Benim Evim

Sağol canım. TAC ın internet sitesinden almıştım. Ama şuanda kaldırmışlar galiba :bbo:

çokkkk beğendim evini.....

Herşey öyle yerli yerine oturmuş ki....

Mutlu sağlıklı günlerde otur inşallah ...

canım evin çok güzel rabbim güle güle oturmayı nasip etsin mutluluklarrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmm

çok güzel güle güle otur cnm
gerçekten çok zenkliymişsin yaptiğin seçimler bence mükemmel

Maşallah benim arkadaşıma.Herşey çok güzel.İyi günlerde mutlulukla yaşamak nasip etsin Allaha.s.

yaaa bayıldım koltuklarınaaa tam benlik cok rahata benzioyolar nerden aldıgını ögrenebilirmiyim tatlım Allah agzınızın tadını bozmasın cok zevkle dösenmiş bide sanırım vitrin takımı falan almamıssın degilmi???

Çok şık olmuş canım evin.Mutlu, huzurlu oturun inşallah.

Sağol canım

canım evin çok güzel rabbim güle güle oturmayı nasip etsin mutluluklarrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmm

Çok sağol canımmmmmmmmmmmmmmm :1hug:

çok güzel güle güle otur cnm
gerçekten çok zenkliymişsin yaptiğin seçimler bence mükemmel

Teşekkür ederim :asigim:

Maşallah benim arkadaşıma.Herşey çok güzel.İyi günlerde mutlulukla yaşamak nasip etsin Allaha.s.

Aminnnnnnn canım. En güzeli bizlerle olsun a.s.

Çok sağol canım. Efsane Mobilya dan aldık. Vitrin takımı kullanmıyorum. Evdeki tek sehpa budur :sırnaşık şey :1hug:

Allah geçim versin ağzınızın tadını bozmasın... güle güle oturun....

kıyma ben bişi sormak istiyorum belki saçma gelecek ama :)
bizim de böyle dar bir koridorumuz var .portmantolara baktık ben koridorumu daraltmak istemiyorum.
ıkeada bu ayakkabılıkları görmüştüm.merak ettiğim diğer ayakkabılarını nereye koydun.bunlar çok az alıyorlarda içine

ne hoş yaa kırmızılı kırmızılı iç acıçı valla güle güle otur

canım iyi gunlerde oturman dilegiyle çok güzel olmus masallah hayırlı olsunnn .. kırmızı koltuklarına bayıldımmm ben nerden aldın acaba ? brde cekyat tarzımı acılıormu ? opuyorummm :a.s.:

Allah mesut bahtiyar etsin canım, güle güle otur Şeniz Görüşmek dileğiyle sevgiyle kal

Teşekkür ederim yerimseniben

güle güle otur canim evin cok güzelmis
calisma odandaki koltuga ve haliya bayildim renkleri cok güzel :)
krem-beyaz karisimini seviyorum

Sağool canım, Halıyı IKEA dan almıştım 170 idi o zaman galiba çok güzel yumşak yumşak :1closedeyes:

güle güle otur canım güzel evin................

Sağolasınnnnn

bende salondaki koltuk takımına bayıldım annem görse o da bayılırdı heralde kırmızıyı çok severr.

Teşekkür ederim canım

Güle güle, ağız tadıyla oturun.

Çok beğendim, ferah ve modern...

Allah geçim versin ağzınızın tadını bozmasın... güle güle oturun....

Aminnnnnn, canım çok sağol

Saçma diil ne demek :)
Bu portmanto süper yer kaplamıyo en azından ve inan çok işe yarıyor.
Ayakkabılık için şuan da yeterli oluyor bana. Zaten buna günlük ayakkabılarımızı koyuyroum. Onun dışında nadiren giyilen ayakkabılar kutusunda ve gardrobun en altında yerimseniben Ama itiraf etmeliyim ki IKEA dan aldıklarım arasında yapımı en zor olan ürün bu ayakkabılıktı :uhm:

ne hoş yaa kırmızılı kırmızılı iç acıçı valla güle güle otur

Teşekkürler tatlım

canım iyi gunlerde oturman dilegiyle çok güzel olmus masallah hayırlı olsunnn .. kırmızı koltuklarına bayıldımmm ben nerden aldın acaba ? brde cekyat tarzımı acılıormu ? opuyorummm :a.s.:

Çok teşekkür ederim canım. Koltuklar EFSANE Mobilya dan.
Bir 3 lü + Bir 2 li + 2 Tekli var. Sadece 3 lü olan açılıyor. yerimseniben

:) saol canımm çok güzelll olmuss teekrar diorumm kombinasyonuda süper olmus zevkliymisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…