benim gibi bir kadın daha var mı?

teacher81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
125
0
96
Bursa
Merhaba arkadaşlar..Eşim 2 gün önce bana "sanki bir erkekle beraberim,bana hiç cilve yapmıyorsun,kadınsı giyinmiyorsun" dedi.Cilve bir kişilikse ben kişiliğimi değiştiremem,yada yetiştirilme tarzı ise ben böyle yetişmişim kısacası değişemem.çünki denedim.kadınsı kıyafetler aldım kendimi beğenmedim rahat edemedim,eşimde aldıklarımı beğenmemişti zaten :) o günden beri eski halime döndüm.Eşimin beni sevdiğini biliyorum fakat beni kadın olarak görmüyor,sadece iyi biri olduğumu düşünüyor oda kendi açısından haklı evde bir erkek olmalı oda o, ben fazla oluyorum..:) güldüğüme bakmayın bu konu çok canımı sıkıyor..neyapsam da ben cilveli olamıyorum eşim cilveli olmamı istiyor ona yetmiyorum.ben ne yapacağım ya(((acaba benden soğur mu zamanla henüz 1 buçuk yıllık evliyiz..güzel olduğumu söylemez.nişanlı iken bile söylemezdi.eğer söyleseydi belki biraz cesaret gelirdi bana. oda haksız aslında..duymak istiyorum güzel sözler.söylemiyor.beni sevmiyorsun,güzel olduğumu söylemiyorsun diyorum.illa söylememmi gerek sen güzelsindeyip geçiştiriyor.sizce sadece ben miyim sorunlu olan beni bakımsız olmakla suçluyor ,kadınsı olmamakla suçluyor.beni istemeye geldiklerindede aynıydım oysaki..ozaman almasaydı beni.size bu sorun basit gelebilir fakat evde iki yabancı olacağız neredeyse onunla..ama birbirimize karşı çok saygılıyızdır..neyapacağım ben ya:çok üzgünüm: benim gibi bir kadın daha varmı?cilveli olmayıp eşi bundan şikayetçi olan??

Allah Allah bekarken görmemiş mi nasıl giyindiğinizi?
Cilve de ha deyince olmaz ki..
İçten gelen bişiydir bu..:icecream:
Bence açık açık konuşun,fikirleri neden değişmiş acaba?:uhm:

saçınıza başınıza bakan bir tip misiniz?
makyaj yapar mısınız?
her şey kadınsı kıyafetlerde bitmiyor , öyle tipler var ki dünyanın en kötü elbisesinin içinde bile çekici olmayı başarabiliyor..
şayet saçınızla makyajınızla pek ilgili bir tip değil iseniz , işe buralardan başlayın derim ben nacizanebayanssulusmile

evet o niye boyle biriyle evlendi ozaman buda bir problem yani..esin boyle dedigine gore baya erkeksi tavırların var sanırım ve bu erkeklerin hic hosuna gitmes erkeklerin kendisine suslenen kadınlar daha cok ilgisini ceker bence sende kendin icin biraz yapmalısın degistirmeye calıs kendini kıyafetlerini birilerinden yardım al eger daha mutlu olmak istiyorsan bence bu sart

saçıma çok dikkat etmiyorum.makyaj yapmıyorum.şimdi diyeceksinizki eşin haklı iyi ama ben değişemiyorum,içimden gelmiyor sorunda bu zaten.kadınsı olmak bana göre değil

oda cilveli olsun o zaman. senin içini hoplatsın.
büyükler hep der aslında kadın evinde kocasının aşiftesi olsun diye. diyemedim burda ama erkekler cilveli kadınları seviyo .

eşimle tanıştığımda da sıradan kıyafetlerim vardı çok bakımlıda değildim.bence erkekler çok fazla şey istiyor.ben onun her istediğini yapıyorum,üzmüyorum,kaprisli değilim,ailesine saygılıyım,fakat o fazlasını istiyor bende olmayanı yani kadınsı olmamı

bence kendin ol
bir erkek için kendini istemeyerek değiştirmeye çalışma, değmez.
herkes kadınsı kıyafetlerle rahat edemez,şahsen bende giyemem nefret ederim..

