Merhaba arkadaşlar..Eşim 2 gün önce bana "sanki bir erkekle beraberim,bana hiç cilve yapmıyorsun,kadınsı giyinmiyorsun" dedi.Cilve bir kişilikse ben kişiliğimi değiştiremem,yada yetiştirilme tarzı ise ben böyle yetişmişim kısacası değişemem.çünki denedim.kadınsı kıyafetler aldım kendimi beğenmedim rahat edemedim,eşimde aldıklarımı beğenmemişti zaten :) o günden beri eski halime döndüm.Eşimin beni sevdiğini biliyorum fakat beni kadın olarak görmüyor,sadece iyi biri olduğumu düşünüyor oda kendi açısından haklı evde bir erkek olmalı oda o, ben fazla oluyorum..:) güldüğüme bakmayın bu konu çok canımı sıkıyor..neyapsam da ben cilveli olamıyorum eşim cilveli olmamı istiyor ona yetmiyorum.ben ne yapacağım ya(((acaba benden soğur mu zamanla henüz 1 buçuk yıllık evliyiz..güzel olduğumu söylemez.nişanlı iken bile söylemezdi.eğer söyleseydi belki biraz cesaret gelirdi bana. oda haksız aslında..duymak istiyorum güzel sözler.söylemiyor.beni sevmiyorsun,güzel olduğumu söylemiyorsun diyorum.illa söylememmi gerek sen güzelsindeyip geçiştiriyor.sizce sadece ben miyim sorunlu olan beni bakımsız olmakla suçluyor ,kadınsı olmamakla suçluyor.beni istemeye geldiklerindede aynıydım oysaki..ozaman almasaydı beni.size bu sorun basit gelebilir fakat evde iki yabancı olacağız neredeyse onunla..ama birbirimize karşı çok saygılıyızdır..neyapacağım ben ya:çok üzgünüm: benim gibi bir kadın daha varmı?cilveli olmayıp eşi bundan şikayetçi olan??
iyi de insanın evlenmeden önceki ve evliykenki hali aynı olur mu? evliyken kadınsı yönlerini ortaya çıkarcağını düşünmesi çok doğal
git kucağına otur sırnaş boynunu yala. canın ne çekerse yap. o senin malıntövbe ya ama cidden aklına ne geliyosa yap işte
ne kadar kadınsı açık saçık kıyafetler giyersen giy, soğuk nevale olduktan sonra pek bi şey ifade etmez. adam arzulandığını ve arzulanmaktan hoşlandığını hissetmeli
Erkekten erkeğe farkediyor herhalde...Benim eşim üstümde eşofman bile olsa tahrik oluo
Ama ben çok severim değişik iç çamaşırları falan giymeyi,eşim de hiç gerek yok diyo
Yine de kadın her zaman çekici olmalı tabi ki...
dışın değil ruhun çıplak olcak anam
Ruhum hiç giyinmiyo ki
amannnn o kadar para verip aldığın iç çamaşırlarını görüyolar mı ki?
Kaç saniye üstünüzde kalıyor
5? 10?
5? 10?
önemli olan göstermek şekerim :):)
5? 10?
önemli olan göstermek mi, gösterebilmek mi?
ben gösterebilmeyi şimdiye kadar başaramadım hep taarruz hep taarruz
sütyen değil de memenin ondan pörtlerkenki görüntüsü önemli, o yüzden hafife almamak lazım çamaşırlarıaah ah benimkiler büyük olsa ben de yapardım. (fatmagülün yengesi gibiyim haa )
adamı bağla bakim taarruz edebilio mu
5? 10?
harikasın,tam bendensin
yok yok siz gerçekten delisiniz :):)
5? 10?
harikasın,tam bendensin
gel sende katıl bize yavrum
sütyen değil de memenin ondan pörtlerkenki görüntüsü önemli, o yüzden hafife almamak lazım çamaşırlarıaah ah benimkiler büyük olsa ben de yapardım. (fatmagülün yengesi gibiyim haa )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?