- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Ogrendim canim..kiz dedi.
Ogrenince rahatliyosun gorunce hareketlerini uzulmuyorsun erkek olmadi diye..okadar savunmasizki iceride kendime kizdim ya..seni anliyorum farkli cinsiyet istiyorsun allah hepimiz icin ne iyi ise onu veriyor canim takma bosver...
Hayırlı olsun canım..inşallah sağlıklı,ahlaklı,başarılı kızlarımız olur....Allah ne hayırlı ise onu veriyor...ben mutluyum hemde cok...Canim benimde kizim olacakogrendim rahat ladim kesin değil ama en azından yüksek ihtimal
Kizlar benimde kizim olacakbugun öğrendim bacaklari kapaliydi kiza benzettim ama bilemiyorum dedi 3 ledim falibat
hayırlı olsun canım kızın sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
Tanışmak olabiliyor aslında..ama benim Dr um pipi olsaydı görürdüm deyince yüksek jihtimal oluyor kız olduğu...sen kaçıncı haftada öğrendin?seninki bacağı kapalıymış belki erkektir..benimki hareketli idi..heryerini gösterdi yaramaz:)
Canim benim 14+3 oldu valla bende mutluyum Allah aratmasin vr layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Şaşırdım ama uzulmedim hislerime cok guveniyordum ya. Doktor kiza benzettim ama bilemiyorum dedi bi kac hafta sonra kesin söylerim dedi ama bencede yanilma payi cok azdır oda gelip beni bulmazbebislerimiz saglikli olsunda aman gerisi merakim gecti cok sukur rahatladim öğrenince
erkek senesi diyo lar di ama maşallah kızlarımıza şükürler olsun :)
Kızlar aralık annelerinden cinsiyet öğrenen var mi11+4um cokk merak ediyorum ilk gebeligim ikisinide razıyım ama alışveriş için acele ediyorum :))
Kızlar aralık annelerinden cinsiyet öğrenen var mi
Sende mi aralıksın
Evet cnm bnde aralık inşallah
Sende mi aralıksın
Allahım sagsaglim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. .bulantin var mi
Amin canım evet var bulantim var malesef ama ilk zaman ki gibi değil
bende kısmetse kasım sonu yada aralık başında doğuracağım:)
Benm hala devam ediyor hiç bişey yiyemiyorum artık bebegim icin endiselenmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?