benim gibi bir kadın daha var mı?

belki de sorunun kaynanğı özgüven dediğiniz gibi..bu sorunun yanıtı da burada değil belki bir pskologta..iyi bir pskolog bulursam gideceğim de..kendimi kadın gibi görmek ve kadın gibi giyinmek istemiyorum size tuhaf gelicek ama böyle..arkadaş okula giderken nasıl giyidiğimi sormuş..okula temiz,ütülü elbiselerle ve saçlarım arkadan toplanmış gidiyorum,makyaj yapmıyorum düğüne gitmiyorum sonuçta.öğrencilere tırnakllarıızı kesin derken ben uzatamam ya..işte böyle kadınsı olmak istemiyorum.rahat edemiyorum

benimki sürekli eleştirir. birşeyi beğenmez.baktım ki ne yapsam yaranamıyorum hiç uğraşmam o zaman :))
beğenmeyen küçük oğluna almasaydı değilmi hehe:))

haklısın aslında ; erkekler doymak bilmiyor...

ama yine de kendin için birşeyler yapabilirsin... aslında bunu biraz zamana yayabilirsin... sanırım 81lisin... diilsen de ben 81liyim... ve yeni yeni kadın olmak ne kadar güzel birşey anlayabiliyorum...

ben de makyaj sevmezdim ama şimdi makyajsız çıkamıyorum... makyaj derken de abartı bir makyaj değil tabii ki hala özümde sadeliği seviyorum... biraz rimel ; hafifi bir ruj ve allık...
ya da artık topuklu ayakkabı giymek istiyorum... işim nedeniyle koşturmacada her ne kadar converseler favorim olsa da topuklu ayakkabının verdiği havayı da taşımak istiyorum... bunun gibi şeyler...

yani adım adım sen de bu konularda ilerleyebilirsin... elbette bir anda değişim sana da eşine de hoş görünmez... ama zamana yayarsan her değişiklikte eşinin ilgisini rahatlıkla çekebilirsin...

yazzdıklarında bir şey dikkatmi çekti..kadın olmanın güzel bir şey olduğunu ynei anlıyorum yazmışsın..belkide sorun bu kadın olmayı bilmemek.
ha bu arada bazıları birde eğitimcisin bak kendine yazşdmıa ben saçlarımıramadan birde kıyafet talerimi ütülemeden okula gitmiyorum..ben sıradan giyiniyorum.önemli olan öğrencilerin beni işveli bulması değil kocam bulsun yeter :)kadın olmayı deneyeceğim ama son kez,yine birşeyler değişmezse bilemiyorum artık yabancılaşacağız birbirimize

peki kadın olmayı bilememekten ziyade ; kadın gibi olmak istemiyorum demişsin...
bu bence asıl sorun... neden istemiyorsun?

ya da olmak istemediğin kadının senin için tanımı ne?

ayrıca öğrencilerine örnek olmak istemen güzel ama sonuçta onlar çok küçükler ve öğrenciler... okulun da bir kuralı var... o yüzden sen elbette belli sınırlar içinde daha farklı olabilirsin... ayrıca öğrencilerine işveli olma elbette kaydirigubbakcemile3

benim valla içimden geliyor nişanlımla bulusacagım zaman süslenmek falan
ama bazende eşofman falan giyiyorum sıfır makyaj
makyajda cok abartılı yapmam zaten
insan giyindiğini kendini yakıstırdıktan sonra her türlü kadın oldugunu hissettir
ister eşofmanlarla ister elbiselerle

bence başarırsın..mesala düz ayakkabı giyiyorsan biraz topuklu giy.saçlarımı arkadan topluyorum demişsin kesimini değiştir her zaman toplama,hep pantalon giyiyosan arada etek giy .öğrencilerime tırnaklarını kesin derken uzatamam diyorsun ,tamam çok uzatma zaten azıcık uzat oje sür hafif bir makyaj yap.bence kendinde seveceksin bu değişikliği.

