- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Sen 9 haftaliktin dimi en zor zaman
Yok canm 11+6 gecmedi hala bugün 8den beri bi cubuk kraker yiyebildim
öğrendiniz mi bebeğin cinsiyetinizi, ben de hep meyve yiyorum erik ve yeşil elmayı çok yedim. kalp atışı da 170 civarındaydı ama dönmedi görmedik cinsiyetini sizi merak ettim.
Hmm ayniymisz cnm da ben yiyorum artık 10 .hafta bitti bulantilar gitti ama yatağa düşüren bitti hergün sabah beni yokluyor bulantı ama kusmuyorum artık ense kalınlığı ikili test Yaptircak mısın
Ayy süper yaa cok sevindim benm yerimede ye :)) yaptirmadim canm gerek duymadim hem kesin sonuc vermiyor hemde aksi bisey ciktiginda aldirmayi da dusunmuyorum...
Yiyorum canım 5 haftanın acısını çıkarıyorum :) :) ben cinsiyetini merak ediyorum ense kalınlığından biliyorlarmis önümüzdeki hafta gidicem hem genel kontrol hem bebegimin kalp atışını duymak huzur veriyor :)
Benim ki kız:) bence seninki de kız olacak canım :) prenseslerim geliyor
:) hayırlı olsun... Bence de kız bebeğim, ilk çift çizgiyi gördüğümde kızım olacak demiştim. Hep de kız hissediyorum. Bakalım eğer dayanabilirsem 14 hazirana kadar, randevumuz var öğreneceğiz artık birşeyler almak istiyorum belli olsun diyorum. Sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah...
Ya benm dr um öyle bisey yok diyor inşallah sen ogrenirsin...kalp atışı beni benden alıyor zaten de benm kontrollerim bi aya çıktı ona bıraz üzüldüm nerde oturuyorsun ben Ankara
Benim de aydan aya aslında ben dayanamıyorum :) erken gidiyorum konyadayim cnm ben komsuyuz
Kızlar Merhaba. Bebeginin cinsiyetini bir önceki çocuğunun ense saç şeklinden tahmin eden varmı? Ben ikinci bebeğime hamileyim bir kızım var bununda kız oldugunu düşünüyorum nasılmı? ? Çocuğun ensesindeki oyuntuda saç uzantısı varsa gelecek bebek kız, eğer saç duz bir sekildeyse gelecek bebek erkek oluyor. Ben çevremdeki bütün çocuklarda test ettim bunu hiç yanilmadi. Lütfen sizde bu konuda tecrubelerinizi ve yorumlarınızı benimle paylaşın. Öpüldünüz.
Oğlum var ikinciye hamileyim de uzanti nasip anlamadim. Benim oğlumun oyuntusunda sac var tabi uzun değil sürekli tras olduğu için.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok basit aslında ensedeki oyuntuya dogru sac olur bazilarinda, bazilarindada olmaz, traşla ilgisi yok yani kesilsede kökü kalır. Anladığım kadarıyla senin kızın olacak cinsiyeti belli olunca yaz lutfen sık sık bakicam buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?