• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi bir kadın daha var mı?

valla bence eşin yine kabalık etmiş kusura bakma, gerçi bebek sevilirken genelde saçmalanır öyle bişeyse bilemicem ama devamlı ima ediyor diyosun, madem evlenirken güzellik aramıyodu şimdi niye arıyor, keşke nişanlıyken beni güzel bulmuyorsan evlenmeyelim çünkü ben kocam tarafından güzel bulunmak isterim deseydin. bence konuyu yine makyaja getirmeyelim çünkü burda bence doğal güzellikten bahsediliyor, 24 saat bi kadın makyajlı gezemez, makyajsızkende kocası tarafından güzel bulunmak ister bu da makyajla, yada zorlamayla sağlanacak bişey değil
ama senin de özgüven sorunun var bence, bence bana benziyo aynı benim gibi çok güzel ve tatlı, sana benzese bu kadar sevimli olmazdı herhalde deyip gülerek, şakayla karışık lafı soksaydın
yani tamam seni güzel bulmuyor olabilirde niye bunu iki de birde dile getiriyor, napabilirsin yani, ona güzel görüncem diye komple yüz estetiği olcak halin yok
bence sana bir daha bu şekilde laf sokarsa altında kalma, normalde sakin bi tipsen, biraz agresyon iyidir bazen, hatta onun gözünde çekiciliğini bile arttırabilir
kaydirigubbakcemile3

Aşk karşılıklı olursa güzeldir... Sen adama deli gibi aşık olsan da adam sana aşık değilse uzak durur sen de cilve yapmak istemezsin, çünkü böyle bir imkan vermez sana uzaktır soğuktur....
Seni üzmek istemem ama eşin mantık evliliği yapmıış...
Öğretmen maaş var, akıllı hanım hanımcık iyi aile kızı daha ne olsun mantığıyla evlenmiş, ama bi süre sonra evlilik için bunların yeterli olmadığını görmüş, ve şimdi güzellik tutku işve cilve istemeye başlamış....
Ama ne sen kocanla ne de kocan senle oturup konuşmuyorsunuz.. Bu şekilde çözemezsiniz ki sorunu...
Adam sana güzel olmadığını ima etmiş, adamın suratına sen sanki peri padişahının oğlusun da beni beğenmiyorsun, beğenmiyoduysan evlenmeseydin demiyorsun gelip burada kocam bana buudedi şunu dedi diye dert yanıyorsun...
Sorununun çözümü bizle konuşup dertleşmekte değil.. Kocanla konuşup neler hissettiğini söylersen ancak çözebilirsin...
Biz buradan ancak sana ah vah yazık ne patavatsız kocan varmış diyebiliriz....
Üzgünüm ama ya konuşamadığınız bir adamla evlenmeyecektiniz ya da kocanızla konuşmayı öğreneceksiniz...

Bence eşiniz bayan ruhundan anlamıyor.
Sizin ona farklı davranmanızı bekliyor ama kendisi bu durumu değiştirmek için çaba harcamıyor daha doğrusu kendi davranışlarının farkında değil.
Sonuçta biz bayanlar iltifat edilmeyi güzel olduğumuzun söylenilmesini bekleriz.
Eşinizle açıkça konuşun. Sözlerinin sizi kırdığını ve duyduklarınızdan sonra ona yaklaşamadığınızı söyleyin.
O da çaba harcasın.
Daha çok yenisiniz.Şu an birbirinize tutkun olmanız gereken zamanlar.
Ama siz daha şimdiden bu sorunları yaşıyorsunuz.
ılerisi hiç olumlu görünmüyor maalesef...

adamı kırmicam diye dırdır etmicem diye içine atiyosun her şeyi.. içinde gittikçe büyüyor.. gerekirse bağir çağir ama kocanla konuş.. neden evlendin o zaman de.. mantık evliliğimi yaptın de.. aklında ne varsa sor kendine.. hersey iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor.. kafanda kurup duruyosun adamın cümlelerini.. kendisine sorsana ne demek istemiş.. gerekirse evet dırdır yap.. başını şişir.. ama cevap al...

