benim evim

Göz yormakmi ah be arkadaşım bir tanesi yerinden oynasın gel bi gör beni

A
atamadim canım taş gibi hala o bana baktı ben ona en sonunda kaplattim

benim senin gibi bir arkadaşım vardı ayrıldık sonra tayini çıktı .Kız hatice bu kadar çok aksesuar incik cincik nasıl yetişiyon derdim bensüsü seviyorum derdi.Sonra taşınırken tırla taşınmak zorunda kaldı3-4 arkadaş paketleye paketleye bir hal olduk.Ayrıca benim gibi toz almaktan nefret eden birisi olsaydın görürdüm ben seni.Ben bazen cinnet geçirip koltukları bile atasım geliyor.Neyse taş duvarlara bayıldım tv ünitesine bayıldım koltuklar resimdeki gibi koyu yeşilse onlara da bayıldım .güle güle sağlıcakla oturun .Allah ağzınızın tadını bozmasın

Evinizde ki eşyalar objeler hepsi tek başına ayrı ayrı çok güzel ama bir araya gelince gerçekten çok göz yorucu olmuş, renk uyumu vs güzel yanlış anlamayın ama fotolara bakarken nereye bakacağımı şaşırdım:) oturma odanızda ki ve mutfağınızdaki her obje dediğim gibi ayrı ayrı çok güzel, en çok oğlunuzun odasını sevdim en sade yer:) güle güle oturun huzurla

Süsleri çok seviyosanız yapıcak bi şey yok tabi herkesin kendi zevki. Ama o zaman mesela oturma odanızdaki halı düz, desensiz olabilirmiş. Belki o karışıklığı biraz hafifletir. Güle güle oturun

eviniz gerçekten çok sıcak tam bir kış yuvası bence. hem yeni de almışsınız ne güzel sağlıklı ve mutlu günlerde oturun inşallah.
yalnız bende arkadaşlar gibi düşünüyorum. sadelik hem daha çok enerji veriyor hem de kolaylığı var. ama siz mutlusunuz tabi zevk meselesi tekrar hayırlı uğurlu olsun

Cok sıcak ve huzur dolu bir ev.. rabbim huzurunuzu bozmasin .nacizane bir fikrim var sehpanin üzerindeki ortuyu kaldirsan daha hos olur gerisi super gulu Güle oturun..

Evinizde güle güle oturun.ama resimlere bakarken dahi gözlerim yoruldu.
Galiba ben okadar aksesuarı sevmiyorum sadece ve geniş alanları seviyorum.eşyalar alanı çok küçültmüş.
tabikide sizin zevkiniz.

Canımcımm işten evime geldiğim zaman gözümde baktığım heryerim hoş güzel gelmeli bana yani gözüm bayram etmeli ben çok anlamam. dekordan filan uyumluluktan filan. güzel bir obje görürüm alıp boş olan evimin bir tarafına koyarım taki gözüm ondan bıkana kadar benim olayım bu aslındaa.. ama haklısın bazen bende felaket sıkılıyorumm bırak inciyi cinciyi buzdolabını bile atasım geliyorr..her halükarda yorum yapman bile çok hoş SEVGİLERİMLEE..

teşekkür ederim canımcımm..

Süsleri çok seviyosanız yapıcak bi şey yok tabi herkesin kendi zevki. Ama o zaman mesela oturma odanızdaki halı düz, desensiz olabilirmiş. Belki o karışıklığı biraz hafifletir. Güle güle oturun
hımmm seviyorum güzel objelerii.. halıya gelince bir kaç ay sonra güzel bir köşe koltuk alıcamm inşallah o zaman değişir bir kaç şeyy..

inan şekerim o sadeliği denedimm ama ev bomboş geldi bana sanki kimse yaşamıyor gibii MEVLA seni inandırsın başımı çevirdiğim her yöne gördüğüm o objeler felakety enerji canlılık veriyor bana

teşekkür ederimm mevla herkezi hanesinde huzurlu kılsınn..

Güle güle oturun,siz böyle seviyormuşsunuz,tercih sonuçta tabii.Ama sırf salon için fikrimi yazmadan edemedim.

Tv ünitesi duvarına kağıt yapmışsınız ama onu tamamen kapatmışsınız.
Tv ünitesinin üzerindeki objeleri kaldırırsanız biraz olsun önü açılır.Orada çok göz oyalayan parça var.
Zaten tv ünitesi,gümüşlük,dolapların üstlerinde obje bulunmaması gerekiyor.

Salonda rengarenk bir çiçek var,odayla çok alakasız duruyor ve kalabalık gösteriyor.
Fiskos masanızdaki sedefli tabak ve orta sehpadaki renkli tabaklar keza öyle.

Sticker sevdiğiniz anlaşılıyor ama çok abartmışsınız.Hevestir geçer diyelim.

Teşekkür ederim şekerim.. fikirler inan önemli benim için... dün tatildi 29 ekim münasebetiyle.. evdeydim bu sebeble bir kaç değişiklik yaptım objeleri bayağı azaltım çiçeği o köşeden kaldırdım valla inan daha bi şık oldu bu evv. ammada doldurmuşum...buradaki dekor evlerine baka baka bayağı şeyler öğreniyor insann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…