soruna cevap verdiğimde buradaki bazı bayanlar bana kızabilir lütfen kusura bakmayın yazdıklarımdan ötürü arkadaşa cevap yazıcam ,biliyorum haksız olduğumu yanlış olduğumu ama arkadaşa gerçek düşüncemi söyleyeceğim..neden kadın olmak istemiyorum?cevap:kadınsı davrfanış yapanlar bana rol yapıyormuş gibi geliyor,sanki kendileri değiller,ve salakça buluyorum..kızlar sözüm meclisten dışarı özür dilerim şimdiden

Psikologu filan boşver.
Öncelikle kocam için değişiyorum fikrinden kurtul. Kocan sana arzulu gözlerle baktıkça, çok güzelsin dedikçe mutlu olacaksın ve bunu kendin için yaptığını anlayacaksın. Şöyle güzel sexy iç çamaşırlarından al. Ama gerçekten sexy olsun. Öyle kırmızı takımla kurtulamazsın aklinialirimsmile g string tanga falan al, jartiyer vs. Çok hafif dudaklarına meyveli koruyuculardan sür. Bakışlarını şuhlaştıracak bir makyaj yap veya kuaförde yaptır. Saçlarını toplama salık bırak. tek yandan bırakıp boynu açıkta bırakırsan da iyi olur. yürüyüşün çok önemli. Asil ve yavaş yürümelisin. Sanki parmak ucunda yürür gibi. Eşine dokun. Ondan bekleme. Onu istediğini belirtecek tavırlarda bulun.

Soyunurken belli bi sırayla ve yavaşça soyun. Hatta tam soyunma yarım kalsın kaydirigubbakcemile3

Vücudunun güzel olan kısmını ön plana çıkar. Çirkin olan kısmını arka planda tut. Göbeğin varsa göğüs dekoltesi olan bi gecelik giyebilirsin mesela. Bel altı espriler yap ama seviyesi düşük olmasın.

Kocan işteyken falan mesajlar at. Mesela kocan yanında değilken güzel seksi fotoğraflar çek. Senin göremediği yönlerini keşfetsin.

Kısacası : güzel olanı göster çirkin olanı gizle. gülümse. çapkın çapkın bak. asil yürü. istediğini belli et.

Elbette bunları bi anda yapamazsın. Yavaş bir değişim sürecine girebilirsin. Denemelisin. Sexy ve cilveli olmak güzellik gerektirmez. :hulya:

ne kadar yanlıs bir dusunce siz burdan fikir istiyorsunuz ve gercekten arkadaslar burda dusunup fikir veriyor ama siz okula giderken makyaj yapmıyorum dugunemi gidiyorum diyorsunuz ne alaka onca ogretmen var makyajlı bakımlı onlar dugunemi gidiyor veya tırnakları uzun siz kendinizi ogrencilerle birmi tutuyorsunuz anlamadım ki ben..siz cok fazla kapatmıssınız kendinizi bu kadar kapalı kaldıgınız icin esinize hak veriyorum adam napsınki

cilve demek sıcak davranış demek ıllakı yapış yapış devamlı tahrık demek değil...
arada fark var...
bazen ufacık bı bakış cilvedır
yada söylenılen avamlastırılmayan bı sözcüktür cilve..
cilveli doğulmaz artı sonradan kazanılan bı yetidir bana göre bazıları becerır bazıları beceremez..
ama benım kafama takılan siz kendınızı kadınsı görmüyorsunuz bu bı problemdır bana göre..
sonuçta kadınsınız nasıl kendınızı kadınsı göremezsınız...

sexi olmak öğrenilebilir diyorsan eğer yazdıkların çok açıklayıcı idi gerçektendenemeye değer ama deneyecek yetenek yok bende..denesemmi acaba yokyok bana uymaz yada denesemmi :)) kendimden bile utanıyorum ben ya kızlar galiba ben kocamdan utanıyorum :roflol::1shok::ecrin_bebek: gülsemmi ağlasammı allah allahh

canım cilve sadecekadınsı giyinmek yada makyaj yapmakla olmaz ki
eşin giyimini değiştir,kadınsı gibi giyin yada makyaj yap biraz dememiş
televzyon seyrederken başını omzuna yaslayabilirsin,sarılabilirsin
sarılıp,yanağına bi tane buse kondurabilirsin,fazla ayrıntıya giremiyorum ama eşin
erkek gibi durma demek istiyor sanırım

