- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
ee canımcım bulamadım nerde senin mutfağın ben ne zaman dedim yahu mutfağın küçükk..mutfağı bırak evini bilem göremedim aradım aradım bulamadımm..
ohh bee ömrümü yedin kızz. bende diyorum ben o şekil yorum yapmam diye benimde mutfağım küçük ama tezgah küçük yoksa bende severim büyük mutfakları..cnm yok zaten resimleri koymadım. Ha bide ben kendim kendi mutfağıma küçük derim sen dedin diye değil cnm yanlış anlaşıldı sanırım
ohh bee ömrümü yedin kızz. bende diyorum ben o şekil yorum yapmam diye benimde mutfağım küçük ama tezgah küçük yoksa bende severim büyük mutfakları..
Ahh canımcımm şimdi o salondan eser yok bayağı değiştirdimm..bu resimleri yüklediğimde yeni taşınmıştım. olan eşyalarla evi yerleştirdim ve zamanla yeniledim canım ama buradaki yorumlarda çok işime yaradı.. teşekkür ediyorumm..Bence bu kadar kuçük olan bi salona bu kadar eşya konmamalı benim içim sıkıldı bakerken. Bir de mobilyalar çok koyu evi boğmuş gibi sanki
teşekkür ederimm.. güzel dileklerin içingüle güle oturun inşallah
evimin salonunu yeniledim ama mutfağa hiç dokunmadımmMutfağınız çok karışık ya heryerde bişeyler var. Ben yapamam öyle yaaa onların hepsini kaldırır bi yerlere tıkarımmutfak çok dağınık geliyo gözüme öyle olunca :)
Ahh canımcımm şimdi o salondan eser yok bayağı değiştirdimm..bu resimleri yüklediğimde yeni taşınmıştım. olan eşyalarla evi yerleştirdim ve zamanla yeniledim canım ama buradaki yorumlarda çok işime yaradı.. teşekkür ediyorumm..
evimin salonunu yeniledim ama mutfağa hiç dokunmadımmnapam seviyorum bu tarz düzenii.
en kısa zamanda koyacağım canım..Salonun resimlerini koyvurde bakalım o zaman
sağoll canımmm evime ilk taşındığım zamanki halleri salonumu değiştirdim.. köşe koltuk aldım ve beyaz ağırlıklı oldu salonum..cok samimi ,sirin bi evin var. huzur ve saglik ile otur insh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?