ben sizden değilim çok severim babaannemi
ama sağolsun o da bizi sırtında gezdirirdi ufakken
ne zman gitsek oraya hemen o yaşlı hasta haliyle bişeyler yapmaya kalkar
gider birşeyler alır..çok iyidir hemde hiç dedikoducu değildir
23 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç birinin karısı-kızı-kocası vs..hakkında dedikodu yaptığını duymadım
sizler neye kızgınsınız bilmiyorum ama bence onları değiştirmeye kalkmayın
çünkü değişmezler..öyle kabullenin görmezden gelin yaptıklarını..tabırı caizse hiç takmayın
keyfinize bakın..yaşlıların çocuktan farkı yok...zira bizlerde ilerde bir bakarsınız onlar gibi olmuşuz..
alla alla torununa çektirenide ilk defa duyuyorum, kaç yaşında?
bence gitme, eğlenmiceksen niye kendini üzesinki
gelinine düşmansa yapar niye yapmasın. gelinini müdafa ettim. gelini benim anam değil ya. 80 falan.
Aynen katılıyorum.
Ben evlenirken dışarıya kız verilmez diye kıymetleri kopardı ve sırf annem benim arkamda durdu diye ben beslemeler gibi evlendim. Çünkü onun ültimatonuyla annem-babam ve kardeşlerimin dışında sülaleden tek bir kişi bile gelmedi nikaha. Düşünsenize, evleniyosunuz ve kız tarafından sadece 4 kişi var.. onlar da aileniz... hiç unutamam onların yaşadığı utancı, yazık yazık.. insanın vicdanı sızlar... olmayan şey sızlarsa tabi.
Ya güzelim bırak ya.
Bazen bana kızıyorlar... ne olursa olsun babaenneymiş de, kötülük istemezmiş de..
Kimse bana gelmesin böyle şeylerle...
Ya ben hangi birini anlatayım.
Annemin üzerine kumalar bulup sen bizim yanımıza geleceksin, oğlum o evde o kadınla yaşayacak demesini mi?
Sırf annemi yıldırmak için abimi 8 yaşında, 2 yıl boyunca bizden ayırıp bilmediğimiz bi yere götürmesini mi?
Yaptığı onca büyüyü mü? Evden topladığımız onlarca muskayı mı?
Hangi birini? Daha onlarca şey var...
Nesini seveyim ben bu kadının?
Bütün ailem onun yüzünden darmaduman oldu... şimdi de biri kalkıp aa olur mu o senin babanın annesi ne olursa olsun dedi mi deliriyorum. Yok arkadaşım saygı da duymam bu kadına sevgi de.
Sen sen ol... dikkatli ol. Ezdirme kendini.
Seninki benimki kadar kötü gibi görünmüyor ama yine de dikkatli ol.
Allah yardımcın olsun.
cnm takma dicem ama babaanne ve gitmek zorundayım diyorsun
maalesef tek yapman gereken he diyip geçmek...
bende anneme kimseye laf söylettirmem ama annen zaten canını kurtarmış bşver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?