Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

Ayakkabilarinin kirmizi olmasina bayildim boyle ayakkabi ve cicek kombinasyonlari cok guzel duruyor her renkte:) mutluluklarrr cok farklli tarz sahibi bi gelin olmussun masallah:nazar::16:

benim canım topik açmışş hiç haberim yok tesadüfen gördümm çok güzel bi gelin oldun zaten :16:oyyy

Çok beğendim koalina, gerçekten gördüklerimizden farklı, dantel zaten benim favorim sende çok güzel taşımış, çok güzel bir gelin olmuşsun:nazar::16:

Ayyyy koalina evlendin miiii:46:

Gelinliğe bayıldım, özellikle sırt dekoltesine..

Allah mesut etsin canım :16:

ayyyy canım ilk defa böyle bir gelnlik gördüm
çok çok mutlu ol inşallah yaa bak ne güzel evleniyorsun daha geçen sene topiclerde yazardın konularını
darısı başıma:6:
para mevuzusu konusuydu demi ay hep karıştırıorm:1:

ayyyy canım ilk defa böyle bir gelnlik gördüm
çok çok mutlu ol inşallah yaa bak ne güzel evleniyorsun daha geçen sene topiclerde yazardın konularını
darısı başıma:6:
para mevuzusu konusuydu demi ay hep karıştırıorm:1:
Teşekkür ederim:16:
Aynen canım bi ara baya sıkıntılı günler geçirmiştim. hafızana da maşallah bu arada :D:D

Teşekkürler kızlar beğenmenize çok sevindim:) Fotolar bir kaç gün içerisinde gelir :)
Gelinlik Ümraniye'de dikildi, 4 bin küsürlerden kapı açtılar ama 2700e anlaşıldı...Malum kış dönemi olunca pazarlık daha kolay oldu:)

koalina çok güzel bir gelin olmuşsun Nazar
bir ömür boyu mutluluklar.

yakından resimler varsa bakmak isterim sakıncası yoksa :34:

ümraniyede hangi gelinlikçi acaba?
şuan evlilik gibi bir durum yok ama belki ilerde lazım olur :1:

Teşekkür ederim:16:
Aynen canım bi ara baya sıkıntılı günler geçirmiştim. hafızana da maşallah bu arada :D:D

evet yaa cidden iyidir hiç unutmam =) maaşallah :1:
ama süper tanıdığım biri evleniyormş gibi hissettim bir an ayy darısı başıma nolur nolur :ssz:

koalina çok güzel bir gelin olmuşsun Nazar
bir ömür boyu mutluluklar.

yakından resimler varsa bakmak isterim sakıncası yoksa :34:

ümraniyede hangi gelinlikçi acaba?
şuan evlilik gibi bir durum yok ama belki ilerde lazım olur :1:
Tabi canım eve gidince atarım;) teşekkürler bu arada darısı başına:)

evet yaa cidden iyidir hiç unutmam =) maaşallah :1:
ama süper tanıdığım biri evleniyormş gibi hissettim bir an ayy darısı başıma nolur nolur :ssz:
Maşallah vallahi darısı başına :))))

Back
X