ünv.bı arkadasım vardı kıs gayet muteasıp gıyınırdı
konusurkende oyleydı
ama kıs resmen cılvelıydı yaa
uzun sure dusundum
ne kırmızı ruj suruyodu nede mını etek
ıs onda degıldı kızın dılı tatlıydı
erkek arkadasını öpmemıs bıle ve 8 senedır beraberlerdı
ve erkek arkadası pesınden kosardı resmen
uzun sure dusundum neydı bu kızı cekıcı yapan sadece tatlı dııllı ve konuskandı vıcık vıcık dııldı
bız kıza derdık cok cılvelı suslusun dıye
yuzu kızarırdı
bence romantık bısıler yap esını şaşırt

Açıkça söylemek gerekirse bende erkek olsam evde kendine bakmayan erkek gibi dolaşan işve cilve yapmayan yakın olmayan kadından soğardım...
ıstemeye geldiklerindede aynıydım demişsin... O zamanla farklıdır... Aşkın gözü kördür o zaman bir çok şeyi görmez... ayaklar yere inince göz açılır... göremedikleri insana görünür...
Hatanın çoğu sende... Zorla kendini.. Ne demek kadınsı olamıyorum... Kendine bak..Saçını bi düzgün toplamak gözüne bi kalem sürmek kıyafetlerine dikkat etmek bu kadar mı zor...
Ha zor diyorsan eşinin bu sözlerine alışsan iyi olur.. Çünkü bi erkek böyle bi kadınla birlikte olmak istemez...

madem öyle ,
haftada birkaç gün fön çektirin bence ,
saçınıza da hafif renk hileleri yaptırabilirsinizkaydirigubbakcemile2
taş atacaksınız da kolunuz ağrımayacak yabayanssulusmile

bence kendin ol
bir erkek için kendini istemeyerek değiştirmeye çalışma, değmez.
herkes kadınsı kıyafetlerle rahat edemez,şahsen bende giyemem nefret ederim..

değiştirirsem abes durur zaten..peki senin eşin ne düşünüyor bu konuda.bir erkek için değmez demişsin de bazen şöyle düşünüyorum ben dünyanın en cilveli en güzel kadınıda olsam belki eşim başka şeyler isticekti,erkeklerin gözü doymuyor gibi geliyor bana...

madem öyle ,
haftada birkaç gün fön çektirin bence ,
saçınıza da hafif renk hileleri yaptırabilirsinizkaydirigubbakcemile2
taş atacaksınız da kolunuz ağrımayacak yabayanssulusmile

cilve nedemek bana açıklarmısınız yz gerçekten merak ediyorum.saçlara fönmü?onu arasıra yapıyorum zaten

Eğitimcisiniz okula giderken nasıl giyiniyorsunuz peki .
Saça bakmak yada bir ruj sürmek o kadar zor olmamalı bence .
Kadın önce kendi için sonrada eşi için giyinip süslenmeli.
Ben erkek olsam karşımda kendine bakan giyinen bir karım olmasını isterim.
İşten gelice eşinizi sıcacık karşılayın yanağına bir öpücük atın oturun dizine sıkıntılarınızı paylaşın biraz lütfen.
Siz böyle kaldıkçaeşiniz sizden çok uzaklaşır hatalısınız bu konuda .bunu atlatmak çok ta zor değil aslında biraz gayret gösterirseniz herşey daha güzel olacaktır .

cilve nedemek bana açıklarmısınız yz gerçekten merak ediyorum.saçlara fönmü?onu arasıra yapıyorum zaten

bu tarif edilebilir bişey değil ki..
böyle şeyler önce insanın kendine güveninden başlar..
o kadar çok güzel kadın , o kadar çirkin bayanlarla aldatılıyor ki,bu durum anlatmaya çalıştığım şeyi bir nebze olsun somutlaştırır belki..
fön çektirinden kastım , kendinize güveninizi yerine getirmesi içindi..
öncelikle kendinize güvenin..
eşinizin yanında pısırık durmayın,siz yere basın , bastığınız yeri titretinşutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekte kendine bakmalı,kadında.Evlenince çalı gibi salmamalı iki tarafta..
Cilve olayı biraz karakterle alakalı sanırım.
ıçten gelmesi lazım,sipariş üstüne olmaz ki ama bayanssulusmile

azcık açık saçık giyin evde . kıvırtarak yürü. masaya tabakları koyarken eğil böyle cilveli cilveli. al akşam bi rakı sofrası kur kocana.makyaj yap bide güzel.parfümler sürün.cilveler yap kocana ..

liza'ya katılıyorum canım. bu sensin sen. başkası ol demeye kimsenin hakkı yok. kadınsı olmak makyajla saçla olmuyor zaten. görenin gözünde o. nasıl erkeksiymişsin sen? ne yani evde sürekli küfür edip, amele gibi donunu çekiştirip, bira eşliğinde maç mı seyrediyosun? değilse ne yani? bana bir derdi var ve seninle de başka sorunu olmadığı için bahane arıyor gibi geldi?

bende makyaj yapmam ama eşim bana erkek gibisin demedi hiçaklinialirimsmile
eğitimcisiniz neden bakmıyorsunuz kendinize:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…