea ya uğranmiş diycem ama aydin da oturuyosun galiba....onun birçok ürünü var gibim.....

Sevgili kıyma gelinlik seçiminden evinin nasıl olduğunu tahmin etmiştim yanılmamışım çok şeker : ))))))
Puantiyeli koltuğuna vede peluş halına bayıldımmmm.Markasını söyler misin rica etsem.Mutlulukla-huzurla-sağlıkla yaşamız dileğiyle.Sevgiler...

harika Allah güle güle sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin
aminnnnnn canım sağol :)

Çok teşekkür ederim. O odada ikea dan bir adet masa eksik :):):) onu da alayım tam olacak. :lepi:

Sağoll canım, yazayım dicem de :))) genelde internetten aldım tüm eşyaları ama ikea ve internet karışımı bişi oldu :) .
Tüm Perdeler: TAC
Yatak Örtüsü: TAC (İnternet sitesinden almıştım ama kalkmış galiba)
Ayakkabılık : IKEA
Portmanto: IKEA
Kirli Sepeti : IKEA (ıkeadan aldıgım ve yapması en çok uğraştıran eşya kafamçokkarıştı )
Çalışma Odası Halısı: IKEA
Diğer Tüm Halılar: KAŞMİR
Tüm Avize ve ışıklandırmalar : IKEA
TV sehpası, kenar sehpası, DVD kutuları : IKEA
Balkon Kapısının Önünde Duran Sarı Yengeç: IKEA :)))))))
Salon Masa ve Sandalyeleri : IKEA (199YTL idi bu arada :lepi: )
Klozet Takımı : TEKZEN
Çamaşır Makinesinin üstündeki kumaş sepetler ve ahşam makyaj çekmeceleri: IKEA
Duş Perdesi: PRAKTİKER
şimdilik yeter kanımca bu kadar

çok güzel güle güle otur içindeki huzurun daim olsun...

Çok teşekkürler

valla hayatım bende bayıldım çok çok güzel bir evin var hep ama hep mutlu ol canım bu sıcacık şipşirin evinde.........

Çok sağol canımmmm a.s.

Güzel evinizde güle güle oturun inşAllah, hepsi çok güzel olmuşama salona ayrıca bayıldım!..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim!
çok sağolasınn a.s.

kujum verdiğin oturma grubu markalarının kendi sitelerinden alınmış bizzzzzzzat resimleri efeem benden bişi kaçmaz:icecream:

öpüorum seni cnm..mutluluklara.s.

Maşşaalllaaaaaaahhhhhhhhh diyorum başka bişi demiyorum :roflol:

Cok zevklisin.Salondaki herseyine bayildim,cok seker.
Allah,icinde agiz tadiyla yasamak nasip etsin.

Çok teşekkür ederim :1hug:

bayıldımm bayıldım bayıldımmm

çok güzel,çok zevkli döşenmiş allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah

Aminnnnnnnnn

evin çok güzelmiş güle güle oturun insallah.koltuklara bayıldım özellikle kırmızı çok hoşşşş ..

Ben de çok beğenerek aldım çok teşekkürler a.s.

Kesinlikle yanlış anlama ne demek. Herkes zevkine göre yazıyor ya da döşeme yapıyor. Halı mevzusuna gelince :) İlk başlarda ben de tek renkten yanaydım ama sonradan iyi ki bu halıyı almışım dedim. Tam yaz halısı. Çözemedim ama ne zaman ayak bassam buz gibi oluyo :roflol: O yüzden çok seviyorum. Bir de salon genelinde Beyaz, Kırmızı ve Kahverengi oldugu için tam uydu bence. Zaten değiştirme isteiğim yok acayip ağır bi halı bu arada :uhm: Dileklerin ve düşüncelerin için sağol canım a.s.

Yatak örtüsünün alınması ile yatak odasının alınması arasında yaklaşık 1 sene var. Aynı zamanda almadığım için kestiremedim nasıl bişe olacağını. Sadece siyah bi yatak odası takımı istediğimi biliyodum. Zaten netten aldığım için seçenek de çok yoktu. En güzel ve en uyumlu renk buydu yerimseniben

hakikaten güzelmiş arkadasım güle güle otur ...mutluluklar size..

Çok teşekkürler canım :1hug:

evin çok güzel bayılldım cnm bende böyle bir evim olsun isiyorum

çok güzel. modern olmasını çok beğendim. özellikle salonun. gereksiz vitrinler falan yok. benim evime benziyor. ben de koyucam tamamlanınca. güle güle otur canım. mutluluklar.

Çok sağol canım Evde eşya çok olunca içim daralıyor :bbo:

begenip de bunu da alcam bunu da alccam dediğim bi çok seyi benden önce almışsın. çok hoş olmuş. güzel günlerde agız tadıyla oturman ve kullanman dilegiyle.darısı olmayanlara tez zamanda

Aminnnnnnnnnnnnn.. Neyi almışım ki merak ettim bak :1hug:

bu bu bu bu nedir dilim tutuldu hemşerim yaa allah mesut etsin inş bende aydınlıyımmm

Çok sağol. Aydınlı değilim ben İlçesinde oturuyorum sadece. Eneeeeeeeeeee evlendik buralı olduk ya :roflol:

canım evin çok güzelmiş özellikle oturmaodasına bayıldım kırmızı kırmızı perden falan çok hoş güle güle otur canım....

Çok teşekkürlerrrrr :içelim:

cıvıl cıvıl çok hoş çok modern sağlıklı mutlu günlerde bebişlerinizle oturun inşallah...

İnşallah canım çok sağol güzel dileklerin için

Canım halına bayıldım salondaki nereden aldın markası ne?Bu arada perdende çok hoş benim koltuklarda kırmızıda ilgimi çekti hemen.Bu arada evin çok zevkli döşenmiş mutlu olursunuz içinde inşallah.

Sağol canım. Halı Kaşmir den. yerimseniben

çok zevklisin allah mesut etsin güzelimmmm.....ikea ya uğranmiş diycem ama aydin da oturuyosun galiba....onun birçok ürünü var gibim.....
İzmir deki IKEA ya kaç defa gittim bilmiyorum ama en son minibüsle gidip doldurmuştum :roflol: daha çok şey var da görünmüyo :lepi: Sağol canımmm

bayildim kesinlikle cok zevklisin gule gule ve bol huzurla otur

Teşekkür ederim çooooookk

Canım çok sağol. Koltuk efsane mobilyadan. Halı da kaşmirden tatlım. Güzel dileklerin için çok sağol yerimseniben

Çok hoşşşş.. Güle güle oturun...

Sağolasınnnn

çok güzel canım zevkle döşenmiş harika bir ev a.s.
özelliklede yatak örtüne bayıldım nereden aldığını öğrenebilirmiyim
umutsuz vakayım biliyorum ama belkim birgün bana da lazım olurtatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…