benim evim

canım eline sağlık, çok sıcak bir ev olmuş. kırmızıyı sadece aksesuarda kullanınca ben de seviyorum . duvar kağıtların da gerçek gibi duruyor, valla ben de özendim. evin çok samimi, çok yaşanılası, iyi günlerde otur. sevilen kadın haaaa! vuuuubelli kırmızılardan

teşekkür ederim bebeğim... ilk yorum senden ve bayıldım yorumuna ne yapayım seviyorum bu kırmızıları..CANIMCIM yatak odamı eklemedim yakında eklerim orası daha kırmızı

Evine bayıldım. Çok sıcak tam bir yuva haline getirmişşsin :)
Allah huzur ve mutlulukla yaşamayı nasıp etsin. Guzel anılarla doldursun insallah.

Bu arada duvar sticker larına bayılıyorum kapı üstündeki çok şeker olmuş :)
Ben de yapacağım ama artık yeni evime inşallah :)

aynı bellona koltuk takımından benimde var taş gibi bir takım benimkinin 10.yılını kutladık bu yıl bana mısın demiyor sıkıldığım için kaplatmayayım yeni bir köşe takımı alayım diyorum ama atmalarada kıyamıyorum çok rahatlar,en son bir mobilyacı köşe takımına çevirebilirm araya köşe koyarım iki tanede kol yaparım dedi bakalım fiyat çıkartacak uygun gelirse öyle yaptıracağım çünkü alacağım köşe takımı berjeriyle falan 3000 tl'ye gelecek sende güle güle otur canım

stıcker ve kalplı pano harıka.
mutfakta kenardakı fıncan takımında cok guzel.
oğlusunun odasını söylemıyorum bıle cok seker:)

Eviniz hayırlı olsun,sağlıkla oturursunuz inşallah ama çok göz yorucu değil mi ? Bir de o kadar aksesuar temzilikte zorluk çıkarmaz mı ? Küçük küçük onlarca aksesuar ..Ben cesaret edemezdim bu kadarına ,az öz eşya felsefem :)

Bende aynısını düşündüm ya...

Lütfen yanlış anlama konu sahibi evin çok güzel ama ben böyle büyük ve az aksesuarlı, derli toplu görünen bir evi tercih ediyorum. Benim evimi görsen seninkinin yanında boş sayılabilir aksesuar açısından.

Yine de çok çok güzel, güle güle oturun ailecek. :)

cok karısık geldi bana heryerde birseyler var ; temizlik nasıl oluyor acaba ben yasayamazdım sanırım bu tarzda döşenmiş bir evde ;herkesin tarzı tabi evet ev cok yasanmıs sıcak duruyor ama benim için biraz fazla sıcak mutlulukla oturun :):)

Se

Ah be canım bana bir ev ver doldurayim onu boyle temizlik valla çalıştım herhalde zorlanmiyor

Teşekkür ederim valla dedim ya kokosum galiba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…