Bir erkek eşinin bakımlı olmasını isteyebilir, beğenmediği yanlarını dile getirebilir aynı şekilde kadında kocasına dile getirir, ama dalga geçerek laf sokarak değil, hele çirkin bulmak ne demek... yani başlı başına seni beğenmiyorum itici buluyorum demek, çirkin bulduğun kadınla niye evlenirsin niye çocuk yaparsın... çocuğu kullanarak aşağılayıcı benzetmeler yapmaya hakkı yok...

Eşiniz fazla ileri gidiyor bence, böyle yaparak sizin özgüveninizi daha çok yaralıyor...

Son düzenleme:
cilve yapmak hanımın işidir zaten.. icten gelmeside önemli.. ben nişanlıyım bazen cok mutlu olurum naz cilve kapris ne varsa dökerim..nişanlımda sever bunları ..her erkek bekler dogal olarak..
msn varsa yardımcı olmak isterim canım.. kuzenım danısmanlık konularında cok iyidir.

soruna cevap verdiğimde buradaki bazı bayanlar bana kızabilir lütfen kusura bakmayın yazdıklarımdan ötürü arkadaşa cevap yazıcam ,biliyorum haksız olduğumu yanlış olduğumu ama arkadaşa gerçek düşüncemi söyleyeceğim..neden kadın olmak istemiyorum?cevap:kadınsı davrfanış yapanlar bana rol yapıyormuş gibi geliyor,sanki kendileri değiller,ve salakça buluyorum..kızlar sözüm meclisten dışarı özür dilerim şimdiden

ne demek istediğini çok iyi anlıyorum...
ama salakça davranmakla kadınlık içgüdülerini birbirine karıştırma..
salakça davranış şudur: ilgili hatun kişi, makyaj yapar, süslenir, topuklu giyer ve kıvırtır..
aşkı memnu izler ama haberleri izlemez..
erkekleri nasıl tavlarımı düşünür ama hesap kitap bütçe hiiç düşünmez..
futboldan hiç anlamaz, erkekleri de futboldan ötürü sürekli eleştirir, ama kendisi saatlerce kankisiyle makyaj ve moda üzerine konuşabilir..
sevgilisine cilveli şekilde janııııımmmm diye konuşur, ve topluluk içinde dekoltesi dikkat çeksin diye herşeyi yapar.. frapan ve çekici görünmek hayatıdır..

ama biz böyle ol demiyoruz ki....
kocanı sev, kendini sev.. sen kadınsın sonuçta.. evet beynin erkeksi çalışabilir ama illa ki duyguların kadınsıdır..

ah teacher ah..

afedersin de kocan düpedüz kalın kafalı..

üstelik kalın kafalı olduğunu bilmiyor...

sende de bariz özgüven eksikliği var. bir kere sen kendini tam anlamıyla kadınsı ve çekici bulmuyorsun ki.. erkekler "güzel" olanı değil, "ben güzelim" diye ortalıkta dolaşanı güzel bulurlar.
çoğu kadının makyaj yapma, bakım yapma sebebi de budur zaten. bakımlı olmak özgüveni tavan yaptırır.
ama sen ister makyajla,ister bakımla,ister tavırla,ister uzman yardımıyla.. bence önce kendini beğenmeyi ve kadınsı hissetmeyi öğrenmelisin.(seni hiç görmedim ama nedense kocanın yanıldığını, senin oldukça hoş bir bayan oldugunu hissediyorum.)
ardından da bir bayanla nasıl konuşulacağını bilmeyen kocanın kalın kafasını marangoz törpüsüyle törpüle.. okkalı bir lafı hakediyor artık o.
inci gibi karısını beğenmiyor,yok yere seni bunalıma sokuyor,kıymet bilmiyor..

