- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
hımmm seviyorumm bu tarz mutfaklarıı.. mutfak masamın altına bakmayın oğlum anaokuluna gittiği için onun erzakları sütüydü meyve suyuydu filann..bide arkadaşlardan YAOWWSSUNUN EVİ zaten ayrı bir güzel ama en sevdiğim yanı mutfağı.işte o tarz mutfaklar pek bir severimm..mutfakta ki minik oynamalarda çok güzel durmuş :)
sağol canım çok mutlu oluyorum yorumlara....ister eleştirilsin ister sevilsin .Simsicak bir ev her yeri dolu dolu
Sevilesi bi evsağol canım çok mutlu oluyorum yorumlara....ister eleştirilsin ister sevilsin .
Teşekkür ederim... canımcım ev dekarasyon işleri bitermi hiçç..... bir kaç ufak değişiklik yaptım dahada yapıcam yatak odamı eklicem bugün.rabbim herkeze sağlık versin de varsın olsun evimizle uğraşalım...Çok güzel bir ev güle güle oturun.
gelen yorumlar neticesinde bayağı düzelttim...valla şekerim dekorasyonuda öğreniyorum bu siteden güzel dileğin için teşekkür ederim ..herkez ama herkez güle güle otursun yuvalarında...oturma odası fazlasıyla karışık geldi gözüme , onun dışında güzel güle güle oturun
Teşekkür ederim bende içinde yaşanılmış hissi veren evleri seviyorum..evet göze fazla kalabalık gibi gelebilir ama evin içinde hiçte o duyguyu vermiyor..AYYYY.. pek şeker bir evin varr... yaşanılası sımsıcak bir evv. valla tekrar tekrar baktımm seviyorum bu tarz evleri iyi günlerde kullann..
Teşekkür ederim en çokta şu RUHU olan kelimen için...ben yaşanılmış görüntü veren evleri seviyorumm..çok hoş ruhu olan bir evv
tesekkur ederim beybi..tee üstüne Bastın yeminlen içim disim bir.evde yaptim bayağı değişiklik.o kırmızı örtü.çoktan uçtu..ama dediğin gibi seviyorum abartı eşyalarını..opuyorum yavruu. Seni.valla.örümcekler bağlamıştı.evimin.resimleri. bir.iki yorum yaptinda. Kendine geldikız oflu:)) vallahı evını cok begendım yalnız o kırmızı ortulerını kaldır ordan olmamıs koltukta zevkıne hayran kaldım soyledıgın gıbı abartılı şeylerı sevıorsun:) oğluşunun odasıda çok guzel güle güle otur:) ayrıca kk sitesinde çok ılgınc buldugum bır ınsan oldugunuda söylemeden edemıcem özellıkle ofluyum sevılen bır kadınım ve ben bır anneyım sözunden sonra sakın yanlış anlama cok doğalsın ıcı dısı bır bı ınsana benzıyorsun evınde gule gule otur canım saglıcakla:)
Tesekkur ederimmm.canimcim..Çok beğendim siyahı çok seviyorum ben güle güle oturun
hahaha alemsın kız:)Tese
tesekkur ederim beybi..tee üstüne Bastın yeminlen içim disim bir.evde yaptim bayağı değişiklik.o kırmızı örtü.çoktan uçtu..ama dediğin gibi seviyorum abartı eşyalarını..opuyorum yavruu. Seni.valla.örümcekler bağlamıştı.evimin.resimleri. bir.iki yorum yaptinda. Kendine geldi
teşekkür ederim benmi demişim senin mutfağın küçük. nerde demişim ben senin evine ne zaman baktımçok güzelmiş cnm evin iyi günlerde oturun. Ayrıca mutafğıma küçük diyen biri olarak senin mutfağını görünce çok beğendim
ee canımcım bulamadım nerde senin mutfağın ben ne zaman dedim yahu mutfağın küçükk..mutfağı bırak evini bilem göremedim aradım aradım bulamadımm..çok güzelmiş cnm evin iyi günlerde oturun. Ayrıca mutafğıma küçük diyen biri olarak senin mutfağını görünce çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?