benim gibi bebeğinin cinsiyetini deli gibi merak edenler! !!!

Kizlar benimde kizim olacakbugun öğrendim bacaklari kapaliydi kiza benzettim ama bilemiyorum dedi 3 ledim falibat

Ogrenince rahatliyosun gorunce hareketlerini uzulmuyorsun erkek olmadi diye..okadar savunmasizki iceride kendime kizdim ya..seni anliyorum farkli cinsiyet istiyorsun allah hepimiz icin ne iyi ise onu veriyor canim takma bosver...

Canim benimde kizim olacak ogrendim rahat ladim kesin değil ama en azından yüksek ihtimal

Kizlar benimde kizim olacakbugun öğrendim bacaklari kapaliydi kiza benzettim ama bilemiyorum dedi 3 ledim falibat

Tanışmak olabiliyor aslında..ama benim Dr um pipi olsaydı görürdüm deyince yüksek ihtimal oluyor kız olduğu...sen kaçıncı haftada öğrendin?seninki bacağı kapalıymış belki erkektir..benimki hareketli idi..heryerini gösterdi yaramaz:)

Canim benim 14+3 oldu valla bende mutluyum Allah aratmasin vr layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Şaşırdım ama uzulmedim hislerime cok guveniyordum ya. Doktor kiza benzettim ama bilemiyorum dedi bi kac hafta sonra kesin söylerim dedi ama bencede yanilma payi cok azdır oda gelip beni bulmaz bebislerimiz saglikli olsunda aman gerisi merakim gecti cok sukur rahatladim öğrenince

erkek senesi diyo lar di ama maşallah kızlarımıza şükürler olsun :)

11+4um cokk merak ediyorum ilk gebeligim ikisinide razıyım ama alışveriş için acele ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…