¤ decemBer ¤;11715575 .!.:sizinle benzer durumumuz. benim de bütün kuzenler başka şehirde, ben sırf istanbuldayım. ama bizimle brlikte babannem de istanbulda. kıskanma olayı da hep vardı. 2 sene önce annemle babam hacca gitti, döndüklerinde çevirdiği entrikayı ben size anlatamam. 25 gün boyunca karı koca annemler hacta başbaşa kaldı ve kadın bunu içine sindiremedi resmen. bekar amcamın kızı vardı 30 yaşında, bi ara beraber kaldılar. ona da öle yapmadığını bırakmadıydı. kız parfüm alıyodu, haber salıyodu gitsin bana da aynısından alsın diye (80 küsür yaşında kadın). kız rejim yapıyodu, bu da onla rejim yapıyodu az yiyodu falan böle. tartıya çıkıyodu "senden az geliyorum" diyodu torununa. oğullarının çocuklarını hiç sevmedi.
aman yatalak falan olmasın Allah korusun, yine ona benim anam bakacak öle bişi olursa. kendi kızı bile gelmiyo artık. uyanık, anası başına kalcak diye korkuyo.
nickdaş,benim babanneminde farkı yok seninkinden,
benimki öyle kimseyle yarışmaz ama herkese sabaha kadar beddua eder,yalan söyler,ama öyle bir söylerki sanıyorumki kendide inanıyor çünkü çok yürekten savunuyor yalanlarını,yani artık şizofrenmi desem hastamı desem kötü niyetlimi desem..
hiçbi namazını kaçırmaz türbelerin başından ayrılmaz ama günahların en büyüklerini işler
bana tapar bebekliğimden beri ama yaptıklarının ucu bana da dokunmuştur,mesela ben össye hazırlanırken güya elime bıçak alıp sınavı kazanamazsam öldürürüm kendimi diye olay çıkarmışım,ayrıca arada sigara içerim,oda bir kerelik içtim diye biliyor ve ''bugün sigara içen yarın fahi..likte yapar'' demiş.
herneyse...ben eskiden çok sinirlenirdim çok kafayı yerdim,ama annem hep derki ''onların psikolojisini bilemeyiz,apayrı bir dünyada yaşıyorlar,kendi doğrularını ona kabul ettiremezsin,yapacağın şeylerle onu düzeltmeye adam etmeye ders vermeye kalkma her zaman kendilerini haklı görürler'' yani bu tipte yaşlılar böyledir genelde,ben onlara karşımda benim gibi akıllı mantıklı biri varmış gibi davranmıyorum,sanki bir hasta varmış gibi davranıyorum,kızıyor mu bağırıyor mu yalan mı söylüyor,''niye yapıyosun'' demiyorum,susuyorum,önemsemiyorum,
sana neler yaşattı bilmiyorum,ama 2 tip kötü insan var bence,biri doğruyu-yanlışı-sonucunu düşünüp planlayan,yaptığı şeyin farkında olan ve başkasının canını yakmak için kasıtlı yapan,diğeriyse her yaptığı şey kötü olan ve bu ona normal,hayatın bir parçasıymış gibi gelen,kötülükleri ortaya çıktığında bunu gayet normal karşılayan (utanç-korku duyguları olmadan) ki bu 2.si en zararlısıdır.ben babanneleri kaynanaları da genelde bu gruba sokuyorum,
çünkü başka türlü aklım almıyor,gecelerce sabah namazlarından gün ağarıncaya kadar namaz başında ağlayarak dua eden bir insan,yaptığı birşeye yapmadım diyip ''kurana'' el basarak nasıl kanıtlamaya çalışır..
neyse kısacası karşındaki normal bir insan değil canım,ve sen o ölene kadar ona yumuşak olmaya çalış,çok fazla herşeyinizi anlatma,yada duymamasını sağla,yani saygıyı eksik etme,yapabilirmisin bilmiyorum ama ben yaptım,boşver...
Herkesin mi babaannesi kötü ya?
Ben şanslıyım bu konuda, babaannem çok iyidir...
merak ediyorum. bu kadar kaynana eziyetini okuyoruz burada, ama bunların hiç biri yeni değil. bizim annelerimiz de çekti ve hala çekiyorlar. benim anacım gibi. hatta şöyle diyeyim, annemin sırası geçti şimdi babamın kızı olduğum için bana da kaynanalık yapıyor zat. var mı başka böyle manyaklar? hakkından gelmenin yöntemleri var mıdır?
yoksa çok ciddiyim, cinnet geçirip kesicem kadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?