valla bi kere bu laf çok ağır bi laf bence, bişey istiyosa bile böyle bodozlama erkek gibisin denmez, yani istemeninde bi usulu vardır, önce bi kendine baksın o diyesim geldi affına sığınarak
ayrıca bu işler birazda karşılıklı, sana nişanlıyken bile güzel sözler söylemiyormuş, içindeki cilveli kadının çıkmaması birazda bundan bence
ve evet ayrıca ilerde senden soğuma ihtimali var, çünkü bazı kadınlar sadece kocasına değil tavır olaark cilveli, yani yanlış anlaşılmasın onların yapısı öyle, ve bence kadın erkek herkese hoş görünür böyle tipler
bide bu alışkanlık meselesi canım öyle ha dedinmi okus opusla olmaz, ucundan köşesinden başlarsın ona alışınca dozajı arttırırsın alışkanlık olana kadar devam edersin
mesela sonuçta evin içinde nedir ki yani az sexi bişeylerle dolaşmak, bi topuklu ayakkabı yada terlik giymek, kendine yakıştırmasanda giy, gözün alışık olmadığından sana yakışmıyor gibi geliyo, emin ol yakışıyodur, alışkanlık olunca sürekli benzer şeyler alamaya başlıcaksın başka şey giymiceksin, dışarda yine kendi tarzında takıl
makyaj yapmasan bile koku önemlidir sexi bulduğun kokulardan al, saçına falan zaten bakıyosundur çalışıyosun sonuçta
canımlı cicimli aşkımlı laflar...
çokta zor değil aslında
bayanssulusmile

Son düzenleme:

haklısın

Öğrenilir, ben de çok utangaçtım. ve nişanlım bana sadeliğini seviyorum derdi. Güzelsin falan demezdi pek. Ben sinir olurdum. Sonra yavaş yavaş nişanlım kendine bak vs. demeye başladı -tatlicadiarzu- ben de hani benim sadeliğime vurulmuştun diye kızdım. Aynı senin gibi düşünüyordum. Sonra yavaş yavaş bu dediklerimi yaptım(kadın dergileri erkek dergileri internet sağolsun kaydirigubbakcemile2. Şu anda nişanlım hergün çok güzelsin. Çok sexysin. bayılıyorum sana :kedi: falan diyor. Ve bu bana özgüven kazandırdığından daha çok bakmak istiyorum kendime sempatiksalakcinni Gerçekten beğenilmek çok güzel bir duygu. Bunu tadarsan aslında onun için değil kendin için süslendiğini anlarsın kaydirigubbakcemile3 Ayrıca ben de çirkin olmasam da güzel değilim mesela balık etliyim vs.

Koku gerçekten çok önemli alkisalkisalkis

Allahaşkına ne giyiyorsunuz dasiz erkeksi görünüyormuşsunuz ..
öğretmen zaten etek giyer.
etekte kadın kıyafetidir.zaten saçı arkadan toplamakta kadınsı bir görünümdür.
geneldede öğretmenler öyle yaparlarsaçlarını. çokta şıktır bu saç.
eee ne kaldı .
ütülü elbiseler.
ok.
buda güzel.
elbisede kadın giysisi..
kalan tek ne.
ruj bir parlatıcı sürmek zor olmasa gerek.
kırmızı ruj sürün demiyorum size.
dudak tonunda, nute bir ruj sürün.
hafif bir kalem. tırnaklarınızı çok uzatmanın anlamı yok zaten. yine bir açık renk oje.
siz öğretmesiniz onlar öğrenci.
arada fark var. tabiki onlar tırnak uzatmayacaklar.
ha bu söylediklerim bir parlatıcı bir kalem, şık ve sade öğretmene yakışan kıyafetler ,illa düğünde olmaz.
ruju biz düğünden düğüne sürmüyoruz. günlük hayattada kullanıyoruz.
önce bu yanlış olan bakış açısını düzeltin.