canim daha yeni evlisiniz, alirken gozu nereye bakiyormus. alsanaalsanasmile
cilve gercekten icten gelen birsey ama kadiniz bizde nihayetinde. mutlaka az da olsa
insanin icinde vardir. Ahh ah simdi ufak bebgim var saldim kendimi bu aralar
gerci kilom filan cok degil ama bakimsizim. biraz zaman gecsin yazin tozu dumana katicam :) bayanssulusmile opuyorumnanaktan
canim gercekten icine sinen ama kadinsi kiyafetler alabilirsin. elbise etek mesela
nebiliyim kuafore git sacini degistir , boyat hem kendin icin degisiklik olur,
hem cesaretimde yok nedemek , insan kendini guzel buluyorsa bu yeterli.
ve her kadin guzeldir canim kendine baktiktan sonra, yakisani giydikten sonra :)) hihoyyyt

valla bence eşin yine kabalık etmiş kusura bakma, gerçi bebek sevilirken genelde saçmalanır öyle bişeyse bilemicem ama devamlı ima ediyor diyosun, madem evlenirken güzellik aramıyodu şimdi niye arıyor, keşke nişanlıyken beni güzel bulmuyorsan evlenmeyelim çünkü ben kocam tarafından güzel bulunmak isterim deseydin. bence konuyu yine makyaja getirmeyelim çünkü burda bence doğal güzellikten bahsediliyor, 24 saat bi kadın makyajlı gezemez, makyajsızkende kocası tarafından güzel bulunmak ister bu da makyajla, yada zorlamayla sağlanacak bişey değil
ama senin de özgüven sorunun var bence, bence bana benziyo aynı benim gibi çok güzel ve tatlı, sana benzese bu kadar sevimli olmazdı herhalde deyip gülerek, şakayla karışık lafı soksaydın
yani tamam seni güzel bulmuyor olabilirde niye bunu iki de birde dile getiriyor, napabilirsin yani, ona güzel görüncem diye komple yüz estetiği olcak halin yok
bence sana bir daha bu şekilde laf sokarsa altında kalma, normalde sakin bi tipsen, biraz agresyon iyidir bazen, hatta onun gözünde çekiciliğini bile arttırabilir
kaydirigubbakcemile3

canım,
haklı oldugun noktalar var ama bakım ayrı birşey ya..
evin içinde makyajla dolaşsın demiyorum ama eğer küçücük bir bebek değilse hangimizin cildi maske,peeling,nemlendirici isteöiyor. zaten adam gibi bakım yapılmamış bir cilde makyaj yapıldığını düşünemiyorum.. maske gibi..
evde de makyajlı gezsin demiyorum ama kişisel bakım önemli..giyim önemli.. bihter gibi her gece döktürsün saten gecelikleri demiyorum ama pamuklu pijamanında güzeli var; kötüsü var.
sonra manikürü,pedikürü var.. uzar gider bu liste..

konu sahibi,makyaj yapmıyorum ama bunların hepsini yapıyorum diyorsan üstüne alınma canım,ben yanlış anlamışım o zaman..

canım,
haklı oldugun noktalar var ama bakım ayrı birşey ya..
evin içinde makyajla dolaşsın demiyorum ama eğer küçücük bir bebek değilse hangimizin cildi maske,peeling,nemlendirici isteöiyor. zaten adam gibi bakım yapılmamış bir cilde makyaj yapıldığını düşünemiyorum.. maske gibi..
evde de makyajlı gezsin demiyorum ama kişisel bakım önemli..giyim önemli.. bihter gibi her gece döktürsün saten gecelikleri demiyorum ama pamuklu pijamanında güzeli var; kötüsü var.
sonra manikürü,pedikürü var.. uzar gider bu liste..

konu sahibi,makyaj yapmıyorum ama bunların hepsini yapıyorum diyorsan üstüne alınma canım,ben yanlış anlamışım o zaman..

