benim gibi bir kadın daha var mı?

Yuh 2010 konusu kadının o sene çocuğu olsa şimdi 7 yaşında olurmuş.

Ben öyle düşünmüyorum hatalısınız benim gözümde. Sonra saç baş dağınık hepımıze olabılıyor arada ama hep değil. Öyle olursa evlilik olmaz ki zaten adam o konuda haklı adam hemcinsinle evlenmemiş ve açıkça belirtmişte bunu. Sizde olamam yapamam demeyeceksiniz. Siz şimdi hergün östrojeni destekleyici adaçayı için giyinin süslenin cilve olmasada olur önce ambalajı düzelmek gerekiyor tabiri caizse bunu arada yapın ki hep heyecanla beklesin

Yorumlari okumadan yaziyorum.
Cilve biraz da octen gelen birsey maalesef her kadinda olmuyor. Ama giyinip suslenmek bakimli olmak romantik ortamlar olusturmak ne bileyim bi parfum bi makyaj sizle ilgili bir durum. Bu illaki sonu yatakta bitecek bir anlik olay degil. Bu bir surec. Ve bence cabalamalisiniz. Evet sizi sevmis gprmus begenmis evlenmis. Ama evlilik bir omur boyu surecek bir olay. Ciftlerin birbirlerinden istekleri olmasi dogal. Kisiliginizi degistirmenizi istememis. Biraz daha bakimli vs olmanizi istemis. Arastirin. Ugrasin. Ogrenin. Uygulayin. Sonra da zaten sizin istekleriniz de yerine gelecektir. Emin olun gyapici cumleler kurmaya baslayacaktir.

Evlenirken aklı neredeymiş acaba beyefendinin ? Hevesini alınca mı anlamış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…