Kesinlikle eşin haklı....
Ben nasıl ki karşımda fingir f
ngir bir koca istemezsem erkekler de karşısında erkek gibi bir kadın istemez...
Makyaj sadece düğüne giderken yapılmaz... Düğüne giderken yapılan makyajla günlük makyaj farklıdır.... Birinde simli ışıltılı farlar kullanırsın dğerinde pastel tonlar...

Sem kadın gibi olmak stemiyormuşsun, kadın gibi olanları yapmacık ve saçma buluyormuşsun??? Ben de kadınlığını gizleyenleri yapmacık buluyorum, ve komik buluyorum...
Kadınsııktan kastınız ne yapmacık bulduğunuz ne???
Hefaim kırmızı ruj sürüp mini eteklerle bacak bacak üstüne atıp etrafına şuh güücükler atanları kastediyorsanız onlar sadece filimlerde var....

Kadın olmak bu değildir.... Kadın olmak güzel giyinmektir, temiz giyinmek değil yerine göre giyinmektir, kendine bakmaktır. Neden saçını arkadan topluyorsun?? Katlı bir kesim ve salık saçla kendini daha baımlı hissedesin, eşin de seni daha hoş görür, çevrendekiler de... Bu yapmacıklık değildir.. Aksine saçı arkadan toplayıp çıkmak bence tembeliktir.. ben sadece saçım kiriyse o akşam duş alamadısam toplarım ki saçımın kirli olduğu belli olmasın diye...

Ben erkek olsam eve geldiğimde eşimin pijamalarıyla laylaylom oturmasını istemem, bu erkeklerin doyumsuzluğu ile ilgili değil... Ben bir kadın olarak da eşimin kendine bakmasını isterim....

Siz bence çok kapatmışsınız kendinizi... Öğrenciler tabi ki tırnaklarını uzatmaycak.. Ama siz uzatabilirsiniz, malum siz öğrenci değilsiniz....

Bence siz kadın olmak istemiyor flan değilsinz, sadece kadın olmanın getireceği emeğe üşeniyorsunuz....
Saçınızı toplamasanız hergün duş alıp fön çekmeniz gerekecek, tırnalarınızı uzatsanız manikür gerekecek oje sürüp silmek gerekecek... Makyaj yapmaya kalksanız hadi makyajı yaptınız akşam onu temizlemeniz gerekecek..
Yok en iyisimi siz hiçbirini yapmayın... Eşiniz de uzaklaşsın sizden... Ama hata sizde değil, o da doyumsuz olmasaymış....
Gerçekten üzülüyorum böyle hemcinslerimi duyunca...
Eşiniz için değil kendinz için bakımlı olun.... Ben temiz ütülü kıyafet giyiyorum demekle olmuyor sadece...
Demekki eşinize kadınsılığınızı hissettiremiyorsunuz... Ve bu da sizin hatanız... Ya sağlıklı bir evlilik için biraz daha eşinize kendinizi kadın gibi hissettireceksiniz..
Yada kocacım ben kadın olmayı sevmiyorum, biz ayn evde iki asker arkadaşı gibi erkek erkeğe takılalım diyceksiniz....

acıkcası ben herdaım bayanların bakımlı olmasından yanayım..
yerı geldımı cılvesınıde yapacak tavrınıda koyacak gerektıgınde hayır dıcek.
ben bı bayan olarak esımın bakımlı olmasını temız olmasını tatlı dıllı olmasını ısterım..
bakımlı olmasıda şartdır benım ıcın..
kı nasıl ben ıstıyosam oda ıstemesı normaldır..
esınız dısarda daha bakımlı bayanlar goruyo ıse eve gelıpde sızı dagınık bakımsız goruyo ıse boyle bısı demıs olabılır..
esınıze hak verıyorum ben..
kım evıne geldıgınde kapısını acan kadının bakımsız oldugunu gormek ısterkı..
bekarken flort donemınde nasıl ozenıpde suslenılıyo yakıstımı dıye dort donuyo ısek evlıykende bu ozen olmalı dıye dusunuyorum..
hem guzel sozlerı boş verın arada desınkı anlamı olsun..
hergun hayatım cok guzelsın dese emın olun sızın ıcın bu cumlenın anlamı kalmaz..
cılve konusunda ıse vallahı kadın dedıgın olcak bırazcık cılvelı nazlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…