anladım canım ama benim başlık sahibinin eşinin hal tavır ve söylemlerinden anladığım karısının; işte yüz yapısıdır, kemik yapısıdır, enidir boyudur bunları beyenmediği yani ben böyle sezinledim canım, o yüzden böyle yazdım. Başlık sahibi geçmiş sayfalarda makyaj yaptığını, hatta sexi çamaşırlar bile giydiğini ama buna rağmen hiçbir olumlu yansıma olmadığını yazmış
bence burda başlık sahibinin hatası, kocasının ben güzellik aramıyorum evliliğimde demesine rağmen başlık sahibinin evlenmesi olmuş, bence tabii
yani ona nişanlısı ben güzellik aramıyorum zaten huyun güzel olsun yeter dediğinde, ee güle güle o zaman, ben beni güzel bulan bi koca isterim demesi lazımdı, ne bileyim, hangi kadın onu güzel bulmayan nişanlısıyla evlenir ki
zaten nişanlıkende güzel bulmuyormuş, şimdide bulmuyor, başlık sahibin ara ara atak yapan çabalarına rağmen bulmuyor yani
evlenmek olsun diye mi evlenmiş ne, anlamadım valla, bence habire çirkin imasında bulunması çok çirkin, ayrıca kendisi lostta ki sawyer a mı benziyor merak ettim
:hulya:

Son düzenleme:
bu konuya daha önce yazmıştım. Ama artık suçun eşinde olduğunu düşünüyorum. insanda cilve yapacak özgüven bırakmaz böyleleri :olmaz:

arkadasım bencede once konusabılmelısnız ıkınızde
o konusmuyorsa sen konusacaksın
ıkı kelıme edıp, onumu demek ıstedı bunumu demek ıstedı dıye kafa yoracagına guzlece konusacaksın
benım esımde hııııc konusmaz ama aklıma takılan bıseyde kafamda soru ısaretı bırakmayacak sekılde konusurum oda cevabını verırı
dıger ısve cılvar meselsıne gırmıyorum bıle
yapacagın zor bısey degıl
ayrıca kendınıde ıyı hıssedersın
yapman gerekenı gayet guzel anlatmıs arkadaslar
herseyınız var cok sukur
bebegınız var anladıgım kadarıyla maddı sorun yok hastalık vs yok
artık mutluluk ıcınde azıcık elınızden gelenı yapacaksınız yani

anladım canım ama benim başlık sahibinin eşinin hal tavır ve söylemlerinden anladığım karısının; işte yüz yapısıdır, kemik yapısıdır, enidir boyudur bunları beyenmediği yani ben böyle sezinledim canım, o yüzden böyle yazdım. Başlık sahibi geçmiş sayfalarda makyaj yaptığını, hatta sexi çamaşırlar bile giydiğini ama buna rağmen hiçbir olumlu yansıma olmadığını yazmış
bence burda başlık sahibinin hatası, kocasının ben güzellik aramıyorum evliliğimde demesine rağmen başlık sahibinin evlenmesi olmuş, bence tabii
yani ona nişanlısı ben güzellik aramıyorum zaten huyun güzel olsun yeter dediğinde, ee güle güle o zaman, ben beni güzel bulan bi koca isterim demesi lazımdı, ne bileyim, hangi kadın onu güzel bulmayan nişanlısıyla evlenir ki
zaten nişanlıkende güzel bulmuyormuş, şimdide bulmuyor, başlık sahibin ara ara atak yapan çabalarına rağmen bulmuyor yani
evlenmek olsun diye mi evlenmiş ne, anlamadım valla, bence habire çirkin imasında bulunması çok çirkin, ayrıca kendisi lostta ki sawyer a mı benziyor merak ettim
haklı olabilirsin canım.. belki de ben yanılıyorum. konu sahibi çok güzel olsa bile,sanırım eşinin tipi değil. bu durumda elbette hata dediğin gibi baştan yapılmış oluyor..
eşi kalın kafalının teki katılıyorum..bir kere nasıl hitap edeceğini bilmiyor.. üstelik en başta sözde güzelliğe bakmazken , şimdi güzellik arar olmuş beyfendi..

