- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
teşekkür ederim bebeğim... ilk yorum senden ve bayıldım yorumuna ne yapayım seviyorum bu kırmızıları..CANIMCIM yatak odamı eklemedim yakında eklerim orası daha kırmızıcanım eline sağlık, çok sıcak bir ev olmuş. kırmızıyı sadece aksesuarda kullanınca ben de seviyorum . duvar kağıtların da gerçek gibi duruyor, valla ben de özendim. evin çok samimi, çok yaşanılası, iyi günlerde otur. sevilen kadın haaaa! vuuuubelli kırmızılardan
Eviniz hayırlı olsun,sağlıkla oturursunuz inşallah ama çok göz yorucu değil mi ? Bir de o kadar aksesuar temzilikte zorluk çıkarmaz mı ? Küçük küçük onlarca aksesuar ..Ben cesaret edemezdim bu kadarına ,az öz eşya felsefem :)
Tesekkur ederimhayırlı olsun çok şirin bir ev vede belli sıcacık :) güle güle oturun
Kocaman teşekkürlerstıcker ve kalplı pano harıka.
mutfakta kenardakı fıncan takımında cok guzel.
oğlusunun odasını söylemıyorum bıle cok seker:)
Evine bayıldım. Çok sıcak tam bir yuva haline getirmişşsin :)
Allah huzur ve mutlulukla yaşamayı nasıp etsin. Guzel anılarla doldursun insallah.
Bu arada duvar sticker larına bayılıyorum kapı üstündeki çok şeker olmuş :)
Ben de yapacağım ama artık yeni evime inşallah :)[/QUOTEseviyorum evde bu tarz resimleri
Aminnn inşaallahçok iyi olmuş cok sıcak cok hoş :)
insallah Allahım bize de böyle sıcacık yuvalar nasip eder sevdiğimle
Ah be canım bana bir ev ver doldurayim onu boyle temizlik valla çalıştım herhalde zorlanmiyorcok karısık geldi banaheryerde birseyler var ; temizlik nasıl oluyor acaba ben yasayamazdım sanırım bu tarzda döşenmiş bir evde ;herkesin tarzı tabi evet ev cok yasanmıs sıcak duruyor ama benim için biraz fazla sıcak mutlulukla oturun :):)
Teşekkür ederim valla dedim ya kokosum galiba benBende aynısını düşündüm ya...
Lütfen yanlış anlama konu sahibi evin çok güzel ama ben böyle büyük ve az aksesuarlı, derli toplu görünen bir evi tercih ediyorum. Benim evimi görsen seninkinin yanında boş sayılabilir aksesuar açısından.
Yine de çok çok güzel, güle güle oturun ailecek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?