- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
valla bence eşin yine kabalık etmiş kusura bakma, gerçi bebek sevilirken genelde saçmalanır öyle bişeyse bilemicem ama devamlı ima ediyor diyosun, madem evlenirken güzellik aramıyodu şimdi niye arıyor, keşke nişanlıyken beni güzel bulmuyorsan evlenmeyelim çünkü ben kocam tarafından güzel bulunmak isterim deseydin. bence konuyu yine makyaja getirmeyelim çünkü burda bence doğal güzellikten bahsediliyor, 24 saat bi kadın makyajlı gezemez, makyajsızkende kocası tarafından güzel bulunmak ister bu da makyajla, yada zorlamayla sağlanacak bişey değil
ama senin de özgüven sorunun var bence, bence bana benziyo aynı benim gibi çok güzel ve tatlı, sana benzese bu kadar sevimli olmazdı herhalde deyip gülerek, şakayla karışık lafı soksaydın
yani tamam seni güzel bulmuyor olabilirde niye bunu iki de birde dile getiriyor, napabilirsin yani, ona güzel görüncem diye komple yüz estetiği olcak halin yok
bence sana bir daha bu şekilde laf sokarsa altında kalma, normalde sakin bi tipsen, biraz agresyon iyidir bazen, hatta onun gözünde çekiciliğini bile arttırabilir kaydirigubbakcemile3
ama senin de özgüven sorunun var bence, bence bana benziyo aynı benim gibi çok güzel ve tatlı, sana benzese bu kadar sevimli olmazdı herhalde deyip gülerek, şakayla karışık lafı soksaydın
yani tamam seni güzel bulmuyor olabilirde niye bunu iki de birde dile getiriyor, napabilirsin yani, ona güzel görüncem diye komple yüz estetiği olcak halin yok
bence sana bir daha bu şekilde laf sokarsa altında kalma, normalde sakin bi tipsen, biraz agresyon iyidir bazen, hatta onun gözünde çekiciliğini bile arttırabilir kaydirigubbakcemile3