bu tarif edilebilir bişey değil ki..
böyle şeyler önce insanın kendine güveninden başlar..
o kadar çok güzel kadın , o kadar çirkin bayanlarla aldatılıyor ki,bu durum anlatmaya çalıştığım şeyi bir nebze olsun somutlaştırır belki..
fön çektirinden kastım , kendinize güveninizi yerine getirmesi içindi..
öncelikle kendinize güvenin..
eşinizin yanında pısırık durmayın,siz yere basın , bastığınız yeri titretinsüprizzzzz
değiştirirsem abes durur zaten..peki senin eşin ne düşünüyor bu konuda.bir erkek için değmez demişsin de bazen şöyle düşünüyorum ben dünyanın en cilveli en güzel kadınıda olsam belki eşim başka şeyler isticekti,erkeklerin gözü doymuyor gibi geliyor bana...
haklısın aslında ; erkekler doymak bilmiyor...
ama yine de kendin için birşeyler yapabilirsin... aslında bunu biraz zamana yayabilirsin... sanırım 81lisin... diilsen de ben 81liyim... ve yeni yeni kadın olmak ne kadar güzel birşey anlayabiliyorum...
ben de makyaj sevmezdim ama şimdi makyajsız çıkamıyorum... makyaj derken de abartı bir makyaj değil tabii ki hala özümde sadeliği seviyorum... biraz rimel ; hafifi bir ruj ve allık...
ya da artık topuklu ayakkabı giymek istiyorum... işim nedeniyle koşturmacada her ne kadar converseler favorim olsa da topuklu ayakkabının verdiği havayı da taşımak istiyorum... bunun gibi şeyler...
yani adım adım sen de bu konularda ilerleyebilirsin... elbette bir anda değişim sana da eşine de hoş görünmez... ama zamana yayarsan her değişiklikte eşinin ilgisini rahatlıkla çekebilirsin...
yazzdıklarında bir şey dikkatmi çekti..kadın olmanın güzel bir şey olduğunu ynei anlıyorum yazmışsın..belkide sorun bu kadın olmayı bilmemek.
ha bu arada bazıları birde eğitimcisin bak kendine yazşdmıa ben saçlarımıramadan birde kıyafet talerimi ütülemeden okula gitmiyorum..ben sıradan giyiniyorum.önemli olan öğrencilerin beni işveli bulması değil kocam bulsun yeter :)kadın olmayı deneyeceğim ama son kez,yine birşeyler değişmezse bilemiyorum artık yabancılaşacağız birbirimize
peki kadın olmayı bilememekten ziyade ; kadın gibi olmak istemiyorum demişsin...
bu bence asıl sorun... neden istemiyorsun?
ya da olmak istemediğin kadının senin için tanımı ne?
ayrıca öğrencilerine örnek olmak istemen güzel ama sonuçta onlar çok küçükler ve öğrenciler... okulun da bir kuralı var... o yüzden sen elbette belli sınırlar içinde daha farklı olabilirsin... ayrıca öğrencilerine işveli olma elbette kaydirigubbakcemile3
belki de sorunun kaynanğı özgüven dediğiniz gibi..bu sorunun yanıtı da burada değil belki bir pskologta..iyi bir pskolog bulursam gideceğim de..kendimi kadın gibi görmek ve kadın gibi giyinmek istemiyorum size tuhaf gelicek ama böyle..arkadaş okula giderken nasıl giyidiğimi sormuş..okula temiz,ütülü elbiselerle ve saçlarım arkadan toplanmış gidiyorum,makyaj yapmıyorum düğüne gitmiyorum sonuçta.öğrencilere tırnakllarıızı kesin derken ben uzatamam ya..işte böyle kadınsı olmak istemiyorum.rahat edemiyorum
Psikologu filan boşver.
Öncelikle kocam için değişiyorum fikrinden kurtul. Kocan sana arzulu gözlerle baktıkça, çok güzelsin dedikçe mutlu olacaksın ve bunu kendin için yaptığını anlayacaksın. Şöyle güzel sexy iç çamaşırlarından al. Ama gerçekten sexy olsun. Öyle kırmızı takımla kurtulamazsın aklinialirimsmile g string tanga falan al, jartiyer vs. Çok hafif dudaklarına meyveli koruyuculardan sür. Bakışlarını şuhlaştıracak bir makyaj yap veya kuaförde yaptır. Saçlarını toplama salık bırak. tek yandan bırakıp boynu açıkta bırakırsan da iyi olur. yürüyüşün çok önemli. Asil ve yavaş yürümelisin. Sanki parmak ucunda yürür gibi. Eşine dokun. Ondan bekleme. Onu istediğini belirtecek tavırlarda bulun.
Soyunurken belli bi sırayla ve yavaşça soyun. Hatta tam soyunma yarım kalsın kaydirigubbakcemile3
Vücudunun güzel olan kısmını ön plana çıkar. Çirkin olan kısmını arka planda tut. Göbeğin varsa göğüs dekoltesi olan bi gecelik giyebilirsin mesela. Bel altı espriler yap ama seviyesi düşük olmasın.
Kocan işteyken falan mesajlar at. Mesela kocan yanında değilken güzel seksi fotoğraflar çek. Senin göremediği yönlerini keşfetsin.
Kısacası : güzel olanı göster çirkin olanı gizle. gülümse. çapkın çapkın bak. asil yürü. istediğini belli et.
