aminnnnnn canım sağol :)harika Allah güle güle sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin
çok güzelmiş evin, allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. ben özellikle kitaplığına bayıldım....sanırım çalışma odasındaki kanepe ve kitaplık aynı odada. bende istiyom bööle ayrı bir oda. inşallah...
güle güle otur canım..a.s.
:1shok::1shok:anaaaaaaaaaaaaa ne zevkli şeysin sen ölee:uhm::uhm:
Allah sevgiyle huzurla oturmayı nasip etsin...
(şekerim resmini koydugun her odanın içindeki ennnnn küçük eşşşyayı bile nerden aldığını yazıyosun..aşık oldumcoksekeriremsu)
çok güzel güle güle otur içindeki huzurun daim olsun...
valla hayatım bende bayıldım çok çok güzel bir evin var hep ama hep mutlu ol canım bu sıcacık şipşirin evinde.........
çok sağolasınn a.s.Güzel evinizde güle güle oturun inşAllah, hepsi çok güzel olmuşama salona ayrıca bayıldım!..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim!
kujum verdiğin oturma grubu markalarının kendi sitelerinden alınmış bizzzzzzzat resimleri efeem benden bişi kaçmaz:icecream:
öpüorum seni cnm..mutluluklara.s.
Cok zevklisin.Salondaki herseyine bayildim,cok seker.
Allah,icinde agiz tadiyla yasamak nasip etsin.
bayıldımm bayıldım bayıldımmm
çok güzel,çok zevkli döşenmiş allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
evin çok güzelmiş güle güle oturun insallah.koltuklara bayıldım özellikle kırmızı çok hoşşşş ..
çok zevklisin belli...bu evine yansımış...a.s
mutfak harika...banyo çok güzel...salon lotukların perde avize çok güzel.....modern çizgileri seviyorsun.....yalnız nacizane tavsiyem salondaki halıyı düz bir model kullanabilirsin..koltuklardada yuvarlak desenler var halıda da bu bir göz tırmalamış...
bir de yatak odasında yatak başı ve yatak örtüsü deseni uymamış gibi geldi banaCADIARZU
kusura bakma canım yanlış anlamassın umarım beni haddim değil ama fikrimi söylemek istedim....ama bunların dışında evin harika...çok beğendim....güle güle mutlulukla huzurlar oturun inşallaha.s.
valla beyaz kelebek tam da benim gözümü tırmalayan şeyleri sölemişsin :)) salonun perdeleri çok tatlı ama halı düz olsa daha hoş olacak gibi gelmişti ve evet yatak başlığıyla yatak örtüsü uymamış pek ama çok zevkli genel olarak bayıldığımı belirtmiştim zatennn
hakikaten güzelmiş arkadasım güle güle otur ...mutluluklar size..
çok güzel. modern olmasını çok beğendim. özellikle salonun. gereksiz vitrinler falan yok. benim evime benziyor. ben de koyucam tamamlanınca. güle güle otur canım. mutluluklar.
begenip de bunu da alcam bunu da alccam dediğim bi çok seyi benden önce almışsın. çok hoş olmuş. güzel günlerde agız tadıyla oturman ve kullanman dilegiyle.darısı olmayanlara tez zamanda
bu bu bu bu nedir dilim tutuldu hemşerim yaa allah mesut etsin inş bende aydınlıyımmm
canım evin çok güzelmiş özellikle oturmaodasına bayıldım kırmızı kırmızı perden falan çok hoş güle güle otur canım....
cıvıl cıvıl çok hoş çok modern sağlıklı mutlu günlerde bebişlerinizle oturun inşallah...
Canım halına bayıldım salondaki nereden aldın markası ne?Bu arada perdende çok hoş benim koltuklarda kırmızıda ilgimi çekti hemen.Bu arada evin çok zevkli döşenmiş mutlu olursunuz içinde inşallah.
İzmir deki IKEA ya kaç defa gittim bilmiyorum ama en son minibüsle gidip doldurmuştum :roflol: daha çok şey var da görünmüyo :lepi: Sağol canımmmçok zevklisin allah mesut etsin güzelimmmm.....ikea ya uğranmiş diycem ama aydin da oturuyosun galiba....onun birçok ürünü var gibim.....
bayildim kesinlikle cok zevklisin gule gule ve bol huzurla otur
Canım çok sağol. Koltuk efsane mobilyadan. Halı da kaşmirden tatlım. Güzel dileklerin için çok sağol yerimsenibenSevgili kıyma gelinlik seçiminden evinin nasıl olduğunu tahmin etmiştim yanılmamışım çok şeker : ))))))
Puantiyeli koltuğuna vede peluş halına bayıldımmmm.Markasını söyler misin rica etsem.Mutlulukla-huzurla-sağlıkla yaşamız dileğiyle.Sevgiler...
Çok hoşşşş.. Güle güle oturun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?