Rabbim gonlune gore hayirlisini nasip etsin ins. Ben devlet hastanesi ne gidiyorum ama cinsiyetini öğrenmek için acaba 14 uncu haftada ozele gitsem söylerler mi?
Arkadaslar 3.bebegimm ve inanin cinsiyetini merak ediyorum. Sizler de merak ediyorsanız burada sohbet edelim ve bebeklerimizin cinsiyetini öğrenince burada paylasalim...
Kızlar,batıl bir inanış ama kime yaptıysak doğru çıktı..hamile olan kişinin haberi olmadan başına aZcık tuz serpiyorsunuz..sonra karşısına geçip izliyorsunuz.önce dudağına dokunursa kız,burnuna dokunursa erkek..aman tuz serperken haberi olmasın:)
Canim bunu bana yapmislar ben burnumdan dudaklarıma dogru kasidigim icin anlamadilar
Canim topigin hayirli oksun...inan zaman gecmiyo cok ama cok merak ediyorum ...diger gebeliklerimi hic merak etmemistim..icimden kizim olacak gibi geliyo...ha bide rüyada erkek görürsen kiz,kız görürsen erkek olur diyorlar...gercekten doğru mu bilmem..ruyalarinizi yazin kizlar...benim ilk cocukta ruyamda erkek oldugunu gördüm kizim oldu
Amin inşallah. Söyleyen doktor var, söylemeyen var.. sen iyi arastir ve soyleyen doktora git. Ben kizimi 3. Ayda 12 haftalik iken ogrendim. Doktorlar biliyo aslinda bazen bilerek soylemyolar. Özele git istersen 14 hafta gayet iyi soylenmesi gerekiyo
Git diyorsun yani? Bide soylemezsler cok uzulurum ama:-(aslına bu kadar merak iyi degil ama ne bileyim iste elimde degil
Canim topigin hayirli oksun...inan zaman gecmiyo cok ama cok merak ediyorum ...diger gebeliklerimi hic merak etmemistim..icimden kizim olacak gibi geliyo...ha bide rüyada erkek görürsen kiz,kız görürsen erkek olur diyorlar...gercekten doğru mu bilmem..ruyalarinizi yazin kizlar...benim ilk cocukta ruyamda erkek oldugunu gördüm kizim oldu
Bencede git ne kaybedersin, en azindan saglik durumunu falan ogrenirsin. Bende cok merak ediyorum perşembe 13 hafta olacağım. Haftaya persembede 14... iki hafta sonra giderim inşallah. Meraktan öleceğimize ogrenip rahat ederiz en azından ona gore isim düşünür, karnimizdakilerle kızım veya oglum diyerek konusuruz :) insallah erkek anneleri oluruz :)
Buraya muhakkak yaz cinsiyetini amabende burada paylaşacağım inşallah. Seni dinlicem gidicem doktora bakalım dedigin gibi hayirlisiyla erkek anneleri olur ve ogullaeimizin yaramazliklarindan bahsederiz
Inşallah yaaa :) ne guzel olurdu boyle
Benim mayiain ortasinda 14 haftalik olacak inşallah o zman ogrenir burada paylaşırim. Sen ne hissediyorsun cinsiyet konusunda?
Hadi bakalim gelsin mayislarrrr :) valla kizimda idrarimin rengi cok koyuydu ilk gunden taa doguma kadar. Bunda su gibi rengi cok acik, kizimda halsizdim cok cok uyurdum vakitli vakitsiz, bunda uyuyamiyorum gece olmadan. Agirlasmadim birde.. kizimda mide bulantim, agzimda metalik tat olmadı en önemlisi istifra etmedim. Bunda bayaa kötü gecti ilk 2,5 ay yani o sebeplerle erkek gibi geliyo bana. Ayrıca çin testi erkek gosteriyo :) bakalim artk ya. Agzimdaki o kötü tat bi gecseydi ;(
Canim hamilelikteki farklılıklara bakma beim il bebegimle ikincisi arasında dunya kadar fark vardi ikiside kiz oldu vucut cok fark ediyor her hamilelikte ama hayirlisi Rabbim hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin. Diyorlar ki sag gogus buyukse erkek, sol gozde v şeklinde damar varsa kizcin takvimine bende baktim iki kizim da tutuyo bunun için erkek diyo umarim buda tutar
Batıl inançlarımız hiç bitmiyor ki kadin hurafeleri iste nolcak sanki :) umarım oyledir. Birde sunu cok iyu biliyorum ki allahim hayırlı bi evlat ver die dua edersek kız evladi istemis oluyoruz. Cunku en hayirli evlat kiz evladidir. O yuzden allahim hakkimda hayırlı ve salihlerden bir erkek evlat nasip et dememiz gerekiyomus
Bak bunu ilk defa duydum bundan sonra böyle dua edeyim bende. Ama insanin kendinin ne hissetigi de önemli benim ocimdrnw bi ses hep erkek diyo bastirmaya çalışıyorum o sesi kız diye kendimi erkek bebege hazirlayip sonra süpriz le karşılamak istemiyorum ama erkek ismi düşünüyorum kalbim erkek diyo,spiralle kaldığım icin bu bana hediye erkek evlat diyorum bilemiyorum ama .sen ne hissediyorsun?
tabii canim allah gonlumuzdeb geçeni bilmiyo mu sanki :) banada seninki erkek gibi geliyo.. bnde senin gibi erkege sartlandrdim kendimi. Emzik battaniye, hamile tulumu aldim uzerinde mavi kıyafetli bebek :) dur bakalim süpriz ile karsilasmasak cok iyi olur
Agizindan ba akiyo kizinsallah Rabbim bize hayırlı erkek evlatlar nasip eder. Cok şükür anneligi tattirdi koz cocugunu da nasip etti inşallah erkegide nasip eder. Etrafimda herkes bana erkek diyor ama ilk kizimda hayal kırıklığı yaşadım erkek erkek derken oldu kiz ama bana da oylr geliyo ki seninle ben burada ogullarimizin isimlerini de konuscaz hangi şehirdesin sen? Yas kac canim?
Yas 21 :) s.urfadan,, insalah o gunleri de goruruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?