Elbette bunları bi anda yapamazsın. Yavaş bir değişim sürecine girebilirsin. Denemelisin. Sexy ve cilveli olmak güzellik gerektirmez. :hulya:
Merhaba arkadaşlar..Eşim 2 gün önce bana "sanki bir erkekle beraberim,bana hiç cilve yapmıyorsun,kadınsı giyinmiyorsun" dedi.Cilve bir kişilikse ben kişiliğimi değiştiremem,yada yetiştirilme tarzı ise ben böyle yetişmişim kısacası değişemem.çünki denedim.kadınsı kıyafetler aldım kendimi beğenmedim rahat edemedim,eşimde aldıklarımı beğenmemişti zaten :) o günden beri eski halime döndüm.Eşimin beni sevdiğini biliyorum fakat beni kadın olarak görmüyor,sadece iyi biri olduğumu düşünüyor oda kendi açısından haklı evde bir erkek olmalı oda o, ben fazla oluyorum..:) güldüğüme bakmayın bu konu çok canımı sıkıyor..neyapsam da ben cilveli olamıyorum eşim cilveli olmamı istiyor ona yetmiyorum.ben ne yapacağım ya(((acaba benden soğur mu zamanla henüz 1 buçuk yıllık evliyiz..güzel olduğumu söylemez.nişanlı iken bile söylemezdi.eğer söyleseydi belki biraz cesaret gelirdi bana. oda haksız aslında..duymak istiyorum güzel sözler.söylemiyor.beni sevmiyorsun,güzel olduğumu söylemiyorsun diyorum.illa söylememmi gerek sen güzelsindeyip geçiştiriyor.sizce sadece ben miyim sorunlu olan beni bakımsız olmakla suçluyor ,kadınsı olmamakla suçluyor.beni istemeye geldiklerindede aynıydım oysaki..ozaman almasaydı beni.size bu sorun basit gelebilir fakat evde iki yabancı olacağız neredeyse onunla..ama birbirimize karşı çok saygılıyızdır..neyapacağım ben ya:çok üzgünüm: benim gibi bir kadın daha varmı?cilveli olmayıp eşi bundan şikayetçi olan??
ne kadar yanlıs bir dusunce siz burdan fikir istiyorsunuz ve gercekten arkadaslar burda dusunup fikir veriyor ama siz okula giderken makyaj yapmıyorum dugunemi gidiyorum diyorsunuz ne alaka onca ogretmen var makyajlı bakımlı onlar dugunemi gidiyor veya tırnakları uzun siz kendinizi ogrencilerle birmi tutuyorsunuz anlamadım ki ben..siz cok fazla kapatmıssınız kendinizi bu kadar kapalı kaldıgınız icin esinize hak veriyorum adam napsınki
sexi olmak öğrenilebilir diyorsan eğer yazdıkların çok açıklayıcı idi gerçektendenemeye değer ama deneyecek yetenek yok bende..denesemmi acaba yokyok bana uymaz yada denesemmi :)) kendimden bile utanıyorum ben ya kızlar galiba ben kocamdan utanıyorum :roflol::1shok::ecrin_bebek: gülsemmi ağlasammı allah allahh
valla bi kere bu laf çok ağır bi laf bence, bişey istiyosa bile böyle bodozlama erkek gibisin denmez, yani istemeninde bi usulu vardır, önce bi kendine baksın o diyesim geldi affına sığınarak
ayrıca bu işler birazda karşılıklı, sana nişanlıyken bile güzel sözler söylemiyormuş, içindeki cilveli kadının çıkmaması birazda bundan bence
ve evet ayrıca ilerde senden soğuma ihtimali var, çünkü bazı kadınlar sadece kocasına değil tavır olaark cilveli, yani yanlış anlaşılmasın onların yapısı öyle, ve bence kadın erkek herkese hoş görünür böyle tipler
bide bu alışkanlık meselesi canım öyle ha dedinmi okus opusla olmaz, ucundan köşesinden başlarsın ona alışınca dozajı arttırırsın alışkanlık olana kadar devam edersin
mesela sonuçta evin içinde nedir ki yani az sexi bişeylerle dolaşmak, bi topuklu ayakkabı yada terlik giymek, kendine yakıştırmasanda giy, gözün alışık olmadığından sana yakışmıyor gibi geliyo, emin ol yakışıyodur, alışkanlık olunca sürekli benzer şeyler alamaya başlıcaksın başka şey giymiceksin, dışarda yine kendi tarzında takıl
makyaj yapmasan bile koku önemlidir sexi bulduğun kokulardan al, saçına falan zaten bakıyosundur çalışıyosun sonuçta
canımlı cicimli aşkımlı laflar...
çokta zor değil aslındabayanssulusmile
belki de sorunun kaynanğı özgüven dediğiniz gibi..bu sorunun yanıtı da burada değil belki bir pskologta..iyi bir pskolog bulursam gideceğim de..kendimi kadın gibi görmek ve kadın gibi giyinmek istemiyorum size tuhaf gelicek ama böyle..arkadaş okula giderken nasıl giyidiğimi sormuş..okula temiz,ütülü elbiselerle ve saçlarım arkadan toplanmış gidiyorum,makyaj yapmıyorum düğüne gitmiyorum sonuçta.öğrencilere tırnakllarıızı kesin derken ben uzatamam ya..işte böyle kadınsı olmak istemiyorum.rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?