Benim Evim

çok güzel olmuş arkadaşım güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah...beyaz eşyalarının ne marka olduğunu öğrenebilirmiyim..?

kıymam benim kıyamam ben sana yaaa heryeri ayrı muhteşem mükemmel döşemişsin valla tebrikler a.s. a.s.

tatlım inşallah evliliğiniz de böyle muheşem olur

çok güzel olmuş arkadaşım güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah...beyaz eşyalarının ne marka olduğunu öğrenebilirmiyim..?

Teşekkür ederim canım.

Buzdolabı: PROFILO Bulaşık Makinesi: BEKO Çamaşır Makinesi: BOSCH

hepsi ayrı telden sırnaşık şey

kıymam benim kıyamam ben sana yaaa heryeri ayrı muhteşem mükemmel döşemişsin valla tebrikler a.s. a.s.

tatlım inşallah evliliğiniz de böyle muheşem olur

Sağol canımmmmmmmm aminnnnn :1hug:

güle güle oturun canim..ben evimi tutmadim bile daha..of of..bende tutim,dayayip dösim bende eklerim insallah.

evin çok güzel salonunun renk tonlarına bayıldım güle güle otur canım

Teşekkür ederim

Zevkine bayıldım, gerçekten çok güzel döşemişsin evini.
Güle güle otur canım.
a.s.

Çok sağol canımmmm

güle güle oturun canim..ben evimi tutmadim bile daha..of of..bende tutim,dayayip dösim bende eklerim insallah.

Bekliom resimleri sılacımmmmmmm Şeniz

harika bir dekor rabbim ağızının tadını bozmasın...

Çok teşekkürlr canımmmmmm :1hug:

çok güzel bi eviniz var allah ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah mutfağınızla yatak başlığınıza bayıldm yatak başlığını nerden aldığınızı öğrenebilir mym acaba:uhm:a.s.

Sağol tatlım. Başlık da takımla beraber DOĞTAŞ dan aldık a.s

oturma odasına bittim tam benim zevkim harika allah mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin sevdiğinle....amin

Sağol canımmmmm :1hug:

güle güle oturursun inşallah

aminnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…