benim falan ihtiyacım yok (elti meselesi)

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
53
32
Iyi geceler kızlar dert değil fikir almak istiyorum ben o yüzden yardimci olanlardan allah razı olsun ben tedavi görüyorum çocuk istiyoruz ama nasip sınavımiz böyleymis diyelim olmadı eski konularimda görebilirsiniz geçen gün eltim aradı ki sık sık görüşürüz dertlesiriz zamaninda yani nisanliyken bana yaptiklarini sineye çektim ve hiç bir zaman küslük yapmadim çok bilmisligi seven herseye burnunu sokan hep kendi istediği olsun isteyen bi insandır bunları sadece fikir edinebilin diye anlatıyorum olaya gelelim geçen gün beni aradı bi arkadaşının annesi fal bakiyomus herkez ona gidiyomus vıdı vıdı övdü gidelim mi dedi bende ben baktirmam günah çoktan bıraktım ben öyle şeyleri gibisinden konuştum ki ters bi sekilde değil kesinlikle oda aman o kadar gunahimiz var fal baktirmak neki yanında dedi güldüm yok ben istemiyorum sen istersen baktır dedim onun dediği şey beni şoke etti benim falan ihtiyacim yok soylettirme beni insanlarin yaninda dedi yani çocuğum olmadigi icin fala ihtiyacim var heralde (istediği herşeyin olmasini ister derken kastım buydu) bende benim işim fala kalmadı allah bilir orasını diye tersledim işte sen beni yanlış anladin bilmem cart curt konuştu inanın sinirden hatırlamıyorum sonra normal sohbete devam ettik ve kapadık bu yaptığı terbiyesizligi ömür boyu unutamam onun çocuğu var olan olmayanın halinden anlamiyor galiba çok Üzgünüm karışık anlatmış olabilirim eğer öyleyse soyleyin duzenliyim siz olsaniz ne yapardiniz konusmaya devammi ederdiniz yoksa selamı sabahi kesermiydinoz?

Benim abimin pek sevgili karısı bana " komşularım hamileyim diye görümcen seni kıskanıyor mu diye sordular" dedi. Kaç gece ağladım bu yüzden. Sonra görüşmeyi kesme kararı aldım. Aradığında açmadım tlfunu, gittiğimde uğramadım yanlarına en son abime anneme xpreiaZ benle niye görüşmüyor diye sormuş. Bana da mesaj attı niye açmıyorsun tlfumu diye. İçimden geçen ne varsa yazdım yolladım. Bu defa özür diledi ben öyle demek istemedim vs..abim araya girdi, sen onun cahilliğine ver öyle demek istememiş falan ... Sonuç 2 yeğen var ortada anası ile küssem yeğenlerime hasret Kalıcam. Gittiğimde sarıldım, barıştım. Ama şuanda zerre kadar samimiyetim yok. Gidiyorum yeğenlerimi sevip çıkıyorum. Özel tek kelime anlatmıyor geçiştiriyorum. Aradığım Zaman abimi arıyorum. O da çocuk konusunu açmıyor artık..

Senin böyle yeğen durumun da yok. Bence anlayana kadar sessiz kal, sorarsa kırıldığını anlat. Özür dilerse barış fakat asla samimi olma, özel konulara girmeye çalışırsa haddini bildir

Fal çocuk ne alaka yahu.Arkadaşım asıl baktırsan günah olacaģi varsada rabbim sırf bu yüzden bile vermeyebilir şirk çünkü neyse eltin saçmalamış tel de ama bebek için demiş gibi gelmedi bana.

Senin yengede ne dedigini bilmeyen dengesizlerdenmis canım aynı bizimki gibi benim hatam fazla yüz verip derlesmek olmuş mesafe koymakla ötesine geçmek arasinda kaldım esiminde abisiyle arası iyi degil iyi olsa bi derece konusmasam tamamen kopucaklar zor bi durum gerçekten insan kendi derdini geçip milletin pis cenesinden çıkan pis lafları cekiyo

Fal çocuk ne alaka yahu.Arkadaşım asıl baktırsan günah olacaģi varsada rabbim sırf bu yüzden bile vermeyebilir şirk çünkü neyse eltin saçmalamış tel de ama bebek için demiş gibi gelmedi bana.
Yok canim onun icin dedi benim ihtiyacim yok soyletme beni şimdi insanlarin içinde dedi başka bişey için bu imada bulunmaz onun tek derdi bu sürekli tavsiye eder doktorları bilmem ne kaynanamla ikisi ben yokken kimle ugrasiyomus merak ediyorum

Biraz alınganlık yapıyorsun gibi geldi bana ama anlarım seni insan hassas oluyor .Yedi sene önce gebeliği sürmeyen birinden tatlı istemiştim çok canım çekmişti sadece onda yemiştim daha önce, şimdi idrak ediyorum yaptığım aptallığı yıllar sonra anlayabiliyorum ne hissedebileceğini.Lütfen her sözü alınma bu sıkıntiýi yaşayanlar biraz cabuk alınıyorlar.

Alındığını belli etme bence daha çok üstüne gelecekler.Var çünkü böyle de dengesiz insanlar.

[QUOTEidem, post: 45438376, member: 140797"]Alındığını belli etme bence daha çok üstüne gelecekler.Var çünkü böyle de dengesiz insanlar.[/QUOTE]
Zaten oyle yapıyo ben çocuk meselesini tedaviyi bi süre askiya aldım ve bunu ona söyledim buna rağmen hala bana doktor öneriyo çocuğum olmasini benden daha çok istiyo gibi bi hava veriyo kendileri ama ben evlendikten sonra ikinci çocuk diye tutturup bizim olmadığıni öğrenince ikinciyi istediğini unuttu bi anda kapandı konusu

Evet alinganlik yapiyorum canım ben bu konuda bu kadar hassasken ve derdimi ona açmış paylasmisken benim fala ihtiyacim yok senin var soylettirme beni demesine benim durumumda kim olsa alınır di maalesef ...

Şimdi detaylar verince eltin kötü niyetli gelmedi bana ya da çok kötü niyetli deģil gibi desem daha doğru .Lafını sözünu haddini bilmiyor sanirim , ikinci çocuğu anmamaları misal ben de sözünü hiç etmeyebilirdim incitmeyeyim diye.Hem ayrıca şimdi olmuyor diye hiç olmayacaği anlamina gelmiyor.

Hamile birisi bende tatlı istese yada başka bişey ne kadar zahmetli olursa olsun alınmazdim bu eltim bile olsa canım ama insanin niyetini zaten anlarsin art niyetli mi degilmi yaptığı terbiyesizceydi

Söyleme şekli ifadeler bunlar da önemli seni rahatsız ettiyse söylerdim , özür de dilemiş ama boşuna zihnini yorup onunla strese girme canım ya . O horul horul uyuyordur şimdi.

Ben evlenmeden önce eşimin dayisinin tek erkek oğlu allah korusun kötü niyetle söylemiyorum ozurluydu ve öldü diğer 3 tanede kızı var ve eltim bu konu üzerine esimin dayisinin karısını (ölen meleğim annesi) hiç sevmediği için " ben ikinciyi erkek cikarayimda oda görsün " demiş birisidir bu arada ...

Evet canım hiç ne söylediğini bilmez patavatsizn biridir esimin yaninda bile banyo filan konuşur yani cinsel muhabbetlere girer ben zaten kafamda bunca dert varken onla yormuyorum sadece yaptığı densizlige karşılık konusmalimiyim hala onu soruyorum

Oyy ikinciyi erkek çıkartayım da görsün nedir yahu,banyo muhabbetlerini hiç söylemiyorum bile.Konuşma desem illa ki karşılaşacaksın senin canını sıkmayacak bir mesafe koy bence , canın isterse konus istemezsen konuşma o an ruh halin nasılsa öyle davran canim.Yani böyle bir insana özel sabit bir tavır takınmana değer mi sence . Belli ki cahilin teki.

Bende bu konuda kötü hissetmek istemiyorum işte canım eşim bi kalemde silecek derecede çünkü nisanliyken yaşananları hiç anlatmiyim uykum kacti zaten iyice sinirlerim bozulmasın eltim zamaninda çok ortalık karistirmis birisi çünkü ses kaydı yapıp herkesi birbirine katmış ben kendimi ezdiren pasif biri değilim ama sanki konusmazsam esimle abisinin arasini açmış olucam ama konusursamda ona prim vermiş olucam

Sen ara bozucu olma , sorun sendeymiş gibi olmasın.Çünkü o yapması gerekeni yapmış özür dilemiş.Yerinde olsam bu seferlik görmezden gelirim zaten umursancak biri değil belli ki.

Aynen canım umursanacak bi insan değil zaten esimle paylaştım o şartlar ne olursa olsun haksizda olsam arkamda durur bugüne kadar yaptıklarına esimle göz yumduk ama suan yaptığını galiba haliyle tavriyla olçüp ona göre davranicam ama ona bi ders vermek isterdim inşallah bi gün oda benim elime düşer ama asla evladına değil meselem onunla

Mesafeli ol boşver patavatsız sadece ortamlarda selam ber gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…