- Konu Sahibi BaLPrensesi
ben bu yıl üniversiteden mezun oldum. koca kızım ama ailem (annem ve teyzelerim özellikle teyzelerim) her şeyime karışıyor sürekli benim adıma planlar yapıyolar kabul etmezsem baskıyla kabul ettirmeye çalışıyolar. artık gerçekten çok bunaldım. ben 1yıl daha üniversiteye hazırlanacaktım benden habersiz tercih yapıp arayıp haber veriyolar böyle bir şey olabilir mi?
ve bir sonraki yıl acaip bir puan düşüşü yaşandı... şimdi mezun oldum polisliğe sokacaklarmış istemiyorum ya kararımı verdim dersaneye yazılcam ama benim fikirlerime saygı duyulmuyor sanki beni adam yerine koymuyolar gecenin bu saatinde uyuyamıyorum. bu yıl düşük puanımdan dolayı polislik şartını sağlamıyorum zaten ama seneye neler neler çıkacak yine karşıma. ben gerçekten çok yoruldum çok bunaldım
daha 1-2 ay oldu mezun olalı hemen bir şey olsun bekliyolar. benim kendi ağırlığımı koymam lazım. bu öss tercihi yapmaya benzemez yerleştiğim iş benim hayatım olacak işimi şansa bırakamam ki daha birçok şeyde beni zor duruma sokuyolar hep bi talepleri var benden.
söyleyin kızlar ben nasıl rahata ericem? saygısızlık yapmadan ağırlığımı nasıl koyucam???????

söyleyin kızlar ben nasıl rahata ericem? saygısızlık yapmadan ağırlığımı nasıl koyucam???????