- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Eşimle kpederim birlikte çalışıyor. Genelde işte oluyor bizimkiler.Eğer anlayışlı ise bu durumu eşiniz kayınpederiniz ile konuşsun. Dışarı çıkarken bir çay içelim diye onuda götürsünler çaktırmadan kırmadan.
Valla neredeyse her hafta yatılılar.Görümceniz ve eşi her hafta mı yatılı kalıyorlar orada. Orasını tam anlayamadım. Ama, ben olsam eşim yokken gitmezdim sanırım.Enişte sürekli evde oluyorsa, ben de rahat edemezdim.
Her hafta gitme derken? Bu bir seçenek olsa konu açmazdım. 1 hafta olmaz da 10 gün olur.Eşin yokken gitme. Her hafta zaten gitme. Onun dışında sorun edecek bir durum göremedim ben. Adamın evi orası da olabilirdi.
Yatakları serili oluyor. Ben aynu şehirde böyle yatılı kalmayı da pek anlamıyorum.E kalabalık aile seviyorsan takmayacaksin.
Başka yapacak bişey var mı..
Ya da gitmeyeceksin.
Ama sırf enişte yüzünden de, o guzel sohbetten de mahrum kalinmaz, bence.
Arka odada enişte mi var, 5 dk kestirmenize engel onu anlamadım bir de.
Adama neden üzüldüğünüzü anlamadım. Keyfi paşada yokNe var ki enistenin orda olmasinda? Seviyormussunuz zarari da yokmus. Birinden erkek diye rahatsiz olmayi ben anlamiyorum. Emzirmek sorun oluyor diyosunuz da evinizde degilsiniz tabii ki emzirmek sorun olacak. Emzirmek disarda da sorun. Siz misafirsiniz ev huzuru bekleyemezsiniz.
oturup kalkmak sorun oluyor demissiniz, yani normalde nasil oturup kalkiyorsunuz ki enistenin yaninda dikkat etmek zorunda kaliyorsunuz? Zaten kayinpeder sizi torun gormeye cagiriyor e evdeki tek erkek eniste degil ki, kayinpeder sizi evine cagirip sonra evden ayrilip sizi ne kadar tek birakabilir ki?
Eniste evdeyken icerki odada alin bebeginizi emzircem diyin gidin kestirin bes dakika kim ne der ki
bana sacma geldi ve yazik uzuldum adama
Açık söyleyeyim gündüz evde erkek sevmiyorum bende. Ama adamında gidecek yeri yok gibi :)Merhaba hanımlar,
Umarım kısa yazarım, pek dert değil ama yapabileceğim bir şey var mı vir de size danışayım.
K.peder ve k.valide ayrılmış 25 yıl önce. Ben k.valide ile aynı apt.dayım.
K.pederim 25 yıl önce başka bir aile kurmuş. Evlendiği hanımın da ben yaşlarda 2 kızı var. Birisi evli ve aynı şehirdeyiz. Kızlar eşimle kardeş gibi büyümüşler.
Ailemin hepsini görümcelerimi de ayrı ayrı pek severim. Özellikle k.peder ve ailesi ile vakit geçirmekten özellikle pek keyif alırım.
15 aylık bir oğlum var görümcemin de 9 aylık bir kızı var.
Ben k.v ile aynı apartmanda olunca torun görmeye k.pederler daha az geliyor, daha çok bizi davet ederler.
K.pederin evi 2+1. Salon mutfak birleşik.
Şimdi biz her gittiğimizde görümcemlerde oluyor genellikle. Görümcemin eşi bizden büyük emekli olmuş şu an çalışmayan bir kişi. Genellikle de k.pederlerde yatılı kalıyorlar.
Odanın birinde yatakları vs serili oluyor, diğer oda k.pederin yatak odası zaten.
Enişte hep evde. Kpederim olmasa bile evde. Ben hala emziriyorum. Emzirmek de sıkıntı oluyor ne bileyim oturup kalkmak da.
Bir de adam köşe minderi gibi hep tv karşısında. Eşofmanı ile vs.
Ben çalışıyorum, genelde h.sonları görüştüğümüz için yeri geldiğinde k.pederimin evi de olsa arka odaya bebemle gidip bi 5 dk kestirmek falan istiyorum.
Bugün mesela ctesi yarım gün çalışıyorum. Erken gel de torunu çok görelim dediler sırf enişteden dolayı ayaklarım gitmiyor.
Adamın herhangi bir kötülüğünü yanlışını vs de görmedim yanlış anlamayın, onu da sever sayarım fakat umarım durumu anlatabilmişimdir.
Erkekler evde yokken de evde enişte. Yani ne yapılır böyle bir durumda bilemedim. Sık dişini 2 gün deseniz aylardır öyle yapıyorum zaten. Fakat rahat edemeyince de çok gözümde büyüor gidip gelmek.
Fakat genel itibariyle hep birlikte olmak, çocukların birlikte büyümesi,kalabalık aile sofraları çok mutlu ediyor beni, en çok da oğlumu.
Da ömür öyle geçer mikafamda deli sorular.
Benimki de bildiğiniz enişte konusu oldu ama
Evet demek istediğim biraz sizin dediğiniz gibi. Ama gitmemek çözüm de değil. Sadece her defasında üst üste olmak istemediğimi kimseyi kırmadan ifade etmek istiyorum.Aynı durumu kayınvalide evinde kısmen ben de yaşıyorum. Kadın kadına bir ortam olsa daha rahat olurdu tabii ama benim evim olmadığı için bir şey söylemeye de hakkım yok diye düşünüyorum. Emzirme döneminde mümkün olduğunca az gitmek, gidince çok uzun durmamak en mantıklı çözüm sanırım.
Ya evet aslında. Gündüzlerde böyle olmasa akşamları takmam mesela.Açık söyleyeyim gündüz evde erkek sevmiyorum bende. Ama adamında gidecek yeri yok gibi :)
Cidden darlatici canim yaYa evet aslında. Gündüzlerde böyle olmasa akşamları takmam mesela.
Geçen hafta pazar öğlen gittik geceye kadar ordaydık. Babam bi işi oldu çıktı eşim bi işi oldu çıktı enişte pijamalarını bile çıkarmadan tüm günü bizimle geçirdi.
Eşim bana diyor ki "çok protokolcüsün" belki de ondan. Ben başka birinin yatağının olduğu odaya falan girmeye çekinirim belki de benden kaynaklı dediğiniz bir çözüm olabillirMesela gittiğin zamanlarda kayınpederinin yatağını toplasan, ayrı bir çarşaf vs serip o odada o istediğin 5 dk lık bebeğinle kestirmeleri yapsan, emzirmek için orayı kullansan? Sanırım ben öyle yapardım. Madem onlar sana özel bir alan yaratmıyor, sen kendine bu şekilde alan yaratabilirsin. Kayınpederin rahatsız olacağını sanmam. Yani bizim gelinimiz yapsa hiçbirimiz rahatsız olmazdık, ne iyi kendine alan yaratıyor hiç kendini yabancı hissetmiyor derdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?