benim falan ihtiyacım yok (elti meselesi)

Kadina verdigin cevabi cok begendim.bence senin ne fala ihtiyacin var ne de bu konuda akil danismaya.gayet akilli oturakli birisin.

Teşekkür ederim fal işinin şaka bile olsa çok büyük günah olduğundan beri asla baktirmama kararı almistim çok üstledi inşallah bidaha yapmaz çünkü terslemekle kalmiycagimi düşünüyorum

Canim eltiden dost olmaz hoş istisnalar hariç....
Hiç canını sikma çok guzel cevap vermişin fal günah ayrıca ona kalmadin Allah öyle buyuk ki bol dua et canim 6 yil sonra geldi yavrum darisi sana canim...eltine asla birsey anlatma gereksiz insanlar için canını sikma

yazıklar olsun görümcene sanada bravo valla bütün günahlarını ona yüklemişssin canım affetmek büyük erdem.banada kv nişanlıyken komşularım gelinin pek çirkinmiş dediler bende ağılzarının payını verdim onun kalbi güzel dedim demişti ben şookhayır çirkin falanda değildim dünyaları güzeli olmasamda çok üzülmüştüm.

Gerçektenmi allah bagislasin canım inşallah bizde görürüzo ggünleri allah olmayan herkeze versin bundan sonra Merhaba Merhaba artık zaten

Böyle insanlar çocuk sahibi olmayo bir yetenek bir beceri bir statü falan sanıyor sanırım. Çocuğu olmayanı ezme hakkı veriyor falan sanıyorlar. Bu bir yetenek değilki fizyolojik bir eylem. İnsanın nasıl bir organı sıkıntı çıkarıp hasta olabilirse çocuk sahibi olamamakta böyle bir durum. Ne beceriksizlik ne yeteneksizlik. Ay çok gıcık bir durum birde böyle güya yardımcı oluyorya. İyi niyetli insan bunu dile getirmez karşısındaki konuyu açarda destek isterse moral veriri gerçek tıbbi çözüm yolları arar tavsiye eder falan.

Böyle şeyleri hiç kafana takma. Ben dünyanın gerçekten bir neden sonuç ilişkisi içinde olduğunu düşünüyorum. Bir şey olmuyorsa vakti gelmediği içindir. Olmuyorsada bir hayır vardır oluyorsada. Allah gönlünüze göre versin. Artık tedaviler vs çok arttı ne teksiniz nede yalnız. Başarı oranları çok arttı. Bunun grip tedavisi almaktan bir farkı yok.

Saçmalamış
Mesafeli olun yeter

"cundagg, post: 45443554, member: 666364"]Böyle insanlar çocuk sahibi olmayo bir yetenek bir beceri bir statü falan sanıyor sanırım. Çocuğu olmayanı ezme hakkı veriyor falan sanıyorlar. Bu bir yetenek değilki fizyolojik bir eylem. İnsanın nasıl bir organı sıkıntı çıkarıp hasta olabilirse çocuk sahibi olamamakta böyle bir durum. Ne beceriksizlik ne yeteneksizlik. Ay çok gıcık bir durum birde böyle güya yardımcı oluyorya. İyi niyetli insan bunu dile getirmez karşısındaki konuyu açarda destek isterse moral veriri gerçek tıbbi çözüm yolları arar tavsiye eder falan.

Böyle şeyleri hiç kafana takma. Ben dünyanın gerçekten bir neden sonuç ilişkisi içinde olduğunu düşünüyorum. Bir şey olmuyorsa vakti gelmediği içindir. Olmuyorsada bir hayır vardır oluyorsada. Allah gönlünüze göre versin. Artık tedaviler vs çok arttı ne teksiniz nede yalnız. Başarı oranları çok arttı. Bunun grip tedavisi almaktan bir farkı yok.[/QUOTE]
Inşallah canım amin ben zaten kaderime razıyım hayırlısı olsun diyorum artık başta insana ne kadar zor gelsede alisiyo işte böyle patavatsiz Insanlar olmasa gerçekten takilicak bişey değil ama insanların yaptığı laflar kendi derdini bile unutturuyo

Baskalarini bilmem de eltim gercekten bi marifet sanmis çocuk yapmayı çünkü evlendigimden beri ben bu çocuğu ne zorluklara aldım kucagima ben bu çocuğu tek başıma yapmadim bilmem ne neler neler daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…