- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Canim bak lavoba aciciyla cinsiyet testi diye bise varms araştır netten
slm kizlar bende cok merak ediyorum ama ogrenemedm malesef 12 . hafta ikili test icin gittigmde cok heweslenmistim ama inatci bebegim hc kimildamadi :) 16. haftada ogrenirim insallah ilk bebegm benimde
bende ikili testten ogreniliyo diye duydum betahcg yuksek olursa kiz diyolar sizin ilk bebeklerde kcti degerler hatirliyomusunuz
Valla canim hic bilmiyorum ki bakalım ultrosanda gorcez bende çok merak ediyorum içim deki sesle boğuşup duruyorum
Ben ikili de üçlü test de yaptirmicam kizlar...normal ultrasondan 12.haftada ogrenilirmi cinsiyet acaba...burda cok yazan oluyor 12 haftada öğrendim diyen...siz kacinci haftalardasiniz
Ben ikili de üçlü test de yaptirmicam kizlar...normal ultrasondan 12.haftada ogrenilirmi cinsiyet acaba...burda cok yazan oluyor 12 haftada öğrendim diyen...siz kacinci haftalardasiniz
merhaba, benim de ilk bebeğim. cinsiyetini çok merak ediyorum bende. dün gece rüyamda karnımda bi erkek bebek olduğunu gördüm. erkek olmasını istiyorum belki de ondandır. Elbette sağlıklı hayırlı olsun öncelikle. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kiz ne yaptın gittin mi kontrole?bak buraya muhakkak yaziyorsun cinsiyetini
10 mayista gidicem..israr edecem soylesin diye...sen nebyaptin...benim kixim olacak hissediyorum kiz isimleri arastiriyorum:)kizlar bir baska yaa ...kiz olsun istiyorum sanirsam ben
Merhabaa ben 15 haftalikken gitim erkek dedi ...Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnnn inslh :)))))
10 mayista gidicem..israr edecem soylesin diye...sen nebyaptin...benim kixim olacak hissediyorum kiz isimleri arastiriyorum:)kizlar bir baska yaa ...kiz olsun istiyorum sanirsam ben
bugün 2li tarama için gitmiştik doktora, cinsiyetini de söyleyecekti ama bir türlü dönmedi önce sırtı dönüktü sonra yan durdu göremedi doktor 12+5 de öğrenememiş olduk. bir sonraki kontrole 5 hafta var nasıl dayanıcam. gerçi başka bir doktora gidip şansımı bir hafta sonrada denerim diye de düşünüyorum ... nasıl bi merakmış...
evet ilk bebeğim ama ben de hayırlı sağlıklı bir oğlum olsun çok istiyorum. öğrenmeye çok yaklaşmıştım doktorumda hareket ettirmek için çok uğraştı ama bir türlü uygun pozisyon olmadı. ense kalınlığı ölçümünün çok sağlıklı olduğunu omuriliğini gördük. hatta parmaklarını bile gördük.çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendik. babası da acil bir görevden dolayı gelememişti heralde onsuz olmaz dedi :)
Çok sevindim canım Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin darısı bizlerin başına. Ilk bebegin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?