benim gibi bebeğinin cinsiyetini deli gibi merak edenler! !!!

bi de oğlum daha çabuk oluşmuştu bu daha geç 6+1 de kese 10.6 mm di ama içinde bebek görünmedi. dr bu hafta çağırdı 8+1 de görücez. oğlum görünmüştü ve çabuk oluşmuştu.

Bende 6 haftalık hamileyim ilk randevum yarın bakalım ne olacak. Bir Kızım Var birde oğlum olsun istiyorum ama kiz olacak belli. Sağlıklı olsun da gerisi teferruat. bende daha gecikme olmadan sivilcelendim ve hala çıkıyor buda kız belirtisi bence bulantilarim ilk kızımdaki kadar olmasada var. Allah hayırlısını versin inş.

Bende de adet olmadan gogsumde ve yüzünde kocaman sivilce cikti hala yüzünde değil ama kolunda bacagimda sivilce cikiyo. Bi devkiz hastalık getirilmiş ben hamile olduğumu öğrendim grip oldum durdum yere evden de cikmam pek. Oglumda tursu as erdim bu sefer tatli delisiyim. Tatil mide bulantimi da kesiyo ne alakaysa. Turşuyu düşünmek içimi bulandiriyor. Bana da kiz gibi geliyor ama hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün gittim doktora kese göründü içinde bebek görünmedi sonra alttan baktı doktor gördük kalp atışını da duyduk kız bebeği geç görünür teorisi doğru bence hayırlısı bakalım.

Bugün gittim doktora kese göründü içinde bebek görünmedi sonra alttan baktı doktor gördük kalp atışını da duyduk kız bebeği geç görünür teorisi doğru bence hayırlısı bakalım.

bizde 4+5 de keseyi gördük 6+1 de de hem bebeği hem kalp atışını karından usg ile .daha benim cinsiyet öğrenmeme çok var ama öğrenince buraya yazarım.

Bende yeni üye oldum 3 bebis imi bekliyorum 12 haftalikkken Dr yüksek. ihtimal erkek.dedi 14 haftaligim

bakalım iki oglus um var zaten rabbim Hayırlısı ni versin ...

Kızlar doktor yanılmış olabilirmi ben kız oldugundan bukadar eminken bugün doktor büyük ihtimalle erkek dedi henüz 12.haftamizdayiz sizce değişir mi?

Kızlar doktor yanılmış olabilirmi ben kız oldugundan bukadar eminken bugün doktor büyük ihtimalle erkek dedi henüz 12.haftamizdayiz sizce değişir mi?
12.hafta çok erken ama dr.un kesin konuşmuş hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…