Arkadaslar 3.bebegimm ve inanin cinsiyetini merak ediyorum. Sizler de merak ediyorsanız burada sohbet edelim ve bebeklerimizin cinsiyetini öğrenince burada paylasalim...
Benm ilk bebegm ve daha yeniyim bende cok merk ediyorm dun rüyamda erkek bebek dogurdum
Heveslik geçen bebek magzasna gttim elim hep mavilere gtti mavi aldm :) sağlıklı olsnda blmyrm :)[/QUO
Hayırlı olsun canim bebegin ben ilkinde mavilere gittim doktotlar erkek dedi kiz oldu:))ikincide ruyamda once erkek sonra kiz gordum gene kiz olduRabbim en basta saglikli ve hayırlı evlat nasip etsin cumlesinede bizd de;-)ama ben catlicam meraktan. Kacinci haftadasin?
Benm ilk bebegm ve daha yeniyim bende cok merk ediyorm dun rüyamda erkek bebek dogurdum
Heveslik geçen bebek magzasna gttim elim hep mavilere gtti mavi aldm :) sağlıklı olsnda blmyrm :)[/QUO
Hayırlı olsun canim bebegin ben ilkinde mavilere gittim doktotlar erkek dedi kiz oldu:))ikincide ruyamda once erkek sonra kiz gordum gene kiz olduRabbim en basta saglikli ve hayırlı evlat nasip etsin cumlesinede bizd de;-)ama ben catlicam meraktan. Kacinci haftadasin?
Aynen hayrlisi olsun norlmde 7+4 olmam gerekii ama gec 5.5 grnuyo ultrasnda sen
Benim 9 +0 gunluk canim suan.bna cok supriz bi bebek oldu bu spiralle korunurken hamile kaldim . Rabbim herseyin hayırlısı ni nasip etsin.Aynen hayrlisi olsun norlmde 7+4 olmam gerekii ama gec 5.5 grnuyo ultrasnda sen
Aynen hayrlisi olsun norlmde 7+4 olmam gerekii ama gec 5.5 grnuyo ultrasnda sen
İçimden senin icin geceni soyleyeyim dayanamicm benim başkasıyla ilgili tahminlerim genelde tutar senin kizin olacak Rabbim ins gonlune gore verir
İçimden senin icin geceni soyleyeyim dayanamicm benim başkasıyla ilgili tahminlerim genelde tutar senin kizin olacak Rabbim ins gonlune gore verir
Bana erkek gbi gelio ama hayrlisi olsn sağlıklı olsunda
17+5 gunluguz ve benim cimcime KIZIM daha yeni gosterdi kendisini.RABBIM sizlerinde gonul muradini versin
Selam kizlar bende 13+6 dayim cok merak ediyoruz daha belli olmadi ruyamda hep kiz goruyorum esimde ole hayirlisi bakalim 16.haftayi beklicem ilk baska diyim soonra su dwnmwsini ostemiyorum
Hadi gozun aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim iki kizim var kizlar baska oluyo ama şimdilikini cok merak etmekle beraber karmasik duygular içindeyim
Canim RABBIM once saglikli sihhatlisini sonrada iki kizin ustune bi erkek evlat versin insaALLAH
Saol caanim hayirlisi bizim ilk oldugundan hani hayirlisi diyoruz ama merak istr senin 3.he ne gusel ya rabbim saglikli hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin.digerlerinin cinsiyeti neydiHayırlısı olsun canim hakkinda inşallah ama insan kendini meraktan alamıyorhele benim bu 3 olunca heyecani daha baska oluyor
Saol caanim hayirlisi bizim ilk oldugundan hani hayirlisi diyoruz ama merak istr senin 3.he ne gusel ya rabbim saglikli hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin.digerlerinin cinsiyeti neydi
canım şimdi sen çok merak ediyorsun ya bebiş inadına göstermez.
benim bir arkadaşımda 3.ye hamile 5 aylık oldu 15'te bir ultrasona girdi genede bebek göstermedi. Herşeyini gösteriyor ama bir orasını açmıyormuş.
Ben bile çok merak ediyorum
Hayırlı olsun canim inşallah oglusun olur :) bende 13 haftaligim. Doktora gittim göstermedi sıpa.. bi kızım var, bunun erkek olmasini cok istiyorum. Fakat hayırlısı yinede. 16. Haftadaa tekrar gidecem insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?