Benim gibi akrabalarini sevemeyen var mi?

2 yıl önce üniversite sınavına calismaya başladım. Kazanamazsın dediler ilk senemde kazanamadim sevindiler. Mezun senemdeyim istedigim yeri kazandım ters köşe oldular. Bi imam akrabamiz benim saçlarım açık diye tantana yapardı. Öbür akrabamiz istediğini giyerim istediği gibi saçlarını acardi ama ona ağzını bile acmaz. Yanlış anlaşılmasın başkalarının giyimı beni ilgilendirmez ama bu ayrımcılığa sinir oluyorum. Bana eskiden okumaz derlerdi kazandım bu sefer de dediklerini inkar ediyorlar. Koyu de insanlarını da hiç sevemiyorum. Evlilik çağına gelen kızları satılık mal olarak gorüyorlar. Çok cahiller. Gitmek istemiyorum ama geceleri evde korkuyorum :KK43: Benim gibi akrabaları sevmeyen var mı?
Akraba diyince aklıma 🐍 emojisi gelior direk😆
O derece seviyorum😅

Ben de akrabalarımı sevmiyorum.Sizin dediğiniz gibi değiller ama.Bizimkiler biraz fazla zengin.Ve insanlara tek kaşını kaldırıp bakan tipler.Sanki onların seviyesine ulaşamaz kimse gibi davranışları var(maddi açıdan vs)Genelde karakter olarak sevip görüşüyüm vs dediğim kimse yok.
Bir de en sinir olduğum şey sizin bahsettiğniz kızların giyimini vs konuşan o tip ahlaksızlar.Etrafındaki ahlaksız karısını aldatan her psiliği yapan erkeğin hiç bir lafı edilmez hatta maaşı işi vs iyiyse takdirle konuşurlar.Ama kız açıksa hakkında konuşmaya hakları var.En büyük günah ya başı açıklık.
Böyle insanlar her yerde var akraban olmazsa komşun olur,iş yerindeki arkadaşın olur.
O tipler tertemiz,günahsız sanki her işi en iyi yapan en başarılı insanlarmış gibi seni eleştirmeyi kendilerinde hak görürler.
Çok fazla oldukları için de baş edemezsin. O yüzden görmemek konuşmamak en iyisi baş edemezsin çünkü

Sizi yine tebrik etmişler. Beni anne tarafımdan tebrik ettiler ama baba tarafından kavga etmediğim halde aramizin iyi olduğu halde kimse tebrik etmedi. Hâlâ üniversiteye para harcama diyorlar bitmedi şu kafalarındaki örümcek ağları
Ben de tebriklerine pek inanmıyorum açıkçası. Bukemedigin eli opeceksin hesabi

Valla benim akrabalar cahil degil, neredeyse hepsi okumus meslek sahibi insanlar. Ama gel gor ki bircogunda kiskanclik cekememezlik bencillik hasetlik ne ararsan var. Ben de zamaninda unv sinavini kazanamadigimda ee bosver acikogretim okursun o da universite diyolardi ama benle yasit kendi cocuklari neden turkceden 3 yanlis yapmis diye ayilip bayiliyolardi. Tabi ben sonraki girisimde kazandim herkes bi sasirdi. Tabi bu dedigim kac yil once. Ailede biri ev alir bunlara dert olur. Hemen bi kiskanclik bi biseyler. Herkes birbiriyle rakebet halinde. Haa bugune kadar da kimsenin bir copunu gormuslugum yok. O yuzden kim bana deger vermisse ona verdigim deger o kadardir.

Ben de hepsinden nefret ediyorum. Dedikodu, iftira her türlü pislik mevcut. Çocukken deprem olunca korkup evlerinde kalmıştık, yediğimiz içtiğimiz şeylerin parasını aldılar ve utanmadan evlerinden kovdular. Daha bir sürü şey. Midemi bulandırıyor hepsi.

2 yıl önce üniversite sınavına calismaya başladım. Kazanamazsın dediler ilk senemde kazanamadim sevindiler. Mezun senemdeyim istedigim yeri kazandım ters köşe oldular. Bi imam akrabamiz benim saçlarım açık diye tantana yapardı. Öbür akrabamiz istediğini giyerim istediği gibi saçlarını acardi ama ona ağzını bile acmaz. Yanlış anlaşılmasın başkalarının giyimı beni ilgilendirmez ama bu ayrımcılığa sinir oluyorum. Bana eskiden okumaz derlerdi kazandım bu sefer de dediklerini inkar ediyorlar. Koyu de insanlarını da hiç sevemiyorum. Evlilik çağına gelen kızları satılık mal olarak gorüyorlar. Çok cahiller. Gitmek istemiyorum ama geceleri evde korkuyorum :KK43: Benim gibi akrabaları sevmeyen var mı?

Var tabi kuzen var bizde de , kıskanç, fesat. Herkes biliyor nasıl biri olduğunu. Amerika’ya gittim öğrenciyken bana ay canım ne güzel vs bıdı bıdı, arkamdan bu da gidecekte ne olacak sanki vs vs, çok fesat olan akrabalar her ailede numunelik en az 1 tane mevcuttur diye düşünüyorum

Ben de pek haşır neşir olmayı sevmem. Kasıtlı olarak uzak durmak değil de, kendimi pek yakın hissedemiyorum hiçbirine..

Back
X