pembe ile belirttiğim noktolarda da katılıyorum sana..
sanırım konu sahibinin hatası bu olmuş

Merhaba arkadaşlar..Eşim 2 gün önce bana "sanki bir erkekle beraberim,bana hiç cilve yapmıyorsun,kadınsı giyinmiyorsun" dedi.Cilve bir kişilikse ben kişiliğimi değiştiremem,yada yetiştirilme tarzı ise ben böyle yetişmişim kısacası değişemem.çünki denedim.kadınsı kıyafetler aldım kendimi beğenmedim rahat edemedim,eşimde aldıklarımı beğenmemişti zaten :) o günden beri eski halime döndüm.Eşimin beni sevdiğini biliyorum fakat beni kadın olarak görmüyor,sadece iyi biri olduğumu düşünüyor oda kendi açısından haklı evde bir erkek olmalı oda o, ben fazla oluyorum..:) güldüğüme bakmayın bu konu çok canımı sıkıyor..neyapsam da ben cilveli olamıyorum eşim cilveli olmamı istiyor ona yetmiyorum.ben ne yapacağım ya:((((acaba benden soğur mu zamanla henüz 1 buçuk yıllık evliyiz..güzel olduğumu söylemez.nişanlı iken bile söylemezdi.eğer söyleseydi belki biraz cesaret gelirdi bana. oda haksız aslında..duymak istiyorum güzel sözler.söylemiyor.beni sevmiyorsun,güzel olduğumu söylemiyorsun diyorum.illa söylememmi gerek sen güzelsindeyip geçiştiriyor.sizce sadece ben miyim sorunlu olan beni bakımsız olmakla suçluyor ,kadınsı olmamakla suçluyor.beni istemeye geldiklerindede aynıydım oysaki..ozaman almasaydı beni.size bu sorun basit gelebilir fakat evde iki yabancı olacağız neredeyse onunla..ama birbirimize karşı çok saygılıyızdır..neyapacağım ben ya:çok üzgünüm: benim gibi bir kadın daha varmı?cilveli olmayıp eşi bundan şikayetçi olan??

Tatlim benim gibi bir baska kadin varmi diye dusunecegine ben bu karekterimi nasil degistirebilirim demelisin!!! henuz 1.5 yilik evli bir kadina kocasi bu cumleleri kuruyorsa dikat canlari caliyor demektir!! bir gun karsisina cilveli ve kendine guzeligine guvenen bir kadin ciktiginda aninda kaya bilir Allah korusun , ilk önce bana güzelsin demiyor degil ben cok guzelim demen lazim sen guzel oldugunu ona hisedireceksinki öz güveninle o da gercekten guzel oldugunu sexi oldugunu cekici oldugunu dusunsun sen ben erkek gibiyim dersen bir bskasida gercektende erkek gibisin der !!! bunu unutma ... Belkigiyim olarak tarzini bulamadin biraz arar caba gosterirsen kendi tarzini sana yakisani bulursun ;) hadi topla kendini ve sexi cekici ve cilveli bir es ol ;)...

ben eşine hak veriyorum.. erkek olsaydım işveli cilveli bi karım olsun isterdim.. ama bile bile evlenmiş.. değişir değiştiririm diye düşünmüş galiba.. bilmem ki işve cilve sonradan kazanılır mı.. ben doğuştan cilve makinası gibiyim de.. sonradan nasıl cilveli olunur bilemicem.. içten gelen bişeydir yaa.. çünkü benim içimden geliyo.. karsımdaki erkek istiyo diye değil her yerde böyleyim.. azıcık azgın bi karıyım bundan da kaynaklanıyor olabilir.. ama benim de senin gibi arkadaşlarım var.. aynı evde 3 sene yaşadık.. hep bana "burcu bana da cilveli olmayı öğret" derdi.. şöle yap böle yap derdim.. yok kızda bi ilerleme olmadı =)) senin de içinden gelmiyosa zorlamayla olmaz.. ama kocanın da isteği çok normal çok doğal..biraz gayret göster belki içinden gelmeye başlar..

isve cilve nasil oluyor anlatda bilmeyenlerimiz ögrensin yerimseniben biraz itdali gördüm seni :jeyyar:

öyle demeyin arkadaşlar yaa...benim eşimde bana der durur erkek gibisin diye..oysaki normalde çok kibar çıtı pıtı olduğum söylenir hep..eşim eleştirmeye bayılır ama güzel söz isteyince e güzelsin zaten der geçiştirir...yani binlerce eleştiriye gelince bülbül olur ama güzel söze gelince yok..e sende kendine bak derseniz,saçına evde fönsüz gezmpeyen hafif makyaj yapıp güzel giyinmeyi seven biriyim ama gelin görünki eşim bu defada bana der ki,hayırdır yüzünü boya badana yapmışsınkafamçokkarıştı

giyinmem eşofmanlrla karşılarım der ki;bunlarla yatmıştın galibakafamçokkarıştı

sevinçle cilveli karşılarım bu defa;hayırdır çok neşelisin...:1shok:

kısacası bazı adamlara ya:1shok:ranmak pekkte imkanlı değil..e şimdi ne mi yapıyorum..amaaaan diyorum ona geç geç içeri senin dilin pabuç zaten sen ölsen dilin gezer meydanda..kaydirigubbakcemile3

anlıyacağınız yoruldum usandım halden hale girmekten..bende canım nasıl istedi öle yapıyorum..yoksa bu adam beni kişiliğimden eder vallahi...

öyle demeyin arkadaşlar yaa...benim eşimde bana der durur erkek gibisin diye..oysaki normalde çok kibar çıtı pıtı olduğum söylenir hep..eşim eleştirmeye bayılır ama güzel söz isteyince e güzelsin zaten der geçiştirir...yani binlerce eleştiriye gelince bülbül olur ama güzel söze gelince yok..e sende kendine bak derseniz,saçına evde fönsüz gezmpeyen hafif makyaj yapıp güzel giyinmeyi seven biriyim ama gelin görünki eşim bu defada bana der ki,hayırdır yüzünü boya badana yapmışsınkafamçokkarıştı

giyinmem eşofmanlrla karşılarım der ki;bunlarla yatmıştın galibakafamçokkarıştı

sevinçle cilveli karşılarım bu defa;hayırdır çok neşelisin...:1shok:

kısacası bazı adamlara ya:1shok:ranmak pekkte imkanlı değil..e şimdi ne mi yapıyorum..amaaaan diyorum ona geç geç içeri senin dilin pabuç zaten sen ölsen dilin gezer meydanda..kaydirigubbakcemile3

anlıyacağınız yoruldum usandım halden hale girmekten..bende canım nasıl istedi öle yapıyorum..yoksa bu adam beni kişiliğimden eder vallahi...

senin hikayen başlık sahibinden farklı gibi, seni kıskandığı için diline vurmuş olmasın:jeyyar:

senin hikayen başlık sahibinden farklı gibi, seni kıskandığı için diline vurmuş olmasın:jeyyar:

yok yok tamda aynısıarkadaşım...şikayetler aynı..beni kıskandığından değil bence,bi tuhaf işte nasıl anlatılır..ama bi süre önce bende dpresyonlara falan giriyordum yani.. o yüzden arkadaşı çok iyi anlıyorum ama ona göre kendini şekillendirmekle olay pek çözülmüyor,en azından bizde öyle oldu..

ya bazı insanlar bardağın hep boş tarafını görüp, bu bardak niye boş diye dır dır vır vır söylenip durur ya, öyle bişey mi

Back
X