benim gibi bir kadın daha var mı?

benim de sizin gibi bir arkadaşım vardı. erkek gibiydi kelimesi bile az geliyordu ona. annem kızda farklı durumlar var diye düşünüp başbaşa oturmamıza izin vermek istemezdi, o derece:) çıkma teklif eden bi kız bile olmuş etrafında.

şimdi inanılamayacak şekilde şekli şemali değişti. özel bişey yapmadı, içinden geldiği zaman o zamandı.

hatun manken gibi salınıyor artık. ha, hala hayt huyt konuşuyor, erkek gibi konuşması tavırları ama; görüntü hatun gibi olunca çok takılmıyor sevgilisi.

biraz görüntüyle işe başla istersen. yavaş yavaş... belki o kibar elbiselerin içinde yavaş yavaş değişiverirsin.

ben çok süslü bi kadınım. cilveli olup olmadığımı bilemiyor. dışarı çıkarken ful makyaj yaparım, araba ile gidiyosak topuklu giyerim, saçımı fönlerim. dekolte eşim sevmez. kıskanır. ama kapalı uyumlu giymeye çalışırım. hoş gene kulp takar kıyafetlerime. evdeysem rahat giyerim. gecelik, eşofman... ama muhakkak gözüme bi kalem çeker bi allık süreririm. eşim aslında evde süslü dışarda daha az dikkat çekici olmamı ister. ama burası benim de evimse rahatım da önemli. kotla iş yapamam.

en yakın arkadaşım, çok sadedir. ne makyaj yapar ne süslü giyer. bi kot bi tişört. işe de öyle gider. saçını kısacık kestirir. ona derim "zaten çok güzelsin ama niye daha çekici olmayasın" "üşeniyorum sevmiyorum" der. düğüne gideken yaptığı makyaj benim pazar kahvaltıında yaptığımdan az.. ona göre de ben çok süslüyüm. garip geliyor bu kadar e süslenmem.

sabah 6da kalkıp 1 saat saç makyaj hazırlanıp öyle işe gittiğim olurdu. benim de yapım bu. şimdi bana elini yüzünü yıka çık deseniz yapamam. sizi çok iyi anlıyorum. süsü sevmiyorsanız yapamazsınız. ama cilve farklı bir şey. bi arkadşaım da hiç süslenmez. duşunu alır saçını kurutmaz bile. ama cilveli. kocası süslen demez. kız, kocasına bazen dans eder, bazen kucağına oturur..

daha samimi davranmayı,gözlerine bakmayı, fiziksel teması arttırmayı deneyebilirsiniz.

zaten bakmayın benim kokoşluğuma aslında hiç bir erkek de aşırı süslü kadın sevmez. benim eşim en çok "kot beyaz body" içinde çekici bulur beni. sizin kocanızın bakım anlayışı da farklı olabilir. tam ne seviyorsa söylesin.

iyi de insanın evlenmeden önceki ve evliykenki hali aynı olur mu? evliyken kadınsı yönlerini ortaya çıkarcağını düşünmesi çok doğal

git kucağına otur sırnaş boynunu yala. canın ne çekerse yap. o senin malın tövbe ya ama cidden aklına ne geliyosa yap işte

ne kadar kadınsı açık saçık kıyafetler giyersen giy, soğuk nevale olduktan sonra pek bi şey ifade etmez. adam arzulandığını ve arzulanmaktan hoşlandığını hissetmeli

Erkekten erkeğe farkediyor herhalde...Benim eşim üstümde eşofman bile olsa tahrik oluo

Ama ben çok severim değişik iç çamaşırları falan giymeyi,eşim de hiç gerek yok diyo

Yine de kadın her zaman çekici olmalı tabi ki...

dışın değil ruhun çıplak olcak anam

amannnn o kadar para verip aldığın iç çamaşırlarını görüyolar mı ki?
Kaç saniye üstünüzde kalıyor
5? 10?

sütyen değil de memenin ondan pörtlerkenki görüntüsü önemli, o yüzden hafife almamak lazım çamaşırları aah ah benimkiler büyük olsa ben de yapardım. (fatmagülün yengesi gibiyim haa )

sütyen değil de memenin ondan pörtlerkenki görüntüsü önemli, o yüzden hafife almamak lazım çamaşırları aah ah benimkiler büyük olsa ben de yapardım. (fatmagülün yengesi gibiyim haa )

benimkilerde cücüktü de kilo alımıyla birlikte soğan oldular

adamı bağla bakim taarruz edebilio mu

kırbaç da